thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Paralel Örgütün Kucağına Oturanları İyi Biliyoruz!

Tarih: 09-02-2015 07:35:09 Güncelleme: 09-02-2015 07:38:09 + -


AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Aynalı Pazar’a yaptığı gündeme dair açıklamalarda ÇOMÜ’de yapılan rektörlük seçimi, Paralel Yapı, Çanakkale kamuoyunda yapılan itibarsızlaştırma ve karalama kampanyalarını ve yerel-genel siyaseti değerlendirdi.


Paralel Örgütün Kucağına Oturanları İyi Biliyoruz!

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, yerel seçimlerde Çanakkale’de bulunan paralel yapı Ülgür Gökhan’ı desteklemiştir; o destekle de Çanakkale Belediye Başkanlığı makamında oturuyor, hayırlı olsun. Yerelde de bir takım isimler var. ÇOMÜ içerisinde de bu yapılanmayla ilgili duyumlarımız var. Rektörlük seçimleri sonrasında; bana göre de üniversiteyi iyi bilen, orada uzun yıllar görev yapan insanların göreve gelmesi gerekir ki bu yapılardan kaynaklanan bir zarar varsa telafi edilsin, bir mağduriyet varsa bu mağduriyetler giderilsin” dedi.

 

REKTÖR OLMASINI İSTEDİĞİMİZ BİR İSİM VAR AMA..

 

ÇOMÜ’deki rektörlük seçimlerinde AK Parti olarak Rektör olmasını istedikleri bir isim olduğunu ama bu ismi açıklamalarının doğru olmadığını söyleyen AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir; Üniversite rektörlük seçimlerine siyasetin bulaştırılmaması gerektiğini ifade etti. Kaşdemir, “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin rektörlük seçimlerinin bu kadar siyasallaşmasını çok doğru bulmuyorum. Orası bir üniversitedir; bilim üretilmesi gereken bir yerdir. Orada oy kullanacaklar belli, seçimin kulvarı da bellidir. Dolayısıyla ÇOMÜ Rektörlük seçimlerinin, üniversite birimleri ve akademisyen camiası dışına taşırılmasını çok da doğru bulmuyorum. Tabi ki orada rektör olarak görmek istediğimiz, Rektör olmasını istediğimiz; içimizde yatan bir aslan var ama bir siyasetçi olarak da Rektörlük seçimlerinin ortasında kalmayı çok doğru bulmuyorum. Bu durum üniversiteye ve üniversitenin kurumsal kimliğine de büyük zarar verir” dedi. Üniversite’de kimin rektör olacağından daha çok Üniversite’nin daha önemli olduğunu vurgulayan İsmail Kaşdemir; “Biz baştan beri şunu söylüyoruz; Üniversite’de rektör kim olursa olsun, bizim önemli olan rektör değil; üniversitedir. Üniversitenin kalitesidir, güzelliğidir, bilim yapma özelliğinin artmasıdır. Bizim için, Çanakkale için gözbebeği olan Üniversite’nin her açıdan gelişmesidir. Bu rektörlük seçimleri geçecek; YÖK ve ardından Cumhurbaşkanımızın onay süreçleri gelecek. Buraya bir rektör mutlaka atanacak; burası rektörsüz kalmaz ama bunu yaparken, bu süreçte Üniversite’yi korumak ve kollamak durumundayız. Üniversitenin kurumsal kimliğine verilecek her zarar Çanakkale’ye verilmiş bir zarar olarak düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

ÇOMÜ’DE PARALEL YAPILANMA OLDUĞUNA DAİR DUYUMLARIMIZ VAR

 

Üniversite’de son yıllarda Çanakkale kamuoyunu sarsan birçok olay olduğunu hatırlatan İsmail Kaşdemir; yaşanan olayların hiç hoş olmadığını, üniversitenin kurumsal kimliğine büyük zararlar verildiğine dikkat çekerek üniversite içerisinde paralel yapılanmanın olduğuna dair duyumları olduğunu ve bu yapının kendisi gibi düşünmeyen insanlara çeşitli yöntemlerle baskı yaptığını söyledi. Kaşdemir, şeyle dedi. “Tabi ÇOMÜ’ye de artık huzur ve barış ortamının gelmesi gerekir. Çünkü gerçekten hükümetimizin desteği ile maddi imkânların oldukça arttığı bir üniversitede manevi huzur ve mutluluk ortamının hiç olmadığını gördük. Bunlar Çanakkale için, üniversite için hiç hoş şeyler değil. Fiziki anlamda çok büyük atılımlar yapacaksınız; ama diğer taraftan da huzur ve mutluluğu sağlanamadığı bir ortam söz konusu; bu hiç hoş bir ortam değil. Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi ÇOMÜ içerisinde bir paralel yapılanma olduğuna dair bizim de kulağımıza gelen duyumlar var;  Bu paralel yapının da kendisinden olmayanlara yönelik baskılar yaptığını da zaman zaman duyduk ”

 

GÜRHAN YAHYAOĞLU’NA YAŞATILANLAR VİCDANIMI SIZLATTI

 

 Üniversite gibi bilim yuvası olması gereken bir kurumun adliyelik olmasını doğru bulmadığını belirten Kaşdemir, “ Özellikle vefat eden bir öğretim elemanımız var, merhum Gürhan Yahyaoğlu. Onun yaşadığı olayları gördükçe içim acıdı, rahatsız oldum yaşanan bu olay benim vicdanımı sızlatmıştır. Hiç kimsenin böyle bir muameleyi hak ettiğini düşünemem. Her şeyi bir kenara bırakalım birileriyle kişisel husumetimiz olsa bile; sağlık açısından sıkıntı yaşayan bir insana mutlaka yardımcı olunması gerekirdi. Bu yapılmadı, değerli bir bilim insanı hayatını kaybettiği için üzgünüm” dedi.

 

ÇOMÜ’DE BARIŞ VE HUZUR ORTAMINI HIZLA TESİS ETMELİYİZ

 

ÇOMÜ’de verilmeyen kadrolar, haksız ve usulsüz sürgünler, işten çıkartmaların ve mobbing olaylarının son yıllarda iyice arttığına ve bu olaylar nedeniyle ÇOMÜ içerisinde büyük bir huzursuzluk ortamı olduğuna dikkat çeken İsmail Kaşdemir; “ÇOMÜ’ye baktığımızda Türkiye’nin bana göre güzide üniversitelerinden birisi olması gerekir. Artık buna adaydır; üniversite şehre alıştı, şehir üniversiteye alıştı, zamanla da tüm Türkiye’de bilinen bir üniversite haline geldi. Şimdi yapılması gereken; çok süratli bir şekilde seçim sürecinin atlatılarak hızlı bir şekilde huzur ve barış ortamını tesis etmek zorundayız. Teşkilatın ikiye bölünmesi, acaba farklı kişiler farklı kişileri mi destekliyor gibi söylemleri de doğru bulmuyorum. Burada önemli olan şahıslar değildir; benim Çanakkale şehir adına kavgam belediye başkanıyla olmaz, makamla olur. O yüzden şehir ve üniversite arasındaki çatışma ortamında her şeyi ÇOMÜ içerisindekiler yapıyor diyemeyiz. Yönetim kadrosuna bakmamız gerekir. İnanıyorum ki seçimlerden sonra bunların hepsi düzelecektir. Çok hızlı bir şekilde herkesi kucaklayan, kimseyi ötekileştirmeyen, şefkatli bir yönetim oluşturulacaktır diye düşünüyorum” dedi.

 

ÇOMÜ KAYNAKLI İTİBARSIZLAŞTIRMA KAMPANYALARI

 

“Bir üniversitenin neden bu kadar gazete, radyo, televizyon kanalı almak ister bugüne kadar benimde çok merak ettiğim bir konudur” diyen İsmail Kaşdemir,  Çanakkale’de ÇOMÜ kaynaklı bir algı operasyonu yapılmaya çalışıldığını öne sürdü. Kaşdemir, “Benim hakkımda bugüne kadar bir dezenformasyon yapılmadı ama bu yapılmadı diye de doğruyu söylemeyecek değilim. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde bir sitede kadın takma adıyla Çanakkale’de algı operasyonu yapılmaya çalışıldı. İşin doğrusu en hafif tabiriyle bu yapılanı korkaklık olarak görüyorum. Geçtiğimiz günlerde özellikle bir olay yaşandı, bu benim de canımı çok sıktı. Mehmet beyin, Abdurrahman Kuzu’nun, Kenan beyin 10 yıl önceki resimlerini montajlayarak, bu milletin başının belası paralel yapının elemanlarından biriyle otururmuş gibi göstermeye çalışmak; inanın beni çok üzdü ve çok kızdırdı. İnsanların şerefiyle haysiyetleriyle bu kadar oynamak kimsenin hakkı değildir” dedi.

 

PARALEL YAPIYLA ÇANAKKALE’DE MÜCADELE

 

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, paralel yapı ile her yerde mücadele başlatıldığına dikkat çekerek uyarıda bulundu “ “Türkiye’de bu milletin başına bela olmuş bir paralel örgüt var ve bu örgüt bu milletin sırtında bir kamburdur. Bu millet ve devlet ele ele vererek bu kamburdan mutlaka kurtulacaktır. Bu hem Çanakkale’de hem Türkiye’de hem de dünyanın her yerinde böyle olacak. Kim ki devlete, millete düşmanlık yapıyorsa bunlardan derhal kurtulmak zorunluluğu vardır, şu anda yapılmaya çalışılan da budur. Paralel örgütle mücadele bir AK Parti projesi değildir; bu mücadele millet ve devletin ortak fikri, milli güvenlik kurulunda alınan bir karardır. Milli politikamız haline gelmiştir. Şu bir gerçek ki; CHP paralel örgütün kucağına oturmuş durumda; 30 Mart yerel seçimlerinde, Cumhurbaşkanlığı seçimlerin de bunu göstermiştir. Yerel seçimlerde ilimizde bulunan paralel yapı Ülgür Gökhan’ı desteklemiştir; o destekle de Çanakkale Belediye Başkanlığı makamında oturuyor, hayırlı olsun. Yerelde de bir takım isimler var, ÇOMÜ içerisinde de bu yapılanma var diye duyumlarımız var. Rektörlük seçimleri sonrasında; bana göre de üniversiteyi iyi bilen, orada uzun yıllar görev yapan insanların göreve gelmesi gerekir ki bu yapılardan kaynaklanan bir zarar varsa telafi edilsin, bir mağduriyet varsa bu mağduriyetler giderilsin. Özerk bir kurum olan Üniversite’de yeni yönetime gelecek kişiler bu çalışmaları kendileri yapacaklardır, bu yapıları hukuk önüne çıkartacaklardır. Bize düşen bir görev olursa da biz üzerimize düşeni yapmaya devam ederiz. Muhtemelen bu açıklamalarımdan sonra malum şahıslar karanlıklardan, sahte isimlerle beni de hedef gösterirler ama hiç korkmuyorum. Doğru bildiğim yoldan gitmeye, doğru bildiklerimi söylemeye devam edeceğim. Siyasi olarak üzerimdeki sorumluluklarda bunu gerektirir.”

PROJELER HAZIR, BÜTÇE TAMAM; İŞ İMZAYA KALDI

 

Çanakkale Savaşlarının 100.yıldönümü için yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi veren Kaşdemir,100.yıl Ajansının kurulamaması nedeniyle geç kalındığı veya ihmalkâr davranıldığı konusunda haklı eleştiriler olduğunu söyldi. Kaşdemir; “Bu süreçte özellikle ajansın kurulmaması temelinde biraz geç kalındığı, ihmalkâr davranıldığı yönünde kısmen haklı eleştiriler duyuyoruz. Fakat burada şu da var; 2015 yılını sadece 18 Mart tarihi olarak görmememiz gerekiyor. Çünkü bu yılki kutlamalar ve sonraki yıllardaki etkinlikler 18 Mart’tan sonra daha fazla olacak. Bu yıl 18 Mart’tan sonraki törenler daha büyük, daha farklı ve daha görkemli olacak. Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın da gelme ihtimalleri çok yüksek. 18 Mart’ın ardından çok çok farklı etkinlikler düzenlenecek. Bakanlar kurulunun onaylanmasıyla birlikte gerek personel, gerekse diğer etkinlikler için hazırlıkları tamamlanmak üzere. Bütçesi hazırlandı, iş sadece bakanlar kurulunda imzaya kaldı. O da bugün, yarın biter. Bu süre içerisinde biriktirmiş olduğumuz bütün projeler de hızlı bir şekilde hayata geçirilecektir. Sportif faaliyetler, seminerler, görsel etkinlikler gibi projelere ağırlık verildi. 18 Mart için destek vermeyen bakanlık yok diyebilirim” dedi.

 

YEREL YÖNETİMDEN DESTEK BEKLEMEK HAKKIMIZ

 

 “18 Mart’ın içi boşaltılıyor” şeklinde basında çıkan bir ifade gördüğünü belirten Kaşdemir; “Sanırım Sayın Ali Sarıbaş söylemişti, hiç de öyle değil. Ama tersi 18 Mart bizimle birlikte daha yükseklere çıkan bir ivme kazandı. Oysa biz CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu bugüne kadar 18 Mart törenlerinde hiç görmedik. Sayın Kılıçdaroğlu’nun başka tarihlerde Çanakkale’ye gelerek boğazdan karşıya geçip şehitlikleri gezdiğine, şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunduğuna hiç şahit olmadık. Ana muhalefet partisi liderini şehitleri anma törenlerinde görmek isterim. İnşallah bu sene CHP’liler Sayın Kılıçdaroğlu’nu bu sene törenlere getirirler. Karşıda da bir Çanakkale var. İşte buradaki temel mantık bu; özellikle Çanakkale’de ki CHP’nin yerel anlayışı bu, karşıdaki Çanakkale ruhunun şehrin bu tarafında yaşanmasına izin vermediğini, o ruhun buraya geçmesini istemediğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

GÖKHAN’IN ÜSLUBU RENCİDE EDİCİDİR

 

Ülgür Gökhan’ın kendisi hakkında yaptığı eleştirileri de siyasi ahlak ve üsluptan uzak bulduğunu ve bir belediye başkanına yakışmadığını belirten İsmail Kaşdemir açıklamalarına şöyle devam etti; “Geçtiğimiz günlerde Ülgür Gökhan bu eleştirilerimizi rencide edici bir şekilde cevapladı. Bizler siyasetçi olarak eleştirilerimizi rencide edici, şahsileştirici bir anlayışla yapmamalıyız. Ben bir milletvekili olarak Çanakkale Belediyesinin Çanakkale Savaşları, şehitleri ve gazileri ile ilgili hiçbir şey yapmadığını ve bunlarla ilgili bir şeyler yapmasının görevi olduğunu düşünüyorum. Çünkü Çanakkale Belediye başkanı tüm Çanakkale’nin belediye başkanıdır, bizimde belediye başkanımızdır. Bizim ondan bir şeyler beklemek, hizmet etmesini beklemek, bir şeyler üretmesini beklemek en doğal hakkımızdır. Ortaya proje koymak, çalışmakta onun görevi, mecburiyetidir. Bugün tüm Türkiye, hatta dünyada ki birçok ülke bu etkinliklerle alakalı çok hummalı çalışma yürütürken ‘Ben bunlarla ilgilenmiyorum’ deme lüksü hiç yoktur. Buna şiddetle karşı çıkıyorum, o yüzden hükümetimizde, tüm STK’larımız da Çanakkale Belediyemizde Çanakkale’nin 100.yıl etkinliklerinde yer almak durumundadır”

 

BABAM YAŞINDAKİ ADAM SİYASİ HUZURUNU ADAYLIĞIMA BAĞLAMIŞ

 

“Çanakkalelilerin seçmiş olduğu bir milletvekili olarak Belediye Başkanımıza çok nezaketli bir şekilde “Bugüne kadar ne yaptı? Hangi projeyi yapmayı düşünüyor?” sorusunu yönelttiğini hatırlatan Kaşdemir, Ülgür Gökhan’ın cevabını nezaketsizlik olarak niteledi. Kaşdemir,  “Nezaket kuralları içerisinde sorduğum soruya ne yazık ki Çanakkale Belediye Başkanı ‘Bir daha seçilemez’ diyerek; son derece nezaketsiz, haysiyet ve şahsiyetle alakalı hiç yakışmayan cevaplar vermiş. Bunların herhalde temelinde şu var; Sayın Belediye Başkanı minderin dışına kaçan pehlivan gibi, sıkıştığı zaman minderin dışına kaçıyor. Şimdi bu ‘Bir daha seçilemez’ demek benim sorduğum sorulara verilecek cevap mıdır? Ortaya eser, proje, yaptığı işi koyamayanların cevabı hakarettir, olayı kişiselleştirmektir. Çanakkale halkı adına bizim belediye başkanımızdan çalışmalarına yönelik soru sormamız kendisini rahatsız etmiş. Ama kusura bakmasın bu konuda sayın başkanımızı rahatsız etmeye devam edeceğim. Çünkü bu görevler halk adına benim yükümlülüklerimdir. Kusura bakmasın biz ona oy vermesek de; kendisi bu şehrin başkanıdır; öyle de seçim bitti yan gelip yatmak da olmaz. Düşünün; babam yaşındaki bir insan, istikbaldeki siyasi huzur ve mutluluğunu benim tekrar milletvekili seçilemeyecek olmama bağlaması bana göre tamamıyla acizliktir” dedi.

 

ÇANAKKALE BOĞAZ KÖPRÜSÜ 2015 YILINDA İHALEYE ÇIKACAK

 

Çanakkale’deki siyasetin ideolojik değil; hizmet bazlı yapılması gerektiğini söyleyen İsmail Kaşdemir; Çanakkale Boğaz Köprüsü’nün proje çalışmasının bittiğini müjdeledi. Kaşdemir, “Bizler siyaseti ideoloji yâda ideolojik körlük olarak bakmadık; hizmet anlayışı içerisinde baktık. Doğru siyaset yaptığımıza inanıyoruz; özellikle bu anlayışın Çanakkale merkezde hâkim olması gerektiğini düşünüyorum. Çanakkale halkının da buna böyle bakacağını düşünüyorum. Çanakkale’nin son 15-20 yılına baktığımızda ortaya bir elin parmaklarının sayısını geçecek kadar bile eser konmadığını görürsünüz. Bundan şikâyetçi olmak herkesin hakkı ve borcudur. Eserlerimizle kalıcı olmak istiyoruz; o yüzden Hamidiye Tabyaları, Troia Müzesi, Tıp Fakültesi hastanesi, havaalanı gibi birçok eserimizi ortaya koyduk. 2015 yılı içinde en büyük projemiz, Allah kısmet ederse; Çanakkale Boğaz köprüsünü milletimizin desteği ile boğazın gerdanına asacağız” dedi.

 

MEHMET DANİŞ ÖNEMLİ BİR SİYASİ FİGÜRDÜR

 

Mehmet Daniş’in Çanakkale için çok önemli bir siyasi figür olduğunu söyleyen İsmail Kaşdemir şöyle dedi:  “Mehmet Daniş, Çanakkale’ye ve siyasetine çok büyük hizmetleri olmuş, emekli bir memur çocuğu olarak dünyaya gelmiş, zor şartlarda okumuş ve siyasete atıldıktan sonrada üç dönem boyunca milletvekili olmayı başarmış iyi bir insan ve iyi bir halk hizmetkârıdır. Çanakkale halkı da kendisini çok sevmiştir, ben bu sevgiye de birçok defa farklı yerlerde şahitlik ettim. Çanakkale’nin her bir köşesinde hizmetleri olmuş güçlü bir siyasetçi olmuştur. Tabi herkesin yeri bir şekilde doldurulur; yeri doldurulamayacak bana göre sadece partimizin kurucusu ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan vardır. Mehmet Daniş’in yeri dolmaz sözünün de en başta Mehmet Daniş’e yapılmış bir saygısızlık ve haksızlık olacağını düşünüyorum. Çünkü kendisi böyle düşünmez; kendisi her zaman ‘Çanakkale’de bir sürü Mehmet Daniş, bir sürü İsmail Kaşdemir vardır’ diyen bir insandır. O yüzden meseleye böyle bakmak lazım. Analar ne evlatlar doğuruyor, ne cevval delikanlılar var bu parti de, bu işleri koşturabilecek. O yüzden Mehmet Daniş elbette ki büyük hizmetlerde bulunmuştur ama yeri mutlaka dolar, doldururuz.”

 

İL YÖNETİMİ İLE MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA PROBLEM OLAMAZ

 

İl yönetimi ile milletvekilleri arasında bir problem olduğu dair kamuoyunda bir takım haberler yapıldığını söyleyen İsmail Kaşdemir, böyle bir problemin olmasının düşünülemez olduğunu söyledi. Kaşdemir,  “Bu makamlar bize emanettir; milletvekilliği bana, il başkanımıza da il başkanımıza emanettir. Biz bu emanete sahip çıkmak için kavga etme lüksüne sahip değiliz. Kaldı ki İl başkanımız geçtiğimiz dönemde il yönetim kurulu üyemizdi; beraber çok iyi ve uyumlu çalışmalar yaptık. Kısmet oldu kendisi bu dönem il başkanımız oldu. Bu asparagas haberler, bu balon haberler her seçim döneminde mutlaka ortaya atılır veya uçurulur. Bizim şu ana kadar yaparız dediğimiz ama yapamadığımız çok şükür hiç bir şey olmadı”

 

AK PARTİ HALA UMUDUN PARTİSİDİR

 

Her seçim öncesinde bu türden asparagas haberler yapıldığını hatırlatan İsmail Kaşdemir, aday adaylarının çok olmasını ise AK Parti’nin hala halkın umudu olduğunun en büyük göstergesi olarak gördüğünü ifade etti. Kaşdemir; “Bu tür seçimler öncesinde bu tür ufak tefek hareketlenmelerin olması çok normaldir ve rekabetin doğasına ve yapısına da uygundur. Doğal olarak bir rekabet ortamı ortaya çıkıyor; bu rekabet ortamında ufak tefek öne çıkma gayretleri, işte güçlü görünme gayretlerinin olması normaldir. Bunlar normal şeylerdir. Ben hali hazırda milletvekiliyim, görevimi layıkıyla yapmaya çalışıyorum. Aday adayları da ortaya çıkmaya başladılar. Bütün aday adayı arkadaşlarımın hepsi de birbirinden kıymetli saygıya değer insanlardır” dedi.

 

GENÇ VE TECRÜBE SAHİBİYİM; ADAYIM

 

İsmail Kaşdemir açıklamalarının sonunda ise yaşının hala çok genç olduğunu, dört yıllık milletvekilliği dönemi ile de tecrübe sahibi olduğunu söyleyerek tekrar aday olduğunu açıkladı.  Kaşdemir, “Polemiklere girmeden, kimseyi incitmeden tüm enerjimi milletin hizmetine, davamızın hizmetine adayarak bu yolda yürüyorum. Artık yavaş yavaş dört yıl oluyor, belli bir tecrübe de edindim. Allah nasip ederse, milletimizde teveccüh eder, teşkilatımız ve genel merkezimiz de destek verirse ben gençliğimin vermiş olduğu heyecan ve enerjiyle dört yıllık tecrübemi de harman ettiğimde önümüzdeki süreçte ilimize daha fazla hizmet edebileceğime inanıyorum. Devam etmek istiyorum. Hakkımda hayırlısı ise; ailem için, partim için, ülkem için hayırlı olacaksa milletvekilliğine devam etmek istiyorum. Kendimde o enerjiyi ve tecrübeyi de gördüğümü ifade etmek istiyorum. Gençlik ve tecrübe sahipliği ile ilimiz için yapacağım çalışmaların daha faydalı olacağına inanıyorum. Derseniz ki siyasetteki amacınız nedir; siyasetteki amacım, hedefim bu işler bittiği zaman İsmail Kaşdemir için ‘Memleketin hayırlı bir evladı’ ünvanını alabilirsem o bana yeter. Bütün makamların, mevkiler benim olmuş olur. Memleketin hayırlı bir evladı olmak, arkamızda eserler bırakabilmek, Çanakkalelilerin gönlüne girebilmek benim için çok önemlidir. Bugüne kadar ki tüm çabam bunun için olmuştur, bundan sonra da bunun için çabalamaya devam edeceğim” dedi.

 




Bu haber 4654 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI