thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Yıldızlar ve Varol İl Başkanlığı İçin Yarışıyor!

Tarih: 08-01-2023 10:35:04 Güncelleme: 08-01-2023 11:28:04 + -


İYİ Parti 3.Olağan İl Kongresi yüksek katılımla başladı. 18 Mart Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Kongreye il ve ilçe yönetimlerinin yanı sıra birçok ilden yönetici ve milletvekilleri de katıldılar. Kapalı spor salonunun tamamının dolduğu kongreye partililer de büyük ilgi gösterdiler.


Yıldızlar ve Varol İl Başkanlığı İçin Yarışıyor!

Selahattin Yıldızlar ve Eşref Varol’un İl Başkanlığı için yarıştığı İYİ Parti 3.Olağan İl Kongresine il ve ilçe delegelerinin yanı sıra civar illerden de misafir milletvekilleri katılım gösterdiler. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz’un da katılım gösterdiği kongreye ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri katıldılar. DEVA ve Gelecek Partisi İl Başkanlarının katıldığı kongrede faaliyet raporunun ve mali raporları okunarak ibraya sunuldu. Oy birliği ile otlanan raporlarının okunmasının ardından Parti yöneticileri siyasi konuşmalarını gerçekleştirdiler.

“EL ELE VERMİŞ İYİ PARTİ’NİN ÇANAKKALE’DE BAŞARAMAYACAĞI ŞEY YOKTUR”

Kongrede ilk konuşmayı İl Başkan Adayı Eşref Varol Yaptı. Varol konuşmasında; AK Parti iktidarı ve hükümetlerini eleştiren Eşref Varol; “Parti içi demokrasimizin ne kadar güçlü olduğunu gösteren İl Kongresi sürecinde, il başkanlığını kazanan adaylar değil partimizdir. Ziyaretlerimizde fikirlerimizi paylaştık hedefimizin ülkemizin geleceği olduğunu anlattık. Bu seçim parti içi seçimidir, her aday İYİ Partilidir, partilileri kırmak bizlere yakışmaz. Yönetimsel eleştirilerin dışına çıkmamamız gerektiğine inanıyoruz. Önemli olan hu kongre salonundan el ele çıkabilmek, partimiz için, ülkemiz için neler yapabiliriz bu konuda çalışmaktır. İl Başkanlığında İl Başkan adaylarının, milletvekili seçimlerinde de milletvekili adaylarının yarışması gerekir. Ortak akılla yöneteceğiz, her partilimizin fikrini sözünü dinleyerek birlikte hareket edeceğiz. Her ilçemizin sorunlarını tespit edip çözmek için birlikte çalışacağız. İki tane örnek belediyemiz var; bunların sayısını arttırmaya çalışacağız. Partimize güç katmak, her hafta üye sayımızı arttırmak için çalışacağız. Komisyonlarımızı aktif çalıştıracağız, kadın ve gençlerimizi çalıştırarak oy kullanımını artırmak için gayret göstereceğiz. Z Kuşağına özel önem göstereceğiz, fikirlerini dinleyip onlara ulaşmak için çalışacağız. Birbirine kenetlenmiş, el ele vermiş İYİ Parti teşkilatımızın Çanakkale’de başaramayacağı hiç bir şey yoktur. Çanakkale’de İYİ Parti İl Başkanlığına aday olmak benim için gururdur. Bu düşüncelerimle hem kendim hem Selahattin Yıldızlar’a başarılar diliyorum. Bizleri ağırlayan destekleyen ilçe yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN İKTİDAR YOLCULUĞUNA ÇIKTIK”

Mevcut İl Başkanı ve İl Başkan adayı Selahattin Yıldızlar ise yaptığı konuşmada; ülke sorunlarına değinerek; “Hem iktidarın hem de muhalefetin hesaplarını bozduk, kurulduğumuz günden bu yana üye sayımızı her geçen gün arttırdık. Ülkemiz hiç bu kadar zor duruma düşürülmemişti. Öğrencilerimiz okuduklarını anlayamıyor, kadın cinayetleri her geçen artıyor. Terör her geçen gün artarken, adalet ve hukuksuzluk aldı başını gidiyor. Üreticimiz perişan halde iken; iktidar sahipleri Rus çiftçisini zengin ederken Türk çiftçisini yok etmiştir. Milletimizi dinden soğuttular, dini siyasete alet ettiler. yolsuzluk ve rant ekonomisi üretim ekonomisinin yerini almıştır. Orta doğu ve Afrika’dan gelen göçmenler memleketin her bir köşesini işgal etmişler. İşte bu şartlar altında iktidarı yıkmak ülkemizin geleceğini çocuklarımızın geleceği için iktidar yolculuğuna çıktık. Göreve geldiğimiz günden beri üye sayımızı 5 katına çıkarttık. İki belediyemizin yanı sıra birçok belediye meclis üyesi kazandırdık partimize. Memleketimizin her bir ilçesini beldesini köyünü karış karış gezdik, vatandaşımızın derdini dinledik. Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen il, ilçe yöneticilerimizden Allah razı olsun, kendilerine saygı ve sevgilerimi sunar teşekkür ederim” dedi.

 

UZ: "ŞİMDİ BEYAZ SAYFA AÇIYORUZ"

İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin ile Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli’nin konuşmalarının ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, delege ve partililere hitap etti. Rıdvan Uz konuşmasında; “Rabbime şükürler olsun salonda oturacak yer yok, bu iktidarın ayak sesleridir. Kongremize hoş geldiniz şeref verdiniz. Ben sizlere çok hitap ettim, çok konuştum. Şimdi beyaz bir sayfa açıyoruz. Söz veriyorum Çanakkale’ye, bu beyaz sayfa sonrasında da devam ediyor” dedi.

 

Konuşmaların ardından 641 İYİ Parti delegesi 3 sandıkta oy kullanmaya başladı.

AYRINTILAR AZ SONRA




Bu haber 1838 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI