thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



MİLLER’de Büyük Aralık Kampanyası Başladı!

Tarih: 09-12-2014 10:30:08 Güncelleme: 09-12-2014 10:49:08 + -


Fiat’ın Kasım ayında başlayan ve büyük ilgi gören 30.000 TL 30 ay % 0 faizli kredi kampanyası Aralık ayında hız kesmeden devam ediyor. 31 Aralık tarihine kadar devam edecek olan kampanya büyük ses getirdi.


MİLLER’de Büyük Aralık Kampanyası Başladı!

Stoklarla sınırlı olan kampanya da araç bulmakta zorlandıklarını belirten Miller Oto satış müdürü Filiz Biçen, tüm Çanakkalelilerin bu kampanyadan yararlanabilmeleri için çalışmalarının devam ettiğini belirterek, bu tutarda bu vade ve faiz oranının daha önce hiç görülmediğini belirterek herkesi bir Fiat sahibi yapmayı hedeflediklerini belirtti.

 

Çanakkalelilere Özel Fırsatlar

 

Ayrıca  sadece Çanakkalelilere özel  ,Ticaretin en sevilen modelleri  Fiorino ve Doblo versiyonlarında  çok özel fiyatlar ve seçenekler sunduklarını belirtti.. Kampanyaya ilave olarak birbirinden farklı seçenekler sunduklarını da açıklayan Biçen, Miller’in banka yok, faiz yok ve seneden seneye ödeme kampanyasının da çok ilgi gördüğünü belirtti. Müşterilerine banka veya herhangi bir finans şirketi arada olmaksızın Miller oto olarak kendi bünyelerinde finansman sağladıklarını ve Pazar liderliğini hedeflediklerini açıklayan Biçen; “Tüm bu kampanyalara ilave olarak, Aralık ayında Fiat’tan ticari araç alan esnaf ve kobiler evrak peşinde koşmuyor, K2* yetki belgesini de biz hediye ediyoruz” dedi.

“İşimiz Rahat, Gücümüz Fiat”

 

Ayrıca  sadece Çanakkale ile ve ilçelerinde ikamet eden müşterilerimize özel, ticaretin en sevilen modelleri Fiorino ve Doblo versiyonlarında  çok özel fiyatlar sunduklarını ve tüm Değerli Çanakkalelileri Miller Oto showroomlarına beklediklerini belirterek; “Hep birlikte geleceğe” dedi..

 




Bu haber 3103 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER BÖLGESEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI