thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Kıskanç Firuze’ye Başkan Kandemir’den Tepki!

Tarih: 19-07-2018 10:33:56 + -


24 Haziran seçimlerinin ardından İktidar Partisinin adamları ile Bülent Turan medyası arasında başlayan tartışma her geçen gün büyüyor. Öyle bir kavga ki; FETÖ döneminin en büyük kalemşoru olan Firuze Ateş takma ismiyle yazılar yazan Kerem İriç’in mal varlığı ve kurumlara yaptığı işler bile ortaya saçıldı!


Kıskanç Firuze’ye Başkan Kandemir’den Tepki!

24 Haziran seçimlerinin ardından İktidar Partisinin adamları ile Bülent Turan medyası arasında başlayan tartışma her geçen gün büyüyor. Öyle bir kavga ki; FETÖ döneminin en büyük kalemşoru olan Firuze Ateş takma ismiyle yazılar yazan Kerem İriç’in mal varlığı ve kurumlara yaptığı işler bile ortaya saçıldı!

 

24 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti kanadında içten içe kavgalar yaşanmaya başladı. Bülent Turan medyası olarak bilinen isimler ile AK Parti’nin STK ve parti içindeki önemli isimler arasında yaşanan rahatsızlık seçimler sonrasında gün yüzüne iyice çıktı. Bunun en bariz örneği ise Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir ile kamuoyunda FETÖ’nün kalemşoru olarak bilinen ‘Firuze Ateş’ ismiyle mahlaslı yazılar yazan Kerem İriç arasında yaşanan tartışma oldu.

 

MUHALİF GAZETECİLERLE BİRARAYA GELİNCE FİRUZE RAHATSIZ OLDU!

 

Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir muhalif olarak bilinen basın mensuplarıyla bir araya gelince elde ettiği rantı kaybedeceğinden korkan Kerem İriç, başta Bülent Turan olmak üzere AK Partinin önde gelen isimlerine Kandemir’den duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Daha sonra da hakkında köşe yazısı da yayınlayan Kerem İriç’in hakkında Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir ise adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Engin Kandemir; sosyal medyada yaptığı paylaşımda; Kerem İriç’in son yıllarda elde ettiği gayrimenkul ve araçlarının değerini gözler önüne serdi!

 

İLK TAŞI KEREM İRİÇ ATTI!

 

Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir’in muhalif olarak bilinen basın yayın organlarının sahipleri ile zaman zaman bir araya gelmesi ve AK Partili belediyeleri ziyaret etmesi başta Kerem İriç olmak üzere Bülent Turan medyasında büyük rahatsızlık oluşturdu. AK Partili belediyeler ile iş yapan Bülent Turan Medyası, Kandemir’in muhalif bir medya patronu ile AK Partili belediyeleri ziyaret etmesi sonrasında ilk yazıyı Kerem İriç yayınladı. Kendisine ait web sitesinde köşe yazısı yazan Kerem İriç, Engin Kandemir’in Kent Konseyi başkanı olarak Ülgür Gökhan’ın güdümüne girdiğini ve AK Parti’nin yerel seçimlerde Belediyeyi Kandemir’in yönetimi sayesinde kazanamayacağını ifade eden köşe yazısı yayınladı. Kerem İriç yayınladığı köşe yazısında;

 

Geldiğimiz gün itibariyle Kent Konseyi seçimlerini keşke kazanmasaydık diyoruz! Çünkü seçimi kazanmak için maddi manevi çok ciddi fedakârlıklarda bulunan Engin Kandemir ve yönetimi maalesef Ülgür Gökhan’ın baskılarına, entrikalarına boyun eğmiş ve tam da Gökhan’ın istediğini yapmıştır. Gökhan’ın istediğini yapmanın bir adım ötesine geçen Kandemir öyle bir pes etmiştir ki, milliyetçi ve muhafazakâr camiayı adeta öcü gibi gören yayınlarıyla sayısız defa düşmanlık etmiş ve Ülgür Gökhan’ın adeta emir eli olan gazetenin patroniçesiyle birlikte AK Partili belediyeleri Kent Konseyi olarak ziyarete bile gitmiştir, bunun adı savrulma değilse nedir?” ifadelerini kullandı.

 

“BENDEN BEKLENEN ŞEHRİN TÜM İNSANINI KUCAKLAMAKTIR”

 

Kent Konseyi Başkanı Engin Kandemir, Kerem İriç’in kendisi hakkında yaptığı şikâyetler ve yayınladığı köşe yazısı sonrasında dün gece ilerleyen saatlerde Firuze Ateş mahlasını kullanan Kerem İriç’i hedef alan açıklamalarda bulundu. Muhalif basın mensuplarıyla bir araya gelmesinin kimseyi rahatsız etmemesi gerektiğini belirten Kandemir; “Kimsenin dediğini çok önemsemiyorum. Sadece haklı olanı dinliyorum. Atalarım öğretti, onların öğretmediğini kendim bizzat öğrendim. Bu şehir bizim hepimizin. Hep beraber kaderimizde, kederimizde aynıdır. Biz Milletimizi seviyoruz. Milletimizin de bizi sevdiğine inanıyoruz. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun. En çok merak ettiğim tarlada izi olmayanın, harmanda yüzü olmaz sözünün Ne kadar geçerli olduğudur. Ben her yerde işimi yaptım. Benden beklenen şehrin tüm insanını kucaklamaktır. Şehrin tüm insanı başımın tacıdır” ifadelerini kullandı.

 

“ÜST AKIL YAZIYORSUN, KİM BU ÜST AKIL?”

 

Kerem İriç’in sıklıkla yazılarında kullandığı “Üst Akıl” ifadesini kendisi içinde kullanılmasından rahatsızlık duyan Engin Kandemir, Kerem İriç’e üst akılın kim olduğunu da sordu! Kandemir, Kerem İriç’in bağlantılarının büyüklüğüne de atıf yaparak kamuoyunu yanıltmaya devam edeceğini de belirterek; “Tabi siz her yerde olan mevcut bağlantılarınızla kamuoyunu yanıltmaya devam edeceksiniz. Üst akıl yazıyorsunuz, açıklar mısınız? Üst akılı siz mevcut yapıdan, bizde gücümüzü milletimizden alırız. Sakın ama sakın, şahsımı başkasıyla karıştırma, size dar gelen, bana bol gelir” ifadelerini kullandı.

 

“ÖNCE ADAM OL İSMİNİ DEĞİŞTİRME”

 

Kerem İriç’in FETÖ’den yargılanan eski ÇOMÜ Rektörü Sedat Laçiner’in kurdurduğu internet sitesinde ve gazetelerinde Firuze Ateş ismini kullanarak şehrin sosyal, siyasi ve ekonomik dokusunu bozmaya yönelik yazılar yazdığını hatırlatan Engin Kandemir, “Önce adam ol ismini değiştirme. Senin yazılarını okurken Sezen Aksu geliyor aklıma, Firuze diye bir şarkısı. Anladın mı otur oturduğun yere. Ne ve kimlerle bağlantın var biliyorum. Ben öz be öz Çanakkalelimin, sen kimsin ki dağdan gelip, bağdakini kovacaksın. Bu sana son uyarım” dedi.

 

“HİÇBİR BASIN MENSUBU SİZİN KADAR KAZANMIYOR” DEDİ MAL VARLIĞINI YAZDI!

 

Engin Kandemir açıklamalarının sonunda ise Kerem İriç’in mal varlığını iktidarın imkânlarıyla elde ettiğini iddia etti. Kandemir; “Kurum adı vermeyeceğim. Yaptırdığın anahtarlar hiç şık değil. Mevcut yapı arkanızda devam edin. Biteceksiniz unutma. Hiç bir basın mensubu sizin kadar kazanmıyor. Elinden geleni yap, yapmazsan şerefsizsin. Değil mi 800 milyarlık evde oturan, 120 milyarlık motoru olan, 200 milyarlık arabaya binen basın emekçisi. Gerçek basın kan ağlıyor, hepsi çok değerli, senin tuzun kuru maşallah. 1 dolar göstermelik, sende çok dolar var bence. İsmini direk yazıyorum. Halktan, milletimden büyüğü yoktur. Değil mi Kerem’im. Dikkat et kendine..” ifadelerini kullandı.

 




Bu haber 6222 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI