thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



"Daniş ve Kaşdemir ile Birbirimizi Hiçbir Zaman Zedelemedik"

Tarih: 06-01-2017 08:41:21 Güncelleme: 06-01-2017 08:46:21 + -


Çanakkale Belediye Meclisi’nde 2017 yılının ilk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Ülgür Gökhan’ın açıklamaları damga vurdu. Konuşmasına terör olaylarına değinerek başlayan Ülgür Gökhan, sosyal medya ve yerel basında hakkında yürütülen kara propagandaya da değinerek; “Daniş’le, Kaşdemir’le birbirimizi hiçbir zaman zedelemedik, saygıda kusur etmedik. Çanakkale’ye yakışan üslupla çalıştık. Ama bu dönemde üslup bozuldu. Bu kentte buna dikkat etmek gerekir” dedi.



Çanakkale Belediye Meclisi’nde 2017 yılının ilk toplantısı gerçekleştirildi. Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan,  istifa eden AK Parti Meclis Üyesi Fikret Esen yerine göreve başlayan Cafer Mercan’a yeni görevinde başarılar diledi.

 

Kentte devam eden projeler hakkında meclis üyelerine bilgi veren Başkan Gökhan, 2016 yılının terör nedeniyle zor geçtiğini belirterek, 2017 yılından da endişe duyduklarını kaydetti. Şahsına spekülatif haberler yöntemiyle saldırılar olduğunu ifade eden Başkan Ülgür Gökhan, “Bunları yazanlar birilerinin tetikçisi. Bunlar bir zamanlar FETÖ’nün beslemesiydi. Ben hırsızlık, yolsuzluk ve ahlaksızlıktan korkarım. Alnım açık. Veremeyeceğim hesap yok. Ama bunlar kendileri yargılanmaları gereken konularla ilgili beni eleştiriyorlar” dedi. Siyasetteki üslup konusunda da uyarıda bulunan Başkan Gökhan, “Ben bu dönem kadar kötü bir dönem geçirdiğimi hatırlamıyorum. Biz Mehmet Daniş’le, İsmail Kaşdemir’le birbirimizi hiçbir zaman zedelemedik, saygıda kusur etmedik. Çanakkale’ye yakışan üslupla çalıştık. Ama bu dönemde üslup bozuldu. Bu kentte buna dikkat etmek gerekir” dedi

 

“NE DESEK BOŞ!”

 

Yaşanan terör olaylarının ardından duyduğu üzüntüyü paylaşan Başkan Gökhan,“2016 senesi maalesef terör nedeniyle zor geçti. İzmir’de olan patlamada şehit olanlara baş sağlığı diliyorum. Süzün bittiği yerdeyiz, ne dersek diyelim boş. 2017 yılından da endişeliyiz. Korku duyuyoruz” dedi.

 

“RAKAM VERİYORUZ, AMA BUNLAR İNSAN”

 

Terör nedeniyle kayıplarla ilgili bilançonun acı olduğunu söyleyen Başkan Gökhan, “Rakam veriyoruz, ama bunlar insan. Bu bir vahşettir” diye konuştu.  Terörün değişik türlerinin olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Spordaki terör, linç kültürü gibi konular var. İnsanlıktan çıkıyoruz” dedi.

 

“BENİM OLMADIĞIM YERDE, BEN NİYE SUÇLANIYORUM?”

 

Basında kendisi ile ilgili spekülatif haberler yapıldığını söyleyen Başkan Gökhan, Belediye Nikah Salonu’nda HDP tarafından Atatürk fotoğrafının kapatılması ile ilgili sorumluluğun kendisine yüklenmek istenmesine tepki gösterdi.  Ata’nın fotoğrafının kapatılmaması konusunda titizlik gösterilmesi gerektiğinin altını çizen Gökhan, “Benim olmadığım yerde, ben nasıl suçlanıyorum? Birisi bana anlatsın” dedi.

 

BAŞKA BİR GENELKURUL’DA YİNE ATATÜRK FOTOĞRAFI KAPALI!

 

Mecliste konuyla ilgili Belediye Nikah Salonu’nda yapılan başka bir Genel Kurul Toplantısı ile ilgili fotoğrafı da paylaşan Gökhan, “Burada da Av.Tülay Ömercioğlu konuşuyor. Yine Atatürk’ün fotoğrafı kapalı. Kasıt mı var? Bana ne yapılmak isteniyor?” dedi.

 

ÖMERCİOĞLU’DAN TEPKİ

 

Söz alan Ömercioğlu ise mecliste kendi fotoğrafının gösterilmesine tepki göstererek, “Beni hedef göstermeyin. O Kent Konseyi’nin davetli olduğum bir toplantısıydı, ona davetliydim ve kısa konuştum” diyerek konuyla alakası olmadığını ifade etti.

 

“ALNIM AÇIK!”

 

Şahsına bazı basın organları yoluyla saldırılar olduğunu ifade eden Başkan Ülgür Gökhan, “Bunları yazanlar birilerinin tetikçisi. Bunlar bir zamanlar FETÖ’nün beslemesiydi. Şimdi başkalarının tetikçiliğini yapıyorlar. Ben hırsızlık, yolsuzluk ve ahlaksızlıktan korkarım. Alnım açık. Veremeyeceğim hesap yok. Ama bunlar kendileri yargılanmaları gereken konularla ilgili beni eleştiriyorlar” dedi.

 

GÖKHAN’DAN ÜSLUP UYARISI!

 

“Ben bu dönem kadar kötü bir dönem geçirdiğimi hatırlamıyorum” diyen Gökhan, “Daniş’le, Kaşdemir’le birbirimizi hiçbir zaman zedelemedik, saygıda kusur etmedik. Çanakkale’ye yakışan üslupla çalıştık. Ama bu dönemde üslup bozuldu. Bu kentte buna dikkat etmek gerekir” dedi.

 




Kaynak: Mine Tarım - www.istecanakkale.com

Bu haber 7903 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI