thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Tarih: 18-04-2019 07:13:15 + -


Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünce düzenlenen resim yarışmasında Çanakkale'den dereceye giren öğrenciler Çanakkale Valisi Orhan Tavlı tarafından ödüllendirildi.


Resim Yarışmasında Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllendirildi

Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünün 2018-2019 eğitim öğretim yılında Türkiye genelinde tüm okullarda Eğitim çağındaki çocukları ve gençleri bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek amacıyla bir resim yarışması düzenledi. Farkındalık yaratmak, sanatsal çalışmalarını desteklemek, değerlendirmek, sergilemek ve kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacıyla 5.6.7. ve 8. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen “Tüketici ve Tüketim” konulu resim yarışmasında Çanakkale'den dereceye giren öğrenciler ve okul müdürleri Vali Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

 

Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve Ticaret İl Müdürü  Hüseyin Aşkı’nın da bulunduğu ziyarette Vali Orhan Tavlı,  Biga Hamdibey Ortaokulu Müdürü Emin Nail Şefik dereceye giren öğrenci Emir Arslan, Merkez Cevatpaşa Ortaokulu Müdürü Elif Dilara Güler dereceye giren öğrenci Duru Güven ve Özel Çanakkale Mektebim Ortaokulu Müdürü Hasan Karakaş dereceye giren Elvin Çiçek Taşkıran ile bir süre görüşerek sohbet etti.

 

Öğrencilerin derece aldıkları resimleri inceleyen Vali Orhan Tavlı öğrencileri tebrik ederek,  başarılarının daim olmasını diledi. Birinci olan Biga Hamdibey Ortaokulu öğrencisi Emir Arslan, ikinci olan Merkez Cevatpaşa Ortaokulu öğrencisi Duru Güven ve üçüncü olan Özel Çanakkale Mektebim Ortaokulu öğrencisi Elvin Çiçek Taşkıran’a ödülünü veren Vali Orhan Tavlı, öğrencilere 18 Mart Deniz Zaferinin 104. Yıl dönümü için hazırlanan taşbaskı tablo hediye etti.




Bu haber 2124 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER KÜLTÜR-SANAT Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI