thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Tescilli FETÖ’cülere Ne Zaman Sıra Gelecek?

Tarih: 10-05-2017 14:52:42 Güncelleme: 12-05-2017 09:14:42 + -


TBMM Genel Kurulu 90. Birleşiminde söz aldığı konuşmasında, binlerce kişi Fetöcü şüphesiyle hapisteyken, FETÖ için cilt cilt kitap yazıp, övgüler düzen Mustafa Armağan’ın hala program yapabilmesine ve programında Mustafa Kemal Atatürk’e iftira atmış olmasına rağmen iktidarın hiçbir şey dememesine vurgu yapan CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz; “Ensar’a kulaklarını tıkayanlar şimdi de gerçek Fetöcülere gözlerini kapıyor” tepkisini gösterdi.


Tescilli FETÖ’cülere Ne Zaman Sıra Gelecek?

TBMM Genel Kurulunda konuşma yapan CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret eden Mustafa Armağan’ın FETÖ Lideri Fetullah Gülen hakkında çok sayıda kitap yazdığına dikkat çekerek neden kendisi hakkında işlem yapılmadığını sordu. Bülent Öz TBMM’de yaptığı konuşmada;Ulusal yayın yapan bir kanalda müptezel birisinin hadsiz sözleri Atatürk’ün manevi şahsiyetine yapılmış bir hakarettir. Bu kişilerin amacı tarih programı yapmak değil, hadsiz açıklamalar yaparak milli değerlerimizi yıpratmaktır. Üstelik bu programı yapan kişinin Fetö ile ilişkisi, Fetö şüphesi ile hapiste yatan binlerce kişiden daha açıktır. Adeta tescilli fetöcüdür. Ensar ‘a kulaklarını tıkayanlar şimdide gerçek Fetöcülere gözlerini kapatmaktadır” dedi.

 

CHP’li Öz genel kurul konuşmasında; “Ulusal yayın yapan bir kanalın, derin tarih adı altında DERİN TERBİYESİZLİK yapılan programda Atatürk’e ve maneviyatına iftira atan o hadsiz kişilere hukuk sürecinin başlatılması bir nebze olsa sevindiricidir.” Dedi. Fakat bu kişiler hakkında hukuki sürecin hızlandırılması ve hakkettikleri cezanın biran önce verilmesi gerekmektedir ki kimse bir daha milli değerlerimizi ve Ulu Önder Mustafa Kemal ’i yıpratmaya cesaret edemesin” dedi.

 

FETÖYE ÖVGÜLER DÜZEN MUSTAFA ARMAĞAN’A NEDEN BİR İŞLEM YAPILMADI?

 

İktidarın gerçek fetöcülere gözlerini kapattığını iddia eden Milletvekili Bülent Öz; “Fetöcü şüphesiyle binlerce kişi hapisteyken, açlık grevindeyken, Fetöye övgüler düzen, cilt cilt kitaplar yazan Mustafa ARMAĞAN ’a bunca zaman neden bir işlem yapılmadığını iktidara sormak istiyorum. Ensar ’a kulak tıkayanlara, Gerçek FETÖCÜLERE gözlerini kapatanlara, Ülkemizin Kurucusu Ulu Önder Atatürk’e yapılan bu hakaretler için neden hiçbir şey demediklerini merak ediyorum” dedi.

 

SON 15 YILDA YAPILMAK İSTENEN YIPRATMA TARİHİMİZ BOYUNCA YAPILMADI

 

“Tarihimiz boyunca hiç zaman milli değerlerimizin yıpratılmak istendiği bu kadar alenen yapılmamıştı, son 15 yılda sistematik olarak gerek sosyal medyada, gerek görsel ve basılı medyada tarihimize ve Mustafa Kemal Atatürk’e iftiralarla saldırma girişimleri yapılmaktadır. Artan yıpratma girişimlerine sessiz kalan ve gerekli cezai yaptırımları uygulamayan iktidar, bu iftiraların önüne geçmek için de hiçbir gayret göstermemiştir diyerek, “Tescilli Fetöcüleri besleyen, koruyan, kollayan düzen yıkılacak. Tarihçilikle yalancılığı birbirine karıştıranlar gücünü kimden alıyorsa ortaya çıkacak!!” dedi.

 

MİLLİ DEĞERLERİMİZİN YIPRATILMASINA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

 

Atılması gereken adımların takipçisi olacağını ve milli değerlerimizin yıpratılmasına asla müsaade etmeyeceğini ifade eden ÖZ genel kurulda; “Buradaki konuşmam dakikalarla sürelidir ama mücadelemiz asırlarca sürecektir.” Dedi ve sözlerini “Emelleri ne olursa olsun Cumhuriyetimizi ve Mustafa Kemal Atatürk’ü yok edemeyecekler” diyerek tamamladı.

 




Bu haber 4897 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI