thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Çan CHP Teşkilatı “Bülent Öz” Dedi..

Tarih: 05-10-2018 07:10:17 Güncelleme: 05-10-2018 07:25:17 + -


Yerel seçimler yaklaştıkça partilerde Belediye Başkan adaylıkları içinde adaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Çanakkale il genelinde şu ana kadar siyasi partiler içerisinde tek belli olan aday ise Çan Belediye Başkanlığına CHP Çan İlçe danışma kurulan çıkan isim olan CHP önceki dönem Milletvekili Bülent Öz oldu!


Çan CHP Teşkilatı “Bülent Öz” Dedi..

Yerel seçimler yaklaştıkça partilerde Belediye Başkan adaylıkları içinde adaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Çanakkale il genelinde şu ana kadar siyasi partiler içerisinde tek belli olan aday ise Çan Belediye Başkanlığına CHP Çan İlçe danışma kurulan çıkan isim olan CHP önceki dönem Milletvekili Bülent Öz oldu!

 

Çan CHP İlçe Örgütü 2 Ekim Salı günü Çan Esnaf ve Kefalet Salonu'nda danışma kurulu toplantısı gerçekleştirdi. CHP Çan İlçe Örgütü'nün danışma toplantısına; CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, CHP Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, Atatürkçü Düşünce Derneği Çan Şube Başkanı Gökay Bulut, CHP Çan İlçe Kadın Kolları Başkanı Safiye Titiz, CHP Çan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Özkan, CHP Çan İlçe Yönetim Kurulu, Eski dönem il genel ve belediye meclis üyeleri, Eski dönem belediye başkan adayları ve Çanlı CHP’liler katıldı. Salonu hınca hınç dolduran CHP’liler toplantıya büyük ilgi gösterdi.

 

Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başlarken konuşmalar ile devam etti. Toplantıda söz alan CHP Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın konuşmasında, “Bugün burada yaklaşan yerel seçimlerde ilçemiz için en doğru adayı saptamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi, Çağ değiştirecek kudrete ve devrim yapacak iradeye sahip olmayı gerektirmektedir. Yerel örgütlerde yöneticilik yapmak sorumluluk gerektiriyor” dedi.

“ÇAN’DAKİ 10 YILLIK AKP İKTİDARI İLÇEMİZİ GERİ GÖTÜRÜYOR”

 

Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’ya çok sert muhalefette bulunan Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın konuşmasına şu sözlerle devam etti; “Şimdi önümüzde bir diğer büyük hedefimiz, yerel seçimlerimiz bulunmaktadır. İlçemizde 10 yıla ulaşan AKP iktidarı, ilçemizi hızla geriye götürmektedir. Belediyemizin tüm kurumlarını ve imkânlarını yine ilçemizin kalkınması için kullanılmasının yolu sosyal demokrat belediyeciliğin bayrağını ilçemizde dalgalandırmaktan geçiyor. Biz en doğru adayımız, doğru ve gerçekçi sosyal politikalar ve bunları uygulayacak inançlı, kararlı kadrolarımız ile belediyemizi güçlendirecek, ilçemizi hak ettiği mertebeye getireceğiz. Bu inanç ve kararlılığımız ile ilçemizde partimiz,  tüm unsurları ile birlik ve beraberlik içinde kazanma azmi ve çalışkanlığını gösterecektir. Her şeyin en iyisine, en güzeline layık ilçemizin her zaman ve her koşulda yararına çalışarak, gerektiğinde her türlü fedakârlığı yaparak, hazır ve dinamik örgütlerimiz ile ilçemizde yerel seçimleri kazanacağız.” CHP Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın’ın konuşmasının ardından toplantıya katılan CHP İl Genel Başkanı İsmet Güneşhan konuşma yaptı.

 

DANIŞMA KURULU “BÜLENT ÖZ” DEDİ

 

CHP'nin Çan İlçe Danışma Kurulu toplantısından Çan Belediye Başkanlığı için kimin aday olması gerektiği konusu görüşüldü. Danışma Kurulu üyeleri Çan Belediye Başkanlığı için eski dönem CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz'ün aday olması konusunda karar aldı. Danışma kurulunun tercihi doğrultusunda Bülent Öz’ün adaylığı kesinlik kazanırken; Belediye Meclis üyeliği için ilk sıra adayı olarak da Harun Aslan kesinlik kazandı. CHP Çan İlçe Örgütü, il genel meclis ve diğer adaylarını da en kısa sürede belirleyecek.




Bu haber 7632 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI