thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



"Esas Hedefimiz: Genelde İktidar Olmak"

Tarih: 05-07-2019 07:19:02 + -


CHP’nin İyi Parti’yi ziyaretinde açıklamalarda bulunan İyi Parti Mahalli İdarelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, “Beka beka deyip bas bas bağıranlara bir de baktık ki terörist başı Abdullah Öcalan’ın mektubunun güzellemesini yapıyor” dedi. CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ise, “Türkiye genelinde iktidar olmak esas hedefimiz olacak” şeklinde konuştu.



CHP İl ve merkez ilçe yönetimi İYİ Parti ve HDP İl yönetimine ziyaret gerçekleştirdi. İyi Parti’ye yapılan ziyarete; İl Başkanı İsmet Güneşhan, Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık ile partililer katıldı. 23 Haziran’da yapılan İstanbul seçimlerinde verdikleri destekler nedeni ile İyi Partililere teşekkür ettiklerini belirten Güneşhan devamında şunları söyledi, “Seçimler İstanbul seçimlerinin ötesinde Türkiye seçimleri havasında geçti. Türkiye’de gerçekten demokrasiyi isteyen, laikliği savunan, hak, hukuk ve adaleti savunan herkes bu seçimlerde elinden gelen her türlü çabayı gösterdi. Biz millet ittifakı olarak İyi Parti çok büyük çalışma gösterdi. Genel Başkanımız Meral Akşener başta olmak üzere, Genel Başkan Yardımcımız Rıdvan Uz’a İyi Partinin tüm yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sonuçta ortada 13-14 bin oyla kazanılan seçim daha sonra 800 bini aşan oy farkıyla vatandaşımız da bu yapılan haksızlığa karşı en güzel cevabı sandıkta verdi. Yine biz ülkede demokrasi mücadelemizi sürdüreceğiz. Yine beraber olacağımız en önemli siyasi parti İyi Parti olacaktır. Halkımız bize vermiş olduğu o krediyi doğru şekilde değerlendirip 2023 yılında Türkiye genelinde iktidar olmak esas hedefimiz olacak. Türkiye’yi tekrar demokratik parlamenter sisteme dönüşümünü sağlamak olacak”

“BEKA SORUNU DİYENLER…”

İyi Parti Mahalli İdareler Birimi Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, İstanbul seçimlerinin sadece Ekrem İmamoğlu’nu başkan yapmak için için değil yanlı sisteme dur demek için de siyasi partilerin ve vatandaşların emek harcadığının altını çizen Uz, “Bu noktada bu işin çözüleceğini gören herkes, tatillerini bırakarak kendinden fedakarlık yaparak İstanbul’a geldi ve seçimlerde hem oyunu kullandı hem de çalıştı. Biz de İyi Partisi olarak 39 ilçede Genel Başkanımız Meral Akşener’in katılımı ile toplantılar tertip ettik. 80 genel idare kurulu üyesi arkadaşlarımızla ve 39 milletvekilimiz ile sahadaydık. Burdaki amaç sadece Ekrem İmamoğlu’nu kazandırmak değil aynı zamanda Türk demokrasisine nefes aldırmaktı. Adaletin tesisine tekrar yardımcı olabilmek ve milletin önünü açabilmek. Türk milliyetçiliğinin,Türk insanın inandığı, güvendiği bir Türkiye’yi tesis etmek adınaydı bu seçim. Beka beka deyip bas bas bağıranlara bir de baktık ki terörist başı Abdullah Öcalan’ın mektubunun güzellemesini yapıyor. Bir de baktık ki devlet televizyonu TRT’de kırmızı bültenle aranan bir teröristi televizyonlara çıkarıyorlar. Yani onlar için her şey kazanmak adına mübah sayılıyor. Bunların hepsini millete iyi anlattığımızı düşünüyorum. Bu vesile ile iyi bir mücadele verildi” dedi. CHP yönetimi ardından HDP İl yönetimine ziyaret gerçekleştirerek İstanbul seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti.




Bu haber 2221 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI