thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


“Hep Birlikte, Çok Çalışarak Çanakkale’ye Hizmet Edeceğiz”
Tarih: 27-11-2023 11:10:32 Güncelleme: 27-11-2023 11:12:32 + -


Tarla sokak tarihi bir güne daha ev sahipliği yaptı. CHP’de üç dönem milletvekilliğinin yanı sıra CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Muharrem Erkek, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Çanakkale Belediye Başkanlığı için adaylık dosyasını İl Başkanlığına teslim etti. Partililere hitap eden Muharrem Erkek “Ben hazırım Çanakkale, sen de hazır mısın? Mart’ın sonunda yine baharlar getireceğiz” açıklamasında bulundu.


“Hep Birlikte, Çok Çalışarak Çanakkale’ye Hizmet Edeceğiz”

Çanakkale CHP örgütünün önemli noktalarından birisi olan Tarla Sokak, bugün yine tarihi anlara ev sahipliği yaptı. 25, 26 ve 27’nci dönem Çanakkale Milletvekili, CHP Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Muharrem Erkek, adaylık dosyasını İl Başkanlığına teslim etti. Muharrem Erkek’i bu önemli günde CHP’li Belediye Başkanları, meclis üyeleri, ilçe teşkilatlarının yöneticileri, partinin eski il ve ilçe başkanları, partililer ve vatandaşlar yalnız bırakmadılar.

 

GÜRBÜZ; “DEĞİŞTİRE DEĞİŞTİRE GİDİYORUZ”

Alkışlar eşliğinde Tarla Sokak’a giren Muharrem Erkek, partililerin tezahüratları eşliğinde il başkanlığına girdi. CHP İl Başkanı Av.Levent Gürbüz yaptığı kısa konuşmada; “Değiş diyerek geldik, değiştire değiştire gidiyoruz. Bunu devam ettireceğiz, hep değiştireceğiz. Bugün geçmiş dönem milletvekilimiz ve Genel Başkan yardımcımız adaylık başvurusunu yapıyor. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

ÜLGÜR GÖKHAN’IN MESAJI OKUNDU

Muharrem Erkek’in adaylık başvurusuna sağlık sebepleri nedeniyle katılamayan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın mesajı okundu. CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergün’ün okuduğu mesajda Gökhan’ın “Çıktığınız yolda başarılar diliyor, saygılarımı sunuyorum” ifadeleri yer aldı.

 

“ÇANAKKALE İÇİN BEN HAZIRIM, GÖRÜYORUM Kİ ÇANAKKALE’DE HAZIR”

Tüm yol arkadaşlarıma ve hemşerilerime desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 2004’te meclis üyesiydim. Bu kentte, bu sokaklarda büyüdüm ve bu sokaklarda yaşamımızı sürdürüp öleceğiz. Bu kente karşı sorumluluklarımız var. Mesleki ve siyasi birikimim, Ankara’daki 8 yıllık milletvekilliğim, 5,5 yıllık Genel başkan yardımcılığı görevimde iken bürokrasi ile siyasi bağlarımla, tüm birikimimizi kentimiz için, hep birlikte yöneterek kullanacağız. Amacımız memleketimiz Çanakkale’mizi gözümün bebeği korumak, bu kentin hak ve hukukunu korumaya devam etmek, Çanakkale’mizin vizyonuna uygun şekilde, planlı bir şekilde büyüyüp gelişmesi için hep birlikte çok çalışacağız. Sadece Türkiye’de değil; dünyada Çanakkale’yi örnek bir kent yapacağız. Bu kentte kent yoksulluğunu mutlaka yeneceğiz. Çok güzel şeyleri hep birlikte yapacağız. Çanakkale için ben hazırım, görüyorum ki Çanakkale’de hazır. Her şey çok güzel olacak” ifadelerini kullandı.

“SORUMLULUKLARIMIZI YERİNE GETİRMEK İÇİN ADAYIM”

Adaylık başvuru dosyasını İl Başkanına teslim eden Muharrem Erkek daha sonra Tarla Sokakta bekleyen partililere hitap etti. Erkek partililere yaptığı konuşmada; “Öyle müstesna bir coğrafyada yaşıyoruz ki; bu kente karşı sorumluluklarımız var. Bu sorumlulukları yerine getirmek için adayım. Mesleki birikimimin yanı sıra Belediye Meclis üyeliği, Milletvekilliği, Genel Başkan Yardımcılığı gibi görevlerde edindiğim birikimimi ve bağlarımı, hep birlikte sizlerle birlikte çok çalışarak Çanakkale’ye hizmet edeceğim. Temel kavramımız kamu yararıdır. Kamu yararını gözeterek çalışacağız. Çanakkale için ben hazırım arkadaşlar, sizde hazır mısınız?

 

"HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.."

Muharrem Erkek konuşmasının devamında; “22 yıl çok özel bir dönemdir, bu dönemin 10 yılında Ülgür Gökhan ile birlikte çalıştım. O bizim ağabeyimizdir. Ülgür Gökhan bu memlekete önemli hizmetlerde bulunmuştur. Bu memleketin hakkını hukukunu korumuştur. Bizde bu anlayışı daha da ileriye götüreceğiz, umudu yükselteceğiz. Bu kenti model bir kent yapacağız. Daha da ileri taşıyarak dünyanın saygın kentlerinden birisi haline getireceğiz. Bu süreçte yanımda olan değerli eşime teşekkür ediyorum, her zaman yanımda olduğu için. Yol arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum; uzun zamandır birlikte mücadele ediyoruz. Bu demokrasi mücadelesini sürdüreceğiz. Sayın Genel başkanımız Özgür Özel aday belirleme kriteri olarak ‘Halkın gönlünde olan bizimde gönlümüzdedir’ demişti. Bütün CHP’lilere inanıyorum ki; en doğru ve en güçlü adayın etrafında birleşecektir. Her zaman söylediğimiz gibi; halkımızın gönlüne girebilmişsek ne mutlu bize. O yüzden kimsenin şüphesi olmasın 31 Martta yine kazanacağız. Çanakkale’de her şey çok güzel olacak” dedi.




Bu haber 1524 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI