thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Yıldız: "Bize Oy Vermeyen Seçmeni Küçümsemedik.."

Tarih: 24-06-2019 18:18:09 Güncelleme: 24-06-2019 19:25:09 + -


AK Parti Çanakkale İl Başkanı Gültekin Yıldız, 23 Haziran seçimleri üzerine yaptığı değerlendirmede " hiç bir zaman bize oy vermeyen seçmeni küçümsemedik, hor görmedik" ifadelerini kullanırken; Kadın Kolları Yöneticisinin yaptığı paylaşıma nasıl tepki vereceği merak ediliyor!


Yıldız:

23 Haziran Seçim sonuçlarını değerlendiren AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız; "25 yıl önce çöp dağlarıyla, iflas etmiş toplu taşımasıyla ve su kuyruklarıyla SHP'den devraldığımız İstanbul Büyük Şehir Belediyesini; maalesef bugün Marmaray'la , metro hatlarıyla, millet bahçeleriyle, sokakları süsleyen lalelerle, çiçeklerle CHP'ye devrediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

"İMAMOĞLU'NU TEBRİK EDİYORUZ"

İl Başkanı Gültekin Yıldız açıklamalarının devamında Millet İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tebrik etti. Yıldız; "23 Haziran yerel seçiminden galibiyetle çıkan Sayın İmamoğlu'nu tebrik ediyor, 15 milyon vatandaşımızın hizmet beklediği İstanbul için şuana kadar ortaya koyduğu "kucaklamak" gibi popülist söylemleri dışında; kendisinin İstanbul'un beklentilerini karşılayacak, İstanbul'u çağın gerisinde bırakmayacak projeleri de olduğunu umut ediyoruz" ifadelerini kullandı.

BİZE OY VERMEYEN HİÇ BİR SEÇMENİ KÜÇÜMSEMEDİK, HOR GÖRMEDİK"

AK Parti İl Başkanı Gültekin Yıldız açıklamalarının devamında ise, AK Partiye oy vermeyen seçmenleri küçümsemediklerini ve hor görmediklerine dikkat çekerek; "AK Parti olarak her zaman milletin sandıkta tecelli eden iradesine saygı duyduk, hiç bir zaman bize oy vermeyen seçmeni küçümsemedik, hor görmedik.Yine aynı düsturla milletimizin iradesine saygı duyuyoruz, seçmen haklıdır diyor hatayı kendimizde arıyoruz. İnşallah AK Parti olarak seçimi ve sonuçlarını en iyi şekilde analiz ederek, hatalarımızı telafi edip ,güçlenerek yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki seçimsiz 4 yılın ülkemiz için bir fırsat olduğunu düşünüyor, bu amaç doğrultusunda gece gündüz çalışmaya devam edeceğimizin bilinmesini istiyoruz" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

 

İL BAŞKANI AYRI, YÖNETİCİSİ AYRI İFADELER KULLANDI

İl Başkanı Gültekin Yıldız açıklamalarında samimi bir dil kullanarak ötekileştirme yapmadıklarını ifade ederken; AK Parti Merkez İlçe yöneticisi Gülsüm Bulayır ise; yenilginin faturasını baş örtülü seçmene kesti! Bulayır yaptığı paylaşımda; "Reis yıllardır baş örtüsü için savaş verdi. Baş örtüsü takıpta CHP'ye oy verenlere acıyorum" ifadelerini paylaşması şaşkınlık yarattı.




Bu haber 2165 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI