thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Tüm Ameliyatları İncelemeye Alındı

Tarih: 01-02-2024 06:45:59 Güncelleme: 01-02-2024 07:44:59 + -


Çanakkale’de safra yolu kanseri tedavisi gören bir hastadan "bıçak parası" alırken polisin düzenlediği operasyonla yakalanan Gastroenteroloji cerrahı Doç. Dr. Şükrü T.'nin tüm ameliyatlarının incelemeye alındı.


Tüm Ameliyatları İncelemeye Alındı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşanan Bıçak Parası skandalı uzun bir süredir şiddetli karın ağrısı, mide bulantısı ve kilo kaybı şikayeti yaşayan 65 yaşındaki İ.Ö.'nün oğlu L.Ö.'nün babasının ameliyatı için kendisinden para talep edildiğini iddia ederek Çanakkale Emniyet Müdürlüğü'ne başvurmasıyla ortaya çıktı.

 

ÜZERİNDEN TOPLAM 73 BİN LİRA ÇIKTI

Şikayeti değerlendiren Çanakkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla operasyon için düğmeye bastı. Hasta yakınından, seri numaraları belirlenen 20 bin lira parayı alırken suçüstü yakalanan Doç. Dr. Şükrü T.nin yapılan üst aramasında ise 53 bin lira daha ele geçirildi.

 

SAVCILIK ESKİ DOSYALARI İNCELEMEYE ALDI

Suçlamaları kabul etmeyen, kendisine komplo kurulduğunu öne süren Doç. Dr. T., tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Cumhuriyet Başsavcılığı Şükrü T'nin bugüne kadar girdiği ameliyatların listesinin yanısıra, ameliyat veri sistemini ve vezne ödeme bilgilerini de incelemeye aldı.

 

"BORCUNU SİLERİZ" DEMİŞ

Doktor Şükrü T.'nin güvenini kazandığı hasta yakınlarına faturanın yarısını kendisine elden ödemeleri şartıyla sistemden borcunu sildireceğini taahhüt ettiği belirlenirken, polis, doktor T'nin bir yada bir kaç kişiyle hareket edeceği ihtimali üzerinden hesap hareketlerini de incelemeye aldı.

 

YÜZLERCE KEZ ŞİKAYET EDİLMİŞ

Soruşturma çok yönlü olarak sürdürülmeye devam ederken; yüzlerce hasta yakınının 2021 yılından bu yana Doç. Dr. Şükrü T. hakkında hastalardan bıçak parası istediği iddiasıyla üniversite yönetimine şikayette bulunduğu ancak yönetimin bu konuyla ilgili bir araştırma yapmadığı ortaya çıkmıştı.




Kaynak: https://www.sabah.com.tr/yasam/tum-ameliyatlari-mercek-altinda-6808094

Bu haber 4521 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI