thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Haberimizi Yalanlayanlara.. İşte Belgesi!

Tarih: 04-09-2019 06:58:41 Güncelleme: 04-09-2019 07:28:41 + -


AK Parti İl Yöneticisi Şerafettin Uyanık, Kaz Dağları Altın madenciliği konusunda kamuoyunun büyük tepkisini çeken AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'a destek çıkılmamasını eleştirmişti. İl Başkanlığı whatsapp grubuna "Kafası kuma gömülü" resim paylaşan Uyanık, konuyu haberleştirmemiz üzerine iddiaları yalanlamıştı.


Haberimizi Yalanlayanlara.. İşte Belgesi!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Kaz Dağları'nda Kirazlı-Balaban bölgesinde ağaç katliamı yapılması ve Siyanürlü Altın İşletmeciliği konusunda bir adım atmadığı gibi yaptığı açıklamalarla vatandaşlardan tepki çekmeye devam ediyor. Bu süreçte partisinin il ve ilçe yöneticilerinden de destek istemişti.

 

Tüm bu tartışmalar sürerken AK Parti İl Yöneticisi Şerafettin Uyanık geçtiğimiz günlerde gece saat 01.53 sularında İl Başkanlığı whatsapp grubuna sitem dolu mesajlar attı. Mesajları sonrasında "Kafası Kuma Gömülü" resimde paylaşınca olanlar oldu. Resmin altına da "böyle davranmaya devam edin" ifadelerini paylaştı.

İL BAŞKANI İSTİFASINI İSTEDİ.. WHATSAP GRUBUNDAN ATTI!

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız, il yönetim toplantılarında Kadın üyelerin ve partililerin bulunduğu ortamlarda yöneticilerin hareket, söylem ve üslupları konusunda uyarılarda bulunduğu biliniyordu. Şerafettin Uyanık'ın yaptığı "kafasını kuma gömen" insanlar paylaşımı sonrasında İl Başkanı Gültekin Yıldız, whatsapp grubunda paylaşım yapan Uyanık için istifasının alınması için talimat verdi. Ardından da İl Yöneticilerinin dahil olduğu gruptan Şerafettin Uyanık'ı attı!

ŞERAFEETTİN UYANIK, HABERİMİZİ YALANLADI, İSPAT İSTEDİ!

AK Parti içerisinde yaşanan bu olayı haberleştiren gazetemiz Aynalı Pazar'ın haberi üzerine AK Parti İl Yöneticiliğinden istifası istenen Şerafettin Uyanık sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Haberimizi yalanlayan ve asılsız haber şeklinde iftira atan Şerafettin Uyanık, paylaşımının devamında ise "Müddei iddiasını ispatlamakla mükelleftir" ifadelerini kullandı.

Şerafettin Uyanık yaptığı paylaşımda haberimiz ile ilgili olarak; "Bugün Çanakkale'nin bazı yerel basınında hakkımda parti yöneticisi arkadaşlarımı kast ederek, veyahut il başkanını kast ederek, Kafasını kuma gömmüş adamlar fotoğrafını paylaştığıma dair, veya bunu sosyal medya hesabımda paylaştığıma dair, sonrada sildiğime dair bir takım asılsız haberler yapıldı.  Müddei iddiasını kanıtlamakla mükelleftir" ifadelerini paylaştı.

 

UYANIK İSPAT İSTEMİŞTİ.. İŞTE BELGESİ

AK Parti İl Yönetiminden istifası istenen Şerafettin Uyanık yaptığımız haberi yalanlarken ispat istemişti. AK Parti İl Başkanlığı Whatsapp grubunda saat 01.53 sularında paylaştığı "Kafasını Kuma Gömen" insanlar resmi.. sonrasında AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız'ın ifadeleri ise şunlar oldu; "Daha 1 gün önce üslup meselesini konuştuk. Whatsapp meselesini konuştuk, yaptığın terbiyesizlik. Kabahat sende değil, seni bu yönetime yazanda. Namık başkanım, teşkilat başkanı olarak Şerafettin Uyanık'ın gün içerisinde istifasını alalım" talimatı verdi.

 

"GÜLTEKİN YILDIZ GELSİN İSTİFAMI ALSIN"  DEDİĞİ İDDİA EDİLİYOR

Kadın üyelerin de içinde bulunduğu Whatsapp grubunda hem partililere terbiyesizlik yaparak "Kafasını Kuma Gömen" insanlar resmi paylaşan, haberimizi de asılsız ve yalan haber olarak niteleyen Şerafettin Uyanık için yeni iddia ortaya atıldı.

 

İl Başkanı Gültekin Yıldız tarafından whatsapp grubundan atılan ve istifası istenen Şerafettin Uyanık'ın isitifası istenmesine rağmen direndiği öğrenildi. Şerafettin Uyanık, İl Başkan Yardımcısı Namık Ergin'in istifa et talebine karşılık ise; "Gültekin Yıldız gelsin istifamı alsın" dediği iddia ediliyor.




Bu haber 10623 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI