thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Yaralarımızı Birlikte Sarmak İçin Bir Kez Daha Kenetlendik”

Tarih: 09-02-2023 07:41:01 Güncelleme: 09-02-2023 07:43:01 + -


Depremden etkilenen vatandaşların yardımına koşmak için herkes seferber olurken; Kale Grubu da hem çalışanları, yurtiçi ve yurtdışı bayilerinin yanı sıra tedarikçileri ile birlikte yardım organizasyonu başlattı. Deprem sabahından itibaren Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı üzerinden toplanan yardımların AFAD Kordinesi ile bölgeye ulaştırıldığını, prefabrik konutlar için Ahbap Platformu ile işbirliği yürüttüklerini açıklayan Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, aynı zam


“Yaralarımızı Birlikte Sarmak İçin Bir Kez Daha Kenetlendik”

Hayırseverlikleri ile tanınan Bodur ailesi, deprem felaketi sonrasında da depremzedelere yardım için kollarını sıvayan sanayi kuruluşları arasında yer aldı. Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı üzerinden yardımların aktarıldığını ifade eden Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, yayınladığı mesaj ile çalışanlarına, tedarikçilerine yurtiçi ve yurtdışı bayilerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay yayınladığı mesajında; “Maalesef 6 Şubat sabahı, büyük bir kâbusun içine uyandık. Kahramanmaraş’la beraber bölgedeki 10 ili de etkileyen deprem, hepimizi derinden sarstı. Bu eşi benzeri görülmemiş afetin, olumsuz etkilerinin uzun bir süre daha devam edeceğini öngörebiliriz” dedi.

 

“YURTİÇİ VE YURTDIŞI BAYİLERİMİZ, PAYDAŞLARIMIZ VE ÇALIŞANLARIMIZ..”

Yürütülen yardım çalışmaları ile ilgili olarak bilgilendirmede bulunan Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay; “Bireysel ve kurumsal sorumluluğumuzu en derinden hissettiğimiz bu afet karşısında, Kale Grubu olarak etki odaklı çalışmalar yapmayı ve ihtiyaçları doğru kanallara yönlendirmeyi önceliklendirdik. Kale Grubu şirketlerimiz ve çalışanlarımızın yapacağı yardımları, Kaleseramik Eğitim, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı üzerinden koordine ediyoruz. Bu çerçevede deprem haberini aldığımız ilk saatlerden itibaren başlattığımız yardım kampanyası, çalışma arkadaşlarımız, yurt içi ve yurt dışı bayilerimiz ve tedarikçilerimizin destekleriyle büyüyerek devam ediyor. Bu bağışları, AFAD ile koordinasyon halinde çalışan İhtiyaç Haritası ve afet bölgesindeki Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Gaziantep Ticaret Odaları tarafından belirlenen kısa ve orta vadedeki ihtiyaçların giderilmesi için yönlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“HİJYEN TIR’LARI İÇİN AHBAP PLATFORMU BAŞTA OLMAK ÜZERE..”

Bölgede bulunan Kale Grubuna ait tesis ve depoların yanı sıra araçlarında kullanıma açıldığını ifade eden Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay; “Bu desteklerin yanı sıra özellikle afet bölgelerinde kurulması gündemde olan çadır kentler ve benzeri yerleşim yerleri için gerekli olabilecek hijyen TIR’larının temini ve/veya teşrifatı için, başta Ahbap Platformu olmak üzere ilgili tüm birimlerle Kaleseramik koordinasyonuyla iletişime geçmiş olup hızlıca aksiyon aldık. Ayrıca afet koordinasyon birimleri tarafından ihtiyaç görülmesi halinde, Kalekim Mersin ve Mardin lokasyonlarımızı da kullanıma açıyoruz” dedi.

 

“NE MUTLU Kİ; KALE GRUBU’NDA BÜYÜK BİR GÖNÜLLÜLER ORDUMUZ VAR”

Kale Gurubu Gönüllülerine teşekkür eden Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay; “Ne mutlu bize ki, Kale Grubu’nda büyük bir gönüllüler ordumuz var. Her toplumsal olayda bizi harekete geçiren gönüllülerimiz, bu kez afet gönüllüsü olmak için birbirleriyle yarıştı. Gönüllü arkadaşlarımız, oluşturduğumuz ortak platform üzerinden Çanakkale, İzmir ve İstanbul’da afet bölgesine yapılacak yardımların koordinasyonu için ilgili merkezlere yönlendiriliyor. Doğrudan afet bölgesine giderek destek olmak isteyen çalışanlarımız için de saha ve ihtiyaçlar yakından takip ediliyor. Şu anda afet bölgesine ilk etapta 6 çalışanımız intikal etmiş olup, bölgedeki ihtiyaçlar çerçevesinde Kale ile koordinasyonu sağlayacaklar. Bu konuda duyarlılık gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aynı zamanda İnsan Kaynakları birimlerimiz de Kızılay ile koordinasyonu sağlayarak, ihtiyaç halinde taze kan bağışı sürecini yönetmek için hazır” dedi.

 

“YARALARIMIZI BİRLİKTE SARMAK İÇİN BİR KEZ DAHA KENETLENDİK”

Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay mesajını şu ifadelerle sonlandırdı; “Biz, çalışanlarımız, bursiyerlerimiz, bayilerimiz ve tedarikçilerimizle ‘Doğduğumuz ve doyduğumuz topraklara borçlu olduğumuza inanan’ büyük bir aileyiz. Bu elim doğal afet karşısında bu topraklara olan borcumuzu ödemek, yaralarımızı birlikte sarmak için bir kez daha kenetlendik. Dün olduğu, bugün olduğu gibi yarın da birlik olmaya devam edeceğiz. Depremzede vatandaşlarımıza ve tüm ulusumuza bir kez daha geçmiş olsun diyor, bir daha böyle felaketlerin yaşanmamasını diliyorum.”




Bu haber 1990 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI