thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Bu El Bir Daha Kalkar Mı?

Tarih: 16-02-2015 08:30:40 Güncelleme: 16-02-2015 09:08:40 + -


Ak Parti’de hesaplar alt üst oldu. 2003’ten bugüne Ak Parti’de almadığı görev bırakmayan Murat Efe, 2015 seçimlerinde Milletvekilliği adaylığını açıklıyor. Murat Efe siyasi tecrübesine, partiye olan sadakatine güveniyor. Recep Tayyip Erdoğan iki kez “Murat Efe” demişti.


Bu El Bir Daha Kalkar Mı?

AK Parti’nin Güçlü İsmi

 

2003’te partiye girdi. Baro Başkanlığı’ndan istifa edip, aday oldu.  2005’te il yönetim kurulu üyeliği yaptı. 3 sene il yönetiminde il başkan yardımcılığı görevinde bulundu. İki dönem bu görevi başarıyla sürdürdü. 2 kez Recep Tayyip Erdoğan’ın onayını alarak Belediye Başkan Adayı oldu.  2011 seçimlerinde SKM Başkanlığı yaptı. 2008 ‘de AK Parti’nin ilk siyaset akademisinin İl Koordinatörü oldu.  2012’de il Disiplin Kurulu Başkanlığı görevinde bulundu. 2003 ile 2015 yılları arasında siyasetin hemen hemen her kademesinde görev aldı. Verilen her görevi üstlendi.  Şimdi, Murat Efe 2015 genel seçimlerinde Ak Parti’den Milletvekili aday adayı. 30’a yakın ismin mücadele verdiği yarışta en önemli isimleri arasında gösteriliyor.

 

Murat Efe 4 Kriter Belirledi

 

Pazartesi günü adaylık başvurunu yapacak olan Murat Efe 4 kriteri önemsiyor. Bir; “Yetkin olmak”. Partinin her kademesinde görev alan Murat Efe bunu kendisinde görüyor. İki; “Sadakat”. Verilen her görevi sonuna kadar yapan Murat Efe, bunu partiye olan sadakati ile başardığını söylüyor. Üç; “Çıtayı daha yukarıya taşımak”… Yapılanların üzerinde işler başarmak en önemli kriteri olacak. Dört; “Ulaşılabilir olmak”…Murat Efe, Çanakkale’deki tüm kamu kurum ve kuruluşları, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkileri sıcak tutup onların Ankara’daki temsilcisi olmak hedefinde. Halkın ve partinin ulaşılabilir bir isim aradığına inanıyor.

 




Bu haber 3937 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI