thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Haluk Babaoğlu: "En İnce Ayrıntısına Kadar Araştırıp Gereğini Yapacağız"

Tarih: 11-11-2018 15:53:50 Güncelleme: 14-11-2018 08:52:50 + -


AK Partili Ezine Belediyesinde müdür olarak görev yapan Levent Akbulut’un emrinde görevli tüm belediye personelini kendisine ait bir inşaat işinde çalıştırdığı iddiaları bir süredir Ezine ilçesinde en çok konuşulan konuların başında geliyordu. Yaşanan olayla ilgili ise Ezine Belediye Başkanı Haluk Babaoğlu açıklamada bulunarak; araştırma ve inceleme talimatı verdiğini, olayın sorumlularının savunmalarının istendiğini açıkladı.


Haluk Babaoğlu:

Çanakkale’nin Ezine ilçesi elli günden bu yana Belediye de müdür olarak görev yapan Levent Akbulut’un emrinde görevli belediye personelini kendi fabrikasının inşaatında çalıştırmasını konuşuyor. Belediye personelinin müdürün şahsi fabrikasının inşaatta çalıştırılmasının fotoğrafları sosyal medyada yayılınca büyük tepki çekmişti. Yaşanan olay sonrasında Ezine Belediye Başkan Haluk Babaoğlu sosyal medyada kamuoyu açıklaması yayınladı.

 

“ARAŞTIRMA VE İNCELEME TALİMATI VERMİŞTİM”

 

Kıymetli Ezineli hemşerilerim.. Sosyal medyada belediyemiz hizmet birimleri müdürünün kendi biriminde çalışan bazı personeli, kendi özel işlerinde çalıştırdığı ile ilgili paylaşımlarda bulunulmaktadır. Konu ile ilgili Belediye Başkanı olarak bugüne kadar açık ve net bir şekilde kararlılıkla yürüttüğümüz şeffaflık ve belediyenin tüm imkânlarını sadece vatandaşlarımızın ortak talep ve ihtiyaçları için kullanma ilkemiz doğrultusunda derhal araştırma ve inceleme talimatı zaten tarafımdan verilmiş olup muhataplardan savunmaları istenmiştir. Tüm vatandaşlarımızın belediye imkânlarını kişisel menfaatler için kullanılmasını asla tolere etmeyeceğimizi ve bu konularda ortaya çıkacak makul şüpheleri en ince ayrıntısına kadar hakkaniyet ile araştırıp gereğini yapacağımızı bilmelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haluk Babaoğlu kamuoyunun gösterdiğini hassasiyetten de büyük memnuniyet duyduğunu dile getirerek şunları paylaştı; “Kamuoyunun bu konudaki hassasiyetini de büyük bir memnuniyet ile karşılıyor hizmet ve uygulamalarla ilgili her türlü yapıcı tenkit ve eleştiriyi kamu kaynaklarını daha etkin ve verimli kullanma adına, minnet ve saygı ile sonuna kadar değerlendireceğimiz hususunda, kamuoyunun bilgisine arz ediyorum.”




Bu haber 4181 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI