thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


AK Partili Aday Adayına Şok Suçlamalar!
Tarih: 03-04-2023 06:57:37 Güncelleme: 03-04-2023 07:06:37 + -


AK Parti Çanakkale teşkilatlarının yakından tanıdığı, daha öncede CHP’li Fatih Öztrak’ın annesinin cenaze töreni ile dalga geçmesiyle gündeme gelen Sebahattin Güner’e “FETÖ’cü” suçlamasında bulunuldu.


AK Partili Aday Adayına Şok Suçlamalar!

AK Parti Çanakkale teşkilatlarının yakından tanıdığı, daha öncede CHP’li Fatih Öztrak’ın annesinin cenaze töreni ile dalga geçmesiyle gündeme gelen Sebahattin Güner’e “FETÖ’cü” suçlamasında bulunuldu.

 

AK Parti’de geçtiğimiz seçimlerde de Milletvekili adayı olan, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimler için de AK Parti aday adaylığı başvurusunda bulunan Sebahattin Güner ile ilgili olarak gazeteci Fazıl Duygun şok iddialarda bulundu. Sebahattin Güner’in FETÖ/PDY örgütüne yardım ettiğini iddia eden duygun bir takım belgeleri de sosyal medya hesabından paylaşarak AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer parti yöneticilerini de etiketledi.

DARBEDEN SONRA KAPATILAN DERSHANENİN İCRA BORCUNU ÖDEMİŞ!

Fazıl Duygun twitterdan yaptığı paylaşımlarda bir takım evraklar ve dekontlarda paylaşarak; “Av. Sebahattin Güner'in "17-25'den sonra ve hatta 15 Temmuz FETÖ'cü iç savaş ve işgal teşebbüsünden sonra bile"  neden KHK ile kapatılan FETÖ'cü bir dershanenin vekilliğine devam ettiğini ve nasıl olup ta, 15 Temmuzdan 5 gün sonra onlar için icraya gidebildiğini sorabilir misiniz acaba?”

 

Fazıl Duygun dana sonra yaptığı paylaşımın birçok insan tarafından beğeni ve retweet aldığını ancak bir süre sonra beğeni ve retweetlerin birden bire geri çekildiğine dair görseller paylaşarak AK Parti Milletvekili aday adayı Sebahattin Güner’i FETÖ/PDY örgütünün savunduğunu ima ederek; “Şu twitin öğlen 70 rt'si vardı, şimdi bütün rt'ler silinmiş. Bunu kim yapabilir? Tabii ki, ABD'de twitterdaki FETÖ'cüler.  Twiti bu kadar yakından takibe almışlar” paylaşımında bulundu.

 

GÜNER CEVAP VERDİ!

Fazıl Duygun tarafından FETÖ’cülük ile suçlanan AK Parti Milletvekili aday adayı Sebahattin Güner’in ise Duygun’un paylaşımına yanıt verdiği görüldü. Güner kendisini FETÖ’cülük ile suçlayan Duygun’a; “Fazıl bey sizi tanımam, sizde beni tanımazsınız. Size bu herkese açık belgeyi gönderen Jöleli arkadaş. Savcılara, Mit'e, CİMER'e, AK Parti'ye ve tüm STK'lara göndermediğini mi sanıyorsun? Tebligat zarfınız üzerine benim telefonumu da yazmış, arayabilirdin. Devlet Aciz mi" ifadeleriyle yanıt verdiği görüldü.




Bu haber 4493 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI