thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



"Sağınıza Solunuza Bakın" Demişti.. Özür Diledi..!

Tarih: 10-07-2019 06:28:32 Güncelleme: 10-07-2019 07:19:32 + -


31 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından yaptığı konuşmada "Gündüz AK Partili, gece AKP'liler var" itirafında bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'a eski AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Mehmet Kocabıyık, "Sağınıza solunuza bakın. Aynı resim karesinde bulunduklarınıza bakın" diyerek tepki göstermişti. Aylar sonra TBMM'de Bülent Turan ile yan yana gelen Mehmet Kocabıyık özür diledi!



AK Parti içerisinde AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın siyasetinden ve bürokraside başarılı isimlerin Çanakkaleli olmayan isimlerle değiştirilmesinden rahatsızlık olduğu biliniyor. Yaşanan rahatsızlıklar öyle bir hale geldi ki; Bülent Turan bile son yerel seçimlerin ardından bu durumu itiraf etmek zorunda kalmıştı. Parti içerisinde koltuk kapma mücadelesinin de üst seviyelerde olduğu bizzat Bülent Turan açıklamıştı.

 

TURAN "GÜNDÜZ AK PARTİLİ, GECE İSE AKP'Lİ ŞEREFSİZLER DİYOR" DEMİŞTİ

Seçimlerin hemen ardından Ezine İlçe Başkanlığında devir teslim töreninde konuşma yapan Bülent Turan partililere hitaben; "Adam bir ilçenin meclis üyesi adayı, bir başka ilçenin aleyhinde çalışıyor. Bu ne utanmazlık kardeşim? Bu adam AK Partinin meclis üyesi arkadaşlar. Listede var, a ilçesinde listeye girmiş, b ilçesindeki adamın aleyhine çalışıyor. Bu mudur AK Partililik? Benim olursa çok iyi adamım, ben olmazsa parti değiştiririm. Hatta daha utanmazları parti değiştirmeden aynı partinin aleyhine çalışıyor. Bu nedir ya? Adam olan adam kızdıysa sabreder, etmiyorsa terk eder. Rozet takıyor, makam alıyor, koltuk alıyor ama ilçe başkanını beğenmediği için aleyhine çalışıyor. Bu partiye yamuk yapanın yaptığının yanına kar kalması anlayışının geride kalması gerekiyor. Gündüz AK Partili gece AKP'li şerefsizler diyor ya. Adam gündüz bizimle laylom yapıyor, çalışıyoruz filan. Akşam adam meyhanede başkalarıyla birlikte. AK Partiyi zayıflatmaya tökezletmeye kimin hakkı var" ifadelerini Kullanmıştı.

 

TURAN'A YANIT KOCABIYIK'TAN GELMİŞTİ; "SAĞINIZA SOLUNUZA BAKIN"

Bülent Turan'ın bu çıkışı üzerine sosyal medya'da Bülent Turan'ı eleştiren isimlerin başında ise AK Parti Lapseki eski ilçe başkanı Mehmet Kocabıyık geliyordu. Kocabıyık Turan'a verdiği yanıtta; "Sayın Başkan; gündüz Ak partili, gece AKP'lileri görmek istiyorsanız, sağınıza, solunuza ve sizinle aynı fotoğraf karesinde yer alma çabası içinde olanlara bakacaksınız. Gerçek Ak Partililer en geriden geliyorlar. Samimi dava adamları AKP'lilerin etrafınıza ördüğü çemberin dışında. Onlara ulaşmak için o çemberi dağıtmanız gerek. Allah yardımcınız olsun" ifadelerini kullanmıştı.

ZİYARET ETTİ.. ÖZÜR DİLEDİ!

Bülent Turan'a "sağınıza solunuza ve sizinle aynı resim karesinde olanlara bakın" çıkışında bulunan Kocabıyık aylar sonra beraberinde Bayramiç eski Belediye Başkanı Sadettin Arslan, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp yılmaz ve İbrahim Arslan ile birlikte TBMM'yi ziyaret etti. Ziyarette AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Jülide İskenderoğlu ile buluşan heyette yer alan Kocabıyık, ziyareti takipçileri ile paylaştı.

 

"ETRAFIMIZIN BİZE GAZ VERMESİNE ALDANARAK.."

Mehmet Kocabıyık yaptığı paylaşımda ise dikkat çekici ifadeler kullandı. Kocabıyık çevresindeki bir takım kişilerin etkisinde kaldığını itiraf ederek; "Bugün Çanakkale ve ülkemiz için birlik beraberlik zamanı. Geçmişte yanlış bilgi ve tarafımıza yapılan bazı haksızlıklardan dolayı etrafımızın bize gaz vermesine aldanarak Sayın Gurup Başkan Vekili ve Çanakkale millet vekilimiz Bülent Turan hakkında sonradan asılsız ve yalan olduğunu öğrendiğim ithamlarım ve söylemlerim oldu, işin aslını araştırmadan yaptığın yorum ve ithamlarımdan dolayı Sayın vekilimiz Bülent Turan beyden özür diliyorum. Bu gün meclis ziyaretimizde bize göstermiş olduğu misafirperverliği ve samimiyetinden dolayı kendisine ve kıymetli vekilimiz Jülide İskenderoğlu'na şükranlarımı sunuyorum. Çalışmalarında başarılar diler bize düşen bir görev olursa her zaman yanlarında olduğumuzu bildiririm. Saygılarımla" ifadelerini paylaşması dikkat çekti.




Bu haber 8535 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI