thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


İhraç Edilen İsim CHP Vitrininde..
Tarih: 14-06-2022 07:14:17 Güncelleme: 14-06-2022 07:17:17 + -


CHP’nin kurumsal kimliğine zarar verdiği, CHP’li parti yöneticilerini karalamak amacıyla para karşılığı gazetecilere haber yaptırdığı iddiası ile CHP MYK’da oy birliği ile partide ihraç edilen isim CHP’nin düzenlediği gecede vitrine çıktı!


İhraç Edilen İsim CHP Vitrininde..

Cengiz Ünüvar’ın CHP üyesi iken para karşılığı Partili yöneticilere yönelik karalayıcı haber yaptırdığı iddiaları üzerine CHP eski İl Başkanı İsmet Güneşhan ile 7 belediye meclis üyesi harekete geçmişlerdi. Hazırladıkları dilekçelerde Cengiz Ünüvar’ın CHP’den ihraç edilmesi için dilekçe vermişlerdi.

 

HAKKINDA BİRÇOK İDDİA VARDI

CHP’li meclis üyeleri ve İsmet Güneşhan’ın ayrı ayrı hazırladıkları dilekçelerde Cengiz Ünüvar’a İsmet Güneşhan “Para karşılığında birine parti tüzel kişiliğine, parti adına görev yapan/yapmış kişiler aleyhinde gerçeğe aykırı olarak siyasi itibar zedelemeye çalışma, karalama, itibar suikastı yaptırma” suçlamaları bulunmuştu.

 

Meclis Üyeleri ise dilekçelerinde Cengiz Ünüvar’a yönelik “Partiyi küçük düşürme, partili seçilmişlerin kamuoyu nezdinde ötekileştirilmesi, itibarsızlaştırma çabaları, parti ve parti temsilcilerine iftira atmak, karalama” suçlamalarına yer vermişlerdi.

 

ONCA İDDİAYA RAĞMEN BİRŞEY YAPILMAYINCA MYK’DA İHRAÇ EDİLDİ!

Hakkındaki şok iddialara rağmen Cengiz Ünüvar için CHP Merkez İlçe ve İl Yönetimi hiç bir işlem yapmamış, Ünüvar hakkında “İl Disiplin Kuruluna sevk etmeye gerek yoktur” kararı almışlardı. Cengiz Ünüvar’ın partili yöneticileri karalamaya yönelik para karşılığı haber yaptırması, CHP’nin kurumsal kimliğine zarar vermesi gibi iddiaların peşini bırakmayan 7 meclis üyesi ve eski CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan konuyu CHP Genel Merkezine taşıdılar. 10 Ağustos 2021 tarihinde MYK toplanarak Cengiz Ünüvar’ın ihraç talebini görüştü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlık ettiği toplantıda Cengiz Ünüvar oy birliği ile ihraç edildi.

 

İHRAÇ EDİLEN İSİM PARTİ VİTRİNİNDE..

CHP’den ihraç edilen Cengiz Ünüvar aylar sonra CHP vitrinine çıktı. CHP Merkez İlçe Başkanlığınca düzenlenen gecede yağlı boya tablosu açık artırma ile satışa çıkartıldı. Eşi ile birlikte geceye katıldığı öğrenilen Cengiz Ünüvar tabloyu 15 bin TL vererek satın aldı.

 

Cengiz Ünüvar’ın CHP Merkez İlçe yönetiminin yardım gecesinde fotoğraf vermesi ise parti içerisinde güç gösterisi olarak değerlendirildi.




Bu haber 4207 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI