thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



"Şahsımı Karalamaya Yönelik İftira"

Tarih: 29-02-2020 14:36:08 Güncelleme: 29-02-2020 15:17:08 + -


Eğitim İş Çanakkale Şubesi başkanı Ahmet Mantaş'ın açıklamalarıyla gündeme gelen "ÇOMÜ'de Şehit Kızı Dövüldü" iddiaları üzerine iddiaların odağındaki isim Doç.Dr. M.A.Y açıklamada bulundu. Doç.Dr. M.A.Y' iddiaları asılsız ve şahsının karalanmak istendiğini belirterek hukuki süreç başlatacağını açıkladı.



Eğitim İş Çanakkale Şubesi başkanı Ahmet Mantaş, düzenlediği basın toplantısında sendikalarına üye bir öğretim görevlisinin şehit kızı olduğunu ve ÇOMÜ'de Fen Edebiyat Fakültesinde görev yapan Ana Bilim Dalı Başkanı Doç.Dr.M.A.Y tarafından darp edildiğini açıkladı.

 

"GEREKLİ YASAL İŞLEMLERİ BAŞLATTIM"

Söz konusu haberlerin basında yer alması üzerine açıklama yayınlayan Doç.Dr.M.A.Y. "Bir sendika başkanının şahsımı karalamaya dönük yaptığı basın açıklaması yayınlanmıştır. Haberde geçen iddialar, gerçek dışı, asılsız itham ve iftiradan ibarettir. İkinci haberde COMÜ Rektörlüğünün soruşturmanın birinin tamamlandığı ve taraflara ceza verilmediği, aynı zamanda savcılık nezdinde incelemenin devam ettiğini bildirilmiştir. Hakkımda yapılan yanıltıcı, karalayıcı, gerek mesleki kariyerimi ve gerekse onur ve şerefimi açıkça ihlal eden haberler nedeniyle ilgili açıklamayı yapan kişi hakkında gerekli yasal girişimler başlatılmıştır."

 

"HİÇ BİR ŞEKİLDE DARP OLAYI YAŞANMAMIŞTIR"

Gazetemizi arayarak açıklamalarda bulunan Doç.Dr. M.A.Y. gündemdeki iddialar üzerine; "Burada hiçbir şekilde darp olayı yaşanmamıştır. Bahsedilen kişi odama gelerek bana hakaretlerde bulunmuştur, bende kendisini odamdan çıkması konusunda uyarıda bulundum. Hiçbir şekilde fiziki temasım da olmamıştır. Ben kendisinden şikayetçi oldum, kendisi de benden şikayetçi oldu. Üniversite rektörlüğü soruşturma başlattı, olay savcılığa yansıdığı için Savcılıkta soruşturma izni istemiştir rektörlük makamından. ÇOMÜ Rektörlüğünün açıklaması bu konudadır, iddiaları doğrulama gibi bir şey söz konusu değildir" dedi.




Bu haber 3630 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI