thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Kandemir: "Aday Arkadaşlarıma Başarılar Diliyorum"

Tarih: 04-09-2019 10:10:23 + -


15 Eylül 2019 tarihinde yapılacak Çanakkale Kent Konseyi seçimlerine katılmama kararı alan Engin Kandemir düzenlediği basın toplantısı ile 2 yıl boyunca birlikte görev yaptığı herkese teşekkür etti. Kandemir, Çanakkale Kent Konseyine adaylığını açıklayan Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Evren Kızoğlu ile Avukat Ali Çalıdağ’a seçimlerde başarılar diledi.


Kandemir:

Çanakkale Kent Konseyi'nde  15 Eylül 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimli olağan genel kurul heyecanı yaşanıyor. Cevatpaşa Mahalle Muhtarı Evren Kızoğlu ile Avukat Ali Çalıdağ’ın adaylığını açıkladığı Kent Konseyi seçimlerine henüz başka adaylığı açıklayan isim olmadı. Görev süresi 15 Eylül günü dolacak olan Kent Konseyi başkanı Engin Kandemir tekrar aday olmayacağını açıklarken; düzenlediği basın toplantısı ile birlikte görev yaptığı yönetim kurulu üyelerine, meclis komisyonlarına ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

"EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Kent Konseyi Başkanı Kandemir yaptığı açıklamada; "22 Nisan 2017 tarihinde olağan genel kurulu sonrasında başkanlığa seçilmiştim. Geçtiğimiz bu dönemde kentimize katkı sağlayan tüm STK'lara, dinamiklerine ve tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Görev sürem içerisinde birlikte çalışmış olduğum değerli arkadaşlarıma, yürütme kurulu üyelerime, mahalle başkanlarıma, Sayın Valimize, Bizden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Ülgür Gökhan'a, çalışma gruplarımıza, ve buralarda görev yapmış dostlarımıza, belediye çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Kentini sevdiği için, şehrini sevdiği için burada büyük bir özveriyle çalışmış, katkı sunmuş arkadaşlarım bulunuyor. Bir çok mecrada görevler aldım, başkanlıklar yaptım. Hiçbir başkanlık ömür boyu sürecek değildir.

 

"HER İKİ ADAY ARKADAŞIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM"

Çanakkale Kent Konseyi Başkanlığını açıklayan iki ismi de başarılar dileyen Kandemir; "Bu bir süreçtir, bir bayrak yarışıdır. Bildiğim kadarıyla şu an Evren ve Ali arkadaşlarımız Kent Konseyi Başkanlığı için yarışacaklar. Başka aday çıkar mı henüz bir bilgimiz yok. Her iki arkadaşımızda sevdiğimiz, saydığımız, hatta birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımızdır, kıymetli kişilerdir. Çanakkale kamuoyu için  Forbes dergisinde biliyorsunuz en yaşanabilir kent seçilmiştir. Çanakkale insanının ne kadar duyarlı olduğunu göstermektedir. STK'lar açısından nüfusa oranla en çok STK'nın olduğu il olarak görülüyoruz. 15 Eylül tarihinde görev sürem sona erecek. Her iki aday arkadaşıma başarılar diliyorum. Bu süreçte desteklerini ve çalışmalarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

 

580 DERNEK, STK VE KURUM DAVET EDİLDİ

15 Eylül 2019 Pazar günü yapılacak Çanakkale Kent Konseyi Genel Kurulu için Çanakkale'de faaliyet yürüten toplam 580 dernek, STK ve kuruma davetiye yollandı. Gönderilen davetler sonucunda 368 geri dönüş olduğu ve Genel Kurulda 368 temsilcinin oy kullanabileceği açıklandı.

 

Vali ya da temsilcisi, Belediye Başkanı ya da temsilcisi, Valiliğe bağlı 10 kamu kuruluşu, Mahalle Muhtarları, 9 Siyasi Parti temsilcileri, 2 ÇOMÜ temsilcisi, 6 noter, 20 Meslek Odaları temsilcileri, 38 Sendika, 225 dernek, 6 vakıf, 12 kent konseyi meclisi ve 36 çalışma grubu temsilcileri oy kullanacaklar.




Bu haber 2007 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI