thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



“Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz”

Tarih: 09-04-2024 12:47:32 Güncelleme: 09-04-2024 16:00:32 + -


31 Mart yerel seçimlerinde Çanakkale Belediye Başkanı seçilen Muharrem Erkek9 gün sonra mazbatasını teslim aldı. Mazbatasını alan Belediye Başkanı Erkek için Belediye hizmet binası önünde karşılama töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Muharrem Erkek “Çanakkale’nin hak ve hukukunu korumaya devam edeceğiz, Katılımcı olacağız, şeffaf olacağız, hesap verebilir olacağız. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz; mührü teslim aldık, ileride tertemiz bir şekilde bu mührü bir başka arkadaşımıza teslim edeceğiz” de


“Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz”

Seçimlerin üzerinden geçen 9 günün ardından Belediye Başkanı Muharrem Erkek ve CHP’li meclis üyeleri mazbatalarını aldılar. İl Seçim Kurulu Başkanından mazbatasını teslim alan Belediye Başkanı Muharrem Erkek’e Milletvekili CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Milletvekili ve CHP Genel Başkan yardımcısı Gamze Taşçıer, Milletvekili Özgür Ceylan, Milletvekili İsmet Güneşhan, İl ve İlçe yöneticileri, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar eşlik ettiler.

 

BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE KARŞILAMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek için Belediye Yeşil Yerel Yönetim Hizmet Binası önünde belediye çalışanları ve birim müdürleri ile CHP’li yöneticiler ve vatandaşların katılımıyla karşılama töreni düzenlendi. Buradaki törene Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın yanı sıra önceki dönem belediye başkanlarından İsmail Özay’da katılarak Muharrem Erkek’i yalnız bırakmadı.

“ALNIM AK, BAŞIM DİK BİR ŞEKİLDE DEVİR EDİYORUM”

22 yıl boyunca Belediye Başkanlığı görevi yapan Ülgür Gökhan törende yaptığı konuşmada; “Bugün arife gününde, Ramazan Bayramı arifesinde bayramı buradan başlatıyoruz. Bu bayramın Cumhuriyet Halk Partisi iktidarının devamının bayramıdır. Bugün gerçekten çok mutlu ve gururluyum. 2002 yılında Sayın İsmail Özay’ın milletvekili seçilmesi sonrasında meclisten seçildiğim Belediye Başkanlığı, Çanakkale Halkının temsilcisi olma görevimi 22 yıl boyunca onurla taşıdım, alnım ak, başım dik bir şekilde taşıdım. Şimdi yeni bir sosyal demokrat Belediye Başkanı Sayın Muharrem Erkek’e devir ediyorum” dedi.

İSMAİL ÖZAY; “BENİM İÇİN ÇOK ONURLU BİR GÜN”

CHP Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel ile CHP Genel Başkan yardımcısı ve Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer’in konuşmalarının ardından Ülgür Gökhan’dan önce Çanakkale Belediye Başkanlığı görevini yürüten İsmail Özay da kısa bir konuşma yaptı. Özay konuşmasında; “Benim için gerçekten çok onurlu bir gün. Bundan tam 35 yıl önce Liberal bir arkadaşımızdan bu görevi devir almıştım. Bu bayrak yere düşmedi; Sayın Gökhan 22 yıl bu bayrağı taşıdı. Şimdi çok güvendiğimiz bir arkadaşımıza; Sayın Muharrem Erkek’e devir ediyor. Kendisinin çok iyi şeyler yapacağını inanıyorum çünkü kendisini çok yakından tanıyorum” dedi.

ERKEK; “SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ”

Çanakkale Belediyesinin mührünü Ülgür Gökhan’dan teslim alan Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek; “Çanakkale’miz için hayırlı olsun. Bu mührün sorumluluğu ve anlamı çok büyük. Bu mührü kullandığımızda Çanakkale’nin bir anlamda geleceğini de damgalamış oluyorsunuz. Bu mührü taşıyan, kullanan tüm belediye başkanlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Değerli Başkanım ile 10 yıl çok yakın bir şekilde birlikte çalıştık. Çanakkale’nin hak ve hukukunu ne kadar titizlikle koruduğunu çok iyi biliyorum. Aynı şekilde önümüzdeki dönemde de temel felsefemiz, temel anlayış ve ilkemiz kamu yararı olacaktır. Çanakkale’nin hak ve hukukunu korumaya devam edeceğiz, Katılımcı olacağız, şeffaf olacağız, hesap verebilir olacağız. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz; mührü teslim aldık, ileride tertemiz bir şekilde bu mührü bir başka arkadaşımıza teslim edeceğiz” dedi.



HABER VİDEOSU





Bu haber 1600 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI