thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


AK Partili Başkan “İstifa” Çağrılarını Beğendi
Tarih: 27-02-2023 06:42:53 Güncelleme: 27-02-2023 07:14:53 + -


44 bin kişinin yaşamını kaybetmesine rağmen hiçbir yetkili istifa etmezken; istifa çağrıları tribünlere sıçradı. Fenerbahçeli taraftarla dün gerçekleşen Konya müsabakasında 90 dakika boyunca istifa çağrısı yaptı. Fenerbahçeli taraftarların istifa tezahüratları kısa sürede sosyal medyada da paylaşıldı. İstifa paylaşımlarını beğenen isimlerden birisi de; AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aynur Yavaş’ın eşi, eski Umurbey Belediye Başkanı AK Partili Sami Yavaş oldu.


AK Partili Başkan “İstifa” Çağrılarını Beğendi

6 Şubat 2023 sabahı ve öğleden sonrasında Kahramanmaraş’ın Pazarcık ile Elbistan ilçelerinde sırasıyla 7,7 ve 7,6 büyüklüklerinde meydana gelen depremlerde 44 bin vatandaş hayatını kaybetti. 100 binden fazla vatandaş yaralanırken; halen çadır yetiştirilemeyen köy ve ilçelerin olduğu iddia ediliyor. 3 milyona yakın vatandaşın ev ve işlerini kaybetmesi nedeniyle bölgeden göç ederken; hiçbir sorumlu istifa etmedi.

 

“YALAN, YALAN.. DOLAN, DOLAN.. 20 SENE OLDU, İSTİFA ULAN!”

Yaşanan depremin sorumluluğunu, deprem arama kurtarma çalışmalarının gecikmesi, yardım koordinasyonundaki aksaklıklar, barınma ve gıda sorunlarını yanı sıra tuvalet ve duş imkanının halen sağlanamamış olması, siyasi iktidarı da bunaltıyor. Bölgede birçok AK Partili meclis üyesi ve aralarında AK Partili Belediye Başkanın tutuklanırken; birçok müteahhidin gözaltına alınması bile vatandaşın tepkisini dindirmedi.

 

YAYINCI KURULUŞ SESİ KISTI!

Yaşananlarda sorumluluğu ve ihmali olanlar hakkında bürokrasi ve siyasette hiç kimsenin istifa etmemesi, görevden alınmaması tepkileri daha da arttırdı. Tepkiler dün Fenerbahçe-Konyaspor müsabakasında doruğa ulaştı. Fenerbahçe tribünleri “Yalan yalan yalan dolan dolan dolan 20 sene oldu istifa ulan" tezahüratında bulundu.

 

SLOGAN SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM REKORU KIRDI

“Yalan yalan yalan dolan dolan dolan 20 sene oldu istifa ulan” şeklindeki tezahürat başta Fenerbahçeliler dahil ülke genelinde büyük karşılık buldu. Slogan kısa sürede Türkiye’de Trend Topic olurken diğer sosyal medya mecralarında da paylaşım ve beğeni rekoru kırıldı.

 

AK PARTİLİ ESKİ BAŞKAN “İSTİFA” ÇAĞRILARINI BEĞENDİ

Fenerbahçelilerin sloganlarının sosyal medyada paylaşılması sonrasında AK Partili Merkez İlçe Başkanı Aynur Yavaş’ın eşi olan eski Umurbey Belediye Başkanı AK Partili Sami Yavaş da yapılan paylaşımları beğendiği görüldü.

 

AK Partili Sami Yavaş “Yalan yalan yalan dolan dolan dolan 20 sene oldu istifa ulan” şeklindeki paylaşımları beğendikten bir süre sonra ise beğenisini geri geçtiği görüldü.




Bu haber 3625 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI