thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Konutta Yeni Trend “Fevzipaşa”

Tarih: 05-06-2017 07:12:55 Güncelleme: 05-06-2017 08:00:55 + -


Erdemir inşaat Fevzipaşa mahallesinde bir proje yaptı kapış kapış gitti. Fevzipaşa Konaklarının müşterileri Profili ise dikkat çekti. Akademisyenler, İşadamları, beyaz yakalılar ve il dışından e yurt dışından yatırımcılar Fevzipaşa Mahallesinden konut almak için sıraya girdi.


 Konutta Yeni Trend “Fevzipaşa”

Yıl 1462 fetihten sonra Fatih Sultan Mehmet İstanbul’un güvenliğini sağlamak için Çanakkale Boğazına iki kale yaptırır. Biri Kilitbahir diğeri ise Kale-i sultaniye (Çimenlik kalesi)… Anadolu yakasında kaleler tamamlandıktan sonra Fatih, yapımda çalışan demir ustaları olan Roman Vatandaşlarının yaşayacağı bir mekanı, bugünkü Fevzipaşa mahallesini onlara bağışlar. Çanakkale’nin ilk yaşam merkezidir Fevzipaşa. Sarıçay ile Çanakkale Boğazının buluştuğu noktadaki mahalle eşsiz konumu ile herkesin beğenisini kazanır. 600 yıl boyunca roman vatandaşları ile Çanakkaleliler barış içinde yaşarlar. Bugünler bu mahallede hızlı bir değişim yaşanıyor. Çanakkale’nin inşaat sektöründeki tanınmış firması Erdemir inşaatın yaptığı Fevzipaşa konakları bir anda inşaat sektörüne hareketlilik getirdi. Bu hareketliliğini merkezi Fevzipaşa konakları oldu. Neredeyse Çanakkale’deki konut sektöründe yeni trend bu mahalle oldu. Erdemir inşaat Fevzipaşa mahallesinde bir proje yaptı kapış kapış gitti. Fevzipaşa Konaklarının müşterileri Profili ise dikkat çekti. Akademisyenler,  İşadamları, beyaz yakalılar ve il dışından e yurt dışından yatırımcılar Fevzipaşa Mahallesinden konut almak için sıraya girdi.

 

FEVZİPAŞA CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Çanakkale'de geçtiğimiz ay startı verilen 'Fevzipaşa Konakları' projesine kısa sürede yoğun ilgi gösterildi. Kentin en eski yerleşim bölgesi olan Fevzipaşa Mahallesinin ve aynı zamanda Çanakkale'nin çehresini değiştirecek olan proje zincirinin ilk etabına gerek Çanakkale kent merkezi, gerek ilçeler, gerek il dışı ve gerekse yurt dışından gelen ilgi ve talep bu değişim ve dönüşümü başlatan proje sahibi firma Erdemir İnşaat tarafından çok olumlu ve sevindirici olarak değerlendirildi. Firma yetkilileri lansman sonrası yaptıkları gözlem ve proje ilgili son gelişmeleri kamuoyu ile paylaştı.

 

"PROJE BÜYÜK İLGİ VE BEĞENİ GÖRDÜ"

2 yıllık bir emek ve ön çalışma sonrası başlatılan projeye kısa sürede gösterilen ilgi ve beğeninin  sevindirici olduğunu belirten Erdemir İnşaat firmasının sahip ve yöneticisi İnş.Müh. Cem Erdemir "Fevzipaşa Konakları projemize her şeyden önce gerek yerelden, ilimizden, gerekse İstanbul gibi diğer şehirlerimizden ve hatta kısmen de olsa Yurtdışındaki vatandaşlarımızdan gösterilen ilgi ve beğeniye teşekkür ediyoruz" dedi. Erdemir, proje ile ilgili gözlemlerini ve son gelişmeleri değerlendirdi.



"PROJEYE BİR ESER GÖZÜ İLE BAKTIK"

Fevzipaşa Konakları hazırlık safhası yaklaşık 2 yıl süren bir projemiz idi. Biz projemize baştan beri naçizane, tabiri uygunsa bir eser gözüyle baktık. Ve projeyi tanıtımımıza 17 Nisan tarihinde başladık. Tanıtıma başladığımız yaklaşık beş hafta gibi kısa süreçte projeye inanan ve satın almalarını gerçekleştiren taliplileri gördükçe emeklerimizin boşa gitmeyeceğini, çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı ve hepsinden önemlisi projemizin doğru karar ve doğru bir proje olduğunu yaşamak, projeye emek veren tüm çalışanlarımızla firmamızı mutlu etti ve devamı için bizleri daha çok heveslendirdi.



"ALICI PROFİLİ ÖNEMLİ VE ANLAMLI"

Fevzipaşa Konakları projesinde Akademisyen, Öğretmen, Doktor, Mimar, çeşitli iş kollarında çalışan meslek sahipleri, esnaf, şehrimiz dışından yatırımcı gibi her meslek grubu ve sektörden profilin satın almalarını gerçekleştirmeleri ise bizler için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. Fevzipaşa mahallemizin dokusuna uygun projeler hazırlamaya özen gösterdik. Doğru bir strateji izlediğimizi satışa başladığımız ilk günde hissetmek firmamızı ve bizleri ayrıca mutlu etmiştir.



"HEDEFİMİZ DEĞİŞİMİN ÖNCÜLÜĞÜNÜ YAPMAK"

Bilindiği üzere baştan beri ifade ettiğimiz gibi Fevzipaşa Konakları projemizin bizler için hedefi, sadece zaten oluşacak değişimin öncülüğünü yapmaktır. Şu kısa süre içerisinde proje alanındaki bölgeden arsa satın alıp inşaat yapmak isteyen birçok müteahhit meslektaşımızın yer aradığı, arsalara talipkar olduğu, yine ilimizdeki birikimleri olan yatırımcıların yine bölgede arsa arayışı içinde olduklarını görmekteyiz ki bu da atılan adımların ne derece doğru ve isabetli olduğunu göstermektedir.


"HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ"

Bu arsa arayışı içinde bulunan gerek müteahhitlerimize,  gerekse yatırımcı meslektaş ve hemşerilerimize aynı zamanda proje ve danışmanlık hizmet birimi olan bir firma olarak gerek yapacakları sözleşmelerde gerek imarla ilgili çalışmalarında sonuna kadar her türlü bilgi ve danışmanlık hizmetini vermeye hazırız.



"MÜLK SAHİPLERİ GİRİŞİMDEN MUTLU"

Ayrıca bu oluşan sinerji ve talep yoğunluğunun mülk sahibi olan bölge halkını da sevindirdiğini, mülklerinin arsa değerlerinin artması sebebiyle birçoğunun biran önce bu artış değerlerinden faydalanarak arsalarını satışa çıkarttığı da tarafımızdan tespit edilmektedir. Dolayısıyla bölge halkı içinde faydalı bir çalışma içine girmiş olduğumuzu görmek bizlere doğru iş yaptığımızı bir kez daha göstermiştir.


"4 HAZİRAN'DA MAKUL FİYAT ARTIŞI"

Bu arada Fevzipaşa Konaklarında ilk etapta satışa sunduğumuz ve hepsinin satış fiyatları web sitemizde olan 8 adet Konağımızda satışı tamamlanmış olanları web sitesine işlemeye başladık. Çok makul fiyatlarda ve isteyene İş Bankası Konut/İşyeri Kredisi imkanı da sunduğumuz Ofis-Daire ve İşyerlerinden yatırım maliyeti ve kar/zarar hesaplarımıza göre henüz satışı tamamlanmayan işyeri ve konutlarda satış fiyatlarını 4 Hazirandan itibaren makul miktarlarda arttırmış bulunuyoruz. Yola çıktığımız ilk fiyatlardan faydalanmak isteyen taliplilere yapılan satışlarda yüzde 75 lik bir satış projeksiyonu gerçekleştirilmiştir. Yoğun talep gören projelerimizden satın alma yapmak ya da incelemek isteyen ilgilenenlerin web sitemize girerek inceleme yapmalarını,  gerekirse ofisimize gelerek kendilerine her türlü bilgi ve danışmanlığı yapacak güler yüzlü satış personelimize müracaat ederek kararlarını vermelerini önemle tavsiye ediyoruz.

 

Proje Detaylar ve fiyatlar: https://www.fevzipasakonaklari.com

 




Bu haber 17334 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI