thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



"Mutlu Umurbey İçin Bir Dönem Daha Görev İstiyorum"

Tarih: 12-02-2024 07:01:31 Güncelleme: 12-02-2024 07:49:31 + -


2019 seçimlerinde Umurbey Belediye Başkanı seçilen CHP’li Dr. Erdal Doğan, borç batağındaki belediyenin hem borcunu temizledi hem de belediyenin faaliyetlerini eksiksiz bir şekilde yaparak belde sakinlerinin takdirini kazandı. Bir dönem daha Belediye Başkanı olarak görev almaya hazırlanan Umurbey Belediye Başkanı Dr.Erdal Doğan, ikinci dönem için vatandaşlara önemli vaatlerde bulundu.



Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Beldesinin CHP’li Belediye Başkanı Dr.Erdal Doğan, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimlere hazırlanıyor. İlk döneminde borç batağında olan Belediyenin borçlarını temizleyerek altyapı yatırımlarını tamamlayan CHP’nin Umurbey belediye Başkan adayı Dr.Erdal Doğan, bir dönem daha belediye başkanlığı yaparak hedeflerini hayata geçirmek istiyor.

 

MÜTEVAZI BÜTÇE İLE EN İYİ HİZMET

31 Mart yerel seçimlerine iki aydan az bir süre kalırken Umurbey Belediye Başkanı Dr. Erdal Doğan seçim çalışmalarını değerlendirdi. Umurbey Belediye Başkanı Dr. Erdal Doğan yaptığı açıklamada; “2019 yılında seçilerek göreve başladığımdan bu yana vatandaşlarımıza canla başla hizmet etmeye gayret etti. Mütevazi bir bütçemiz vardı; biraz da borcumuz vardı. Borçlarımızı kapattık kalan bütçemiz ile de Umurbey Beldesinde yaşayan seçmenlerimize en iyi, en kaliteli şekilde hizmet ettiğimize inanıyorum” dedi.

 

“BUZHANEMİZİ YENİLEYECEĞİZ”

Birçok belediyenin hayalini süsleyen GES sistemini hayata geçirerek Su Deposunun enerji ihtiyacını güneşten sağlamaya başlayan Umurbey Belediye Başkanı Dr. Erdal Doğan  ikinci dönem için seçmenin karşısına bu kez vaatlerle çıkıyor. Dr.Erdal Doğan yaptığı açıklamada; “31 Mart yerel seçimlerinde bir kez daha seçildiğimde ilk önceliğimizi Umurbey Beldemiz sınırları içerisinde bulunan Buzhane’mize vereceğiz. Buzhanemizin kapasitesini arttırmanın yanı sıra günümüz yapacağımız yenileme çalışmaları ile modern bir hale getirmek istiyorum” dedi.

 

“DOĞALGAZ’I UMURBEYE ULAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

Çanakkale’nin birçok ilçe ve beldesine doğalgaz’ın ulaştığına dikkat çeken Umurbey Belediye Başkanı Dr. Erdal Doğan; “birçok ilçe ve beldemize doğalgaz geldi. Ancak Umurbey bu konuda biraz ihmal edildi. Önümüzdeki süreçte ilgili kurumlarla işbirliği yaparak Umurbey Beldemize Doğalgaz’ın getirilerek her eve ulaşmasını sağlayacağım” dedi.

 

UMURBEY BELEDİYESİNDEN KREŞ HİZMETİ

Okul öncesi eğitimin önemine dikkat çeken Umurbey Belediye Başkanı Dr. Erdal Doğan, önümüzdeki dönemde kreş açarak belde halkına hizmet vereceklerini açıkladı. Başkan Doğan; “Umurbey Beldemize “Kreş” açarak, okul öncesi eğitime gereken önemi vereceğiz. Çocuklarımız alanında yetkin öğretmenleriyle okul öncesi eğitim alırken; çalışan ailelerimizin gözlerinin de arkada kalmayacak” dedi.

 

ARAÇ PARKI VE KAPALI SPOR SALONU YENİLENECEK

Belediyeye yeni araç kazandırmak için çalışmaların sürdüğünü önümüzdeki dönemde belediyenin araç parkının genişletileceğini açıklayan Umurbey Belediye Başkanı Dr. Erdal Doğan

 Aynı zamanda beldedeki kapalı spor salonu içinde çalışmaları olacağını söyledi. Başkan Doğan; “Umurbey Belde Belediyemize ait olan Araç Parkını Yenileceğiz. Beldemize yeni araçlar kazandıracağım. Umurbey Beldemiz içerisinde bulunan Kapalı Spor Salonu’nu Yenileyeceğim. Gençlerimizi spora teşvik ederken daha beldemiz de daha modern bir spor salonuna sahip olacak” dedi.

 

AÇIK HAVA SİNEMASI VE OTEL PROJESİ

Umurbey Belediye Başkanı Dr. Erdal Doğan açıklamalarının devamında; “Umurbey Beldemizde Açık Hava Sineması hizmetine başlayacağız. Bahar ve yaz aylarında hizmet verecek olan Açık Hava Sineması ile hem klasik hem de son çıkan filmler belde halkımızla buluşacak. Ayrıca, Umurbey Beldemiz için Yeni Otel Projemiz var. Beldemizde yeni bir otel açacağız; artan turizmden beldemizin de pay almasını sağlayacağız” dedi.

 

HAL PORJESİ, ÜST YAPI VE PLAJ KAFE

Umurbey Beldesinin önümüzdeki 5 yılda çehresinin değişeceğini, belde de yaşayan vatandaşların ekonomi ve sosyal hayatlarına uygun projelerle yaşam kalitesini yükseltmeyi hedeflediğini belirten Umurbey Belediye Başkanı Dr. Erdal Doğan; “Umurbey Beldemiz için Hal Projemiz var. Beldemize kazandıracağımız Hal ile üreticilerimizin daha fazla kar etmesini sağlayacağız. Umurbey Beldemizin Üst Yapı çalışmalarını bu dönemde yenileyecek ve tamamlayacağız. Umurbey Beldemizin sınırları içerisinde bulunan deniz boyuna Plaj Kafe açacağız. Hem yerli turistlerimize hem belde halkımıza hizmet verecek olan kafe ile hem beldemizin çehresi değişecek hem de belediyemizin gelir elde etmesini sağlayacağız” dedi.




Bu haber 1584 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI