thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



İşadamı Turgay Kılıç’tan Açıklama

Tarih: 03-07-2017 16:18:48 + -


Çanakkale’nin tanınmış işadamlarından Turgay Kılıç, ÇTSO Haziran Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşma ile ilgili olarak kamuoyu açıklamasında bulundu.


İşadamı Turgay Kılıç’tan Açıklama

Çanakkale’nin tanınmış işadamlarından Turgay Kılıç, ÇTSO Haziran Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşma ile ilgili olarak kamuoyu açıklamasında bulundu. İşadamı Turgay Kılıç yaptığı kamuoyu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

“TS0 Haziran Meclis toplantısında yaptığım açılış konuşmasında yer alan"...diğer taraftan bir kesimin kaygıları doğrultusunda "adalet" için yürüyüşler düzenlenmesi iş dünyası olarak bizleri ciddi şekilde üzmekte ve yaşanan olayları tekrar düşünmeye sevk etmektedir..." cümlesi bazı kesimlerce farklı yorumlanmış ya da yorumlanmaya çalışılmıştır.

 

Bu bağlamda, gerekçesi haklı ya da haksız tüm siyasi gerginliklerin biz iş dünyası üyelerini olumsuz etkilediği ve tüm siyasi partilerin çözüm odaklı yol izlemesinin daha yapıcı sonuçlar doğuracağı kanaati ile sarf edilmiş sözlerimin farklı mercilere çekilmesi bizleri derinden üzmüştür. Bu kesimlerin de iyi niyetle ülkemizdeki demokratik bir tartışma ortamında fikirlerini beyan ettiklerini düşünmek istiyorum.

 

Zira sözlerimden farklı anlam ve ilişkiler çıkarmaya çalışmanın çeşitli siyasi amaçlar doğrultusunda yapılmış olduğu kanaati bizlere sadece zarar vereceği düşüncesindeyim. Aynı zamanda Ülkemiz ekonomisi büyüme gösteren ekonomiler arasındadır. Gerekçe ne olursa olsun siyasi düzlemde vuku bulan gerginliklerin tümünün iş dünyasında olumsuz etki oluşturduğu bir gerçektir. Söz konusu konuşmamın amacından farklı şekilde yorumlanmasına neden olacak ifadelerin yer aldığı haberinize değerli Çanakkale Halkının itibar etmeyeceğine inancımız tamdır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

 




Bu haber 16964 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI