thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Gökhan; “Sağolun, varolun.. Teşekkürler Çanakkale”

Tarih: 18-04-2017 06:48:06 Güncelleme: 18-04-2017 06:53:06 + -


Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan referandumun ardından ilk yaptığı değerlendirmede Çanakkale halkına teşekkür etti. Ülgür Gökhan, parlamenter sistemin devamı ve demokrasi mücadelesine güç veren her kesime ve Çanakkale halkına teşekkür borçlu olduğunu, bu borcu ödemek içinde daha iyi hizmet edeceğine ve Çanakkale’de yaşamanın ayrıcalığıyla bu borcu herkese ödeyeceğine söz verdi.


Gökhan; “Sağolun, varolun.. Teşekkürler Çanakkale”

Resmi olmayan sonuçlara göre Çanakkale il genelinde yüzde 60 Hayır çıkması, ayrıca il merkezinde yüzde 72 Hayır çıkmasında büyük emek harcayanların başında Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan geliyordu. Seçim tahmini olarak “İl merkezinde yüzde 70 Hayır çıkar” diyen ve bunun için çalışan Ülgür Gökhan, referandumun ardından ilk değerlendirmesini yazılı olarak yaptı. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Halkına teşekkür ettiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

“Değerli Hemşerilerim;

16 Nisan 2017 Pazar günü gerçekleşen Anayasa Değişikliği Referandumunda sandık başına gittik ve yurttaşlık görevimizi yerine getirdik.

Bu süreçte Çanakkale'de köyler, kasabaları, işyerlerini, evleri kapı kapı dolaştık. Çekincelerimizi, doğru bulmadıklarımızı nedenleriyle, niçinleriyle uzun uzun anlattık.

Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu laik ve demokratik Cumhuriyetimizin erdemlerini, parlamenter sistemin üstünlüklerini, egemenliğin kayıtsız ve şartsız milletin olduğunu elimizin erdiği, ayağımızın ulaştığı her yerde anlattık.

Her evden, her köyden, her toplantıdan hep bir umutla, hep bir ışıkla geri döndük. Çanakkale bugün merkezde %72, il genelinde ise %60 gibi ciddi bir oranla "Hayır" diyerek; sağduyulu ve yurtsever tavrını bir kez daha göstermiştir. Şimdi Çanakkale'den çıkan sonuçlara bakıyorum da; aldanmamışım, aldatılmamışım diyorum. O umut sahiciymiş, o ışık gerçekmiş, insanların “Merak Etme Başkan” deyişleri boşuna değilmiş.

Parlamenter sistemin devamı, hak ve özgürlükler, demokrasi mücadelesine güç veren tüm siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına, kadınlara, gençlere, yaşlılara yanımızda dimdik duran, bu zorlu yolda birlikte yürüdüğümüz tüm Çanakkale halkına teşekkürü bir borç bilir ve bu borcu sizlere daha çok hizmetle, özgür Barışın Kenti Çanakkale'de yaşamanın ayrıcalığıyla ödeyeceğime dair her çabayı göstereceğime söz veririm.

Sağolun, varolun Teşekkürler Çanakkale”

 




Bu haber 16602 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI