thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Karakaş; “Çanakkale’ye Hizmet Etmek İstiyorum”

Tarih: 19-10-2018 06:47:48 Güncelleme: 19-10-2018 07:29:48 + -


Çanakkale Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan bir başka CHP’li isim ise CHP Belediye Meclis Üyesi Op. Dr. Celal Karakaş oldu. Karakaş adaylık açıklamasında; “Çanakkale Belediye Başkanlığı arzum, doğup büyüdüğüm, sokaklarında çocukluğumu geçirdiğim, 22 yıldır Ortopedi Uzmanı olarak çalıştığım şehrime hizmet etmek, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, partili partisiz herkesi kucaklayan bir anlayıştan gelmektedir” dedi.


Karakaş; “Çanakkale’ye Hizmet Etmek İstiyorum”

Yüksek Seçim Kurulu’nun açıklayacağı takvim öncesinde aday belirleme çalışmalarına tüm hızıyla devam eden CHP’de Çanakkale Belediye Başkanlığını için isimlerde peşi sıra adaylık açıklamasında bulunuyorlar. Bugün CHP İl Binasında adaylık açıklamasında bulunan bir başka isim ise CHP Belediye Meclis Üyesi Op. Dr. Celal Karakaş oldu. Karakaş’ın adaylık açıklamasında CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan, Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ve çok sayıda partili katıldı.

 

DEMOKRASİNİN OLMAZSA OLMAZI ÖN SEÇİMDİR!

Adaylık dosyasını Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık’a teslim eden CHP Belediye Meclis Üyesi Op. Dr. Celal Karakaş burada partililere hitaben yaptığı konuşmada; “Çok kıymetli Çanakkaleliler, partimizin değerli mensupları,  Bugün; sizlere hizmet etmek, siyasi tecrübemi, Çanakkale’ye hizmet aşkımı bir üst makama taşımak için Çanakkale Belediye başkanlığı aday adaylığı resmi başvurumu yapmak üzere karşınızdayım. Bugün burada benimle birlikte olan siz siyasi yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben de aynı şekilde demokrasinin olmazsa olmazı sandık diyorum, ön seçim diyorum. Çanakkale Belediye Başkanı’nı seçerken, oy kullanacak CHP’li üyelerin aynı zamanda CHP’nin adayını da belirlemek isteyeceklerini ve buna hakları olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

“HEDEFİM ÇANAKKALE’Yİ AVRUPAYA AÇILAN BİR KÜLTÜR BAŞKENTİ YAPMAKTIR”

 

Celal Karakaş, Çanakkale Belediye Başkanlığına talip olmasının gerekçelerini şu sözlerle ifade etti; “Çanakkale Belediye Başkanlığı arzum, doğup büyüdüğüm, sokaklarında çocukluğumu geçirdiğim, 22 yıldır Ortopedi Uzmanı olarak çalıştığım şehrime hizmet etmek, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, partili partisiz herkesi kucaklayan bir anlayıştan gelmektedir. Hedefim, büyüyen Çanakkale’mizi alt yapı, üst yapı yatırımları tamamlanmış,  yarının planlaması yapılmış, Avrupa’ya açılan bir kültür başkenti yapmaktır. Çanakkale bu anlamda tarih, kültür, doğa zenginliği açısından her türlü imkâna sahiptir. Ülkemizin en aydın insanlarından oluşan Çanakkale halkı, bir kültür başkentinde yaşamayı fazlasıyla hak etmektedir.”

 

TURİZM VE KONGRELER ŞEHRİ ÇANAKKALE

Çanakkale için yüksek hedefleri olduğunu belirten Celal Karakaş; “En önemli eksiklerimizden olan uluslararası standartlarda bir kongre merkezini ve turizm yatırımlarını yaparak, iş bulmak adına başka şehirlere giden gençlerimize iş alanı yaratmak, aynı zamanda turizm etkinliğini 365 güne yaymak ve Çanakkale’nin turizm ve kongreler şehri olması en önemli hedeflerimden olacaktır. 50.000’in üzerinde üniversite öğrencisi olmak üzere 70.000’lere ulaşan genç nüfusu ile Çanakkale’nin aynı zamanda çağdaş üniversiteler kenti olması yolunda çaba sarf edeceğim. Gerçek anlamda bisiklet yolları, tramvay ve deniz ulaşımı dahil çağdaş toplu taşımacılık sağlayarak, yeşil alanları arttırarak halkın günlük yaşamını kolay ve keyifli hale getirmek önceliklerimden biri olacaktır. Özellikle çocuk, genç ve kadın kenti olma konusunda atılan adımları büyüteceğim. Her türlü çevre kirliliğine ve şehrimizin aşırı beton tehlikesine karşı dimdik durmak en önemli hassasiyetlerimden olacaktır. Ülkemizin en zengin sulanabilir arazilerinin bulunduğu şehrimizde, modern tarım ve hayvancılıkta katma değer yaratılması belediye olarak önceliklerimizden olacaktır” dedi.

 

CHP Belediye Meclis Üyesi Op. Dr. Celal Karakaş son olarak; “10 yıllık Belediye Meclis Üyeliğim boyunca gösterdiğim performans ve özen,  bu kenti yönetmek adına bana gereken Çanakkale Belediye Başkan adaylığı cesaretini vermiştir. Yaşamım boyunca yaptığım gibi gülen yüzümle, sıcak dokunuşumla, şehrin yaşlısını gencini kucaklayarak bu kenti yöneteceğime inanıyorum. Işığım, Mustafa Kemal ‘in ışığı olacaktır. Hepimize, Çanakkale’mize hayırlı olsun” dedi.




Bu haber 6203 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI