thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Gökhan; "İskeleyi Karacaören Altına Taşıttıramadık!"

Tarih: 08-09-2017 05:21:45 Güncelleme: 08-09-2017 06:11:45 + -


Eski Çanakkale Valilerinden Güngör Azim Tuna ile yapılan çalışmalarda İskele’nin Karacaören’e taşınması için girişimlerde bulunulduğunu ama başarılı olunamadığını belirten Başkan Gökhan; “İskele durdukça maalesef Feribot kuyruğu, kuyruk nedeniyle de trafik sorunu yaşayacağız” dedi.


Gökhan;

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, düzenlediği basın toplantısıyla Kurban Bayramı süresince yaşanan trafik sorunları ve ulaşım sistemi ile ilgili yeni gelişmeleri değerlendirdi. Geçmiş bayramlara göre nispeten Feribot kuyruğu sorunun daha az olduğunu belirten Başkan Ülgür Gökhan; “Kurban Bayramı nedeniyle kentimiz yine yoğun bir feribot kuyruğu sorunu, buna bağlı olarak da trafik sorunu yaşadı. Dikkat ettiğimiz kadarıyla GESTAŞ bu bayramda daha fazla gemi çalıştırarak eski bayramlara göre daha az kuyruk yaşanmasını sağladı. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

İSKELEYİ KARACAÖREN ALTINA TAŞITTIRAMADIK!

 

Çanakkale Feribot İskelesinin şehir içinde olduğu sürece Feribot kuyruğu sorunu yaşanacağını belirten Başkan Ülgür Gökhan; “Maalesef bu sıkıntıların önüne geçemiyoruz. İskele burada durduğu sürece bu sorunlar yaşanacak. Zamanında Güngör Azim Tuna valimiz ile bu iskelenin Karacaören altına alınması için çalışmalarda, girişimlerde bulunduk ama başaramadık. İskele Karacaören altına alınabilmiş olsaydı yaşadığımız sorunlar yaşanmazdı” dedi.

İSKELE GİŞELERİ ÜÇ’E ÇIKARTILIYOR!

 

İskeleyi girişimlerde bulunulmasına rağmen taşınamadığını açıklayan Başkan Ülgür Gökhan, GESTAŞ iskelesindeki araç gişelerinin sayılarının iki’den üç’e çıkartılacağını söyledi. Gökhan; “GESTAŞ yönetiminin feribot kuyruğunu azaltma konusunda çalışmaları var. Bunun içinde öğrendiğim kadarıyla iskeleye girişteki iki olan gişe sayısını üç’e çıkartmayı planlıyorlar. Tabi bunun da bir nebze olsa da katkısı olacaktır. Öte yandan şehir içerisinde akıllı kavşak uygulamasının Cuma Pazarı köprüsü üzerinde var. Bunun sayılarını artıracağız önümüzdeki dönemlerde. Akıllı kavşak sistemi ile şehir içi trafik yoğunluğunun daha hızlı akmasını sağlayacağız” dedi.




Bu haber 13916 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI