thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Erdoğan Teröristler Kadar Gururlu, Onurlu Olmamızı İsteyeceğine..

Tarih: 25-06-2016 11:28:04 Güncelleme: 25-06-2016 11:31:04 + -


Dün akşam Saray’da Doğu ve Güneydoğu’dan gelen kanaat önderlerine verdiği iftar da konuşma yaparak “Teröristler kadar bizler gururlu olmazsak, onurlu olmazsak bu ülkede büyük bir kırılma olur” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepkiler dinmek bilmiyor. CHP Çanakkale İl Başkanı Nejat Önder; “Türk Halkının teröristler kadar onurlu, gururlu olmasını isteyeceğine istifa etsin” dedi.


Erdoğan Teröristler Kadar Gururlu, Onurlu Olmamızı İsteyeceğine..

CHP İl Başkanlığına basın mensuplarıyla bir araya gelen İl Başkanı Nejat Önder, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün akşam söylediği sözleri bilgisayar yardımıyla basın mensuplarına dinletti. Cumhurbaşkanı’nın sözlerini değerlendiren İl Başkanı Nejat Önder, “Bu sözleri kabul etmemiz mümkün değildir, derhal istifa etsin” diyerek tepki gösterdi.

 

TERÖRİSLER KADAR ONURLU GURURU OLMADIĞIMIZI İFADE EDİYOR

 

Önder yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Aziz şehitlerimize "kelle" diyerek hakaret eden, şehit cenazelerınde yükselen haklı feryatlara "yaygara" sıfatını layık gören, ülkemizin bırlik ve bütünlüğü için hayatını ortaya koyan fedakâr asker ve Subaylanmıza "terörist" yaftasıyla kurulan kumpasların mimarı olan Recep Tayyip Erdoğan dün milletimize karşı ettiği hakaretlere bir yenisıni ekledi.  Yaptığı konuşmada Erdoğan aynen şöyle diyor: "Teröristler kadar bizler gururlu olmazsak, onurlu olmazsak bu ülkede büyük bir kırılma olur." Teröristler kadar bile onurlu ve gururlu olmadığını ima ederek milletimize hakaret eden Erdoğan kendı onur ve gurur ölçüsünü ortaya koymuştur.”

HALKIMIZINŞEREFİNE, GURURUNA AĞIR HAKARETTİR

 

“Erdoğan'ın onurunun ölçüsü terör örgütleri, gururunun ölçüsü de teröristlerdir. Cumhurbaşkanlığı koltuğunu ışgal eden bu kişi halkımızın onuruna, şerefine gururuna ağır bir hakaret etmektedır. Terör örgütü üyelerine iltifatlar düzerken, halkımızı alenen aşağılamaktadır. Halkımız ve Cumhuriyet Halk Partisi böyle bir hakaretı asla kabul edemez. Halkımız onurlu ve gururludur. Onursuz ve gurursuz olanlar, PKK terör örgütüne yardım ve yataklık yapanlardır Valılere talimat vererek terör örgütüne dokunulmasını engelleyenlerdir Görevini kasten ihmal ederek şehirlerimizin cephaneliğe çevrılmesine göz yumanlardır Şehirlerimize mayınlar, bombalar döşenfrken bunu film izler gibi izleyenlerdir PKK şehırlerimizde asker alma şubesi kurarken, karakol açarken, vergi mahkemeleri kurarken. korkakça görevini yerıne getirmeyenlerdir PKK ile doğrudan görüşenlerdir "Öcalan'ın düşünceleri bizim de düşüncelerimiz" dıyenlerdir Kirli masalarda karanlık pazarlıklar yapanlardır. Ve halkımızın verdiği şereflı göreve Ihanet edenlerdir.”

 

“İktidarı boyunca terör örgütüne yardım ve yataklık eden Erdoğan, halkımıza karşı işlediği suçlar ve ettiği hakaretler nedeniyle mutlaka hesap verecektir. "Bu halkın teröristler kadar ile onuru ve gururu yoktur" diyen Erdoğan'ı aziz halkımıza tevdi ediyor, onur ve gurur kavramları ağzına yakışmayan bu şahsa en güzel cevabı halkımızın vereceğıne inanıyoruz” dedi.



HABER VİDEOSU





Bu haber 10279 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI