thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Biga TSO’dan Bigalı Mehmet Çavuş Tanıtımı

Tarih: 28-08-2022 08:50:06 Güncelleme: 28-08-2022 08:54:06 + -


Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl ve beraberindeki heyet kardeş oda Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.


Biga TSO’dan Bigalı Mehmet Çavuş Tanıtımı

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl ve beraberindeki heyet kardeş oda Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Bigalı Mehmet Çavuş’un Türk askerinin isim babası olduğuyla ilgili bir portreyi de hediye eden Biga TSO, Biga’nın tarihi bir değerini de Biga dışında tanıtmaya başladı. Kaymakam Hamdi Bey başta olmak üzere çeşitli Biga değerlerinin yapılan ziyaretlerde tanıtımlarının yapılacağı öğrenildi.

 

Biga TSO heyetini Çorlu TSO'ya gelişlerinde Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan ve Meclis Başkanı Erdim Noyan ile meclis üyeleri karşıladı. Çorlu TSO hizmet binasında bulunan birimler tek tek gezildikten sonra yapılan görüşmeler esnasında Biga ve Çorlu bölgelerindeki yatırım olanakları ve işbirliği yapılabilecek alanlar, AB fonları tarafından desteklenen projeler ile ticaret ve sanayi üzerine istişarelerde bulunuldu. Başkan Doğan Çorlu TSO meclisini 30 Eylül'de yapılacak Biga Fuarı açılışına davet etti. Ziyaretin son bölümünde Çorlu organize sanayi bölgelerinde faaliyet gösteren Can Tekstil ve Çığır Kimya fabrikalarında incelemelerde bulunuldu.

KEŞAN DA ZİYARET EDİLDİ

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl ve beraberindeki heyet Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Biga TSO heyetini Keşan TSO'ya gelişlerinde Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kadir Mutaf, Meclis Başkan Yardımcısı Cahit Mercan ve meclis üyeleri karşıladı. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında bölgelerin yatırım olanakları ve işbirliği yapılabilecek alanlar ile ticaret ve tarım ekonomisi üzerine istişarelerde bulunularak, coğrafi işaretli ürünler konusunda yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.




Bu haber 2043 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER İLÇELERDEN Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI