thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Küçük Kız Çocuğunun Hayatını Kurtaran Çalışan Ödüllendirildi

Tarih: 28-04-2018 06:20:49 Güncelleme: 28-04-2018 07:12:49 + -


Çanakkale Belediyesi çalışanlarından Oğuzhan Akgün, yola doğru koşan küçük kız çocuğunu yakalayıp, otobüsün altında kalmaktan son anda kurtardı. Son zamanlarda Çanakkale Belediye çalışanlarının örnek davranışlarının soysal medyada sıklıkla yer almasına dikkat çeken Ülgür Gökhan, tüm belediye çalışanlarını ayırt etmeksizin örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti. ÇABİS görevlisi Oğuzhan Akgün’ü de küçük altınla ödüllendirdi.


Küçük Kız Çocuğunun Hayatını Kurtaran Çalışan Ödüllendirildi

24 Nisan 2018 Salı günü kordon boyunda bulunan Çanakkale Belediyesi Akıllı Bisiklet Kiralama Sistemi (ÇABİS) bisiklet park yerinde meydana gelen olayda; ÇABİS görevlisi Oğuzhan Akgün, tek başına koşan bir çocuk fark etti. O sırada yoldan geçmekte olan otobüsün geldiğini ve küçük kızın oraya doğru koştuğunu gören Akgün, kızı son anda yakalayarak, otobüsün altında kalmaktan kurtardı.

 

ÇABİS GÖREVLİSİ O ANLARI ANLATTI: “BEN İNSANLIK GÖREVİMİ YAPTIM”

 

Küçük kız çocuğunun hayatını kurtaran 24 yaşındaki ÇABİS Görevlisi Oğuzhan Akgün ise yaşananları şu sözlerle anlattı; “ÇABİS Görevlisi olarak istasyonda çalışıyordum. Bu sırada bisikletlerden birini çıkartmak isteyen vatandaşımıza yardım ediyordum. Bisikleti istasyondan çıkarttıktan sonra arkamı döndüğümde küçük bir kız çocuğunun hızla yola doğru koştuğunu gördüm. Babası da arkasından sesleniyordu. Babasının yetişme imkânı yoktu o anda, bende her vatandaşımızın yapacağı şeyi yapabileceği şeyi o anda ben yaptım. Yaptığım zaten bir insanlık göreviydi” dedi.

 

BAŞKAN GÖKHAN ÖDÜLLENDİRDİ

 

Son zamanlarda Çanakkale Belediye çalışanlarının örnek davranışlarının soysal medyada sıklıkla yer almasına dikkat çeken Ülgür Gökhan, tüm belediye çalışanlarını ayırt etmeksizin örnek davranışlarından dolayı teşekkür etti. Ülgür Gökhan, küçük kız çocuğunun hayatını kurtaran ÇABİS görevlisi Oğuzhan Akgün’ü makamında kabul ederek küçük altın ile ödüllendirdi. Yaşananları ÇABİS görevlisi Oğuzhan Akgün’den dinleyen Ülgür Gökhan; “Belediye çalışanlarımız fazlasıyla insanlık görevlerini yapıyorlar. Onların bu sorumluluk bilincinde olmaları bizleri de mutlu ediyor. Demek ki iyi yetişmişler, müdür ve amirleri tarafından iyi bilinçlendirilmişler demek ki. Kentte belediye hizmeti vermek demek; kentlilerin her türlü hizmetine koşmak demektir. Sadece kentlilerimizin değil, tüm canlılarımızın hizmetine koşmak son derece önemli. Burada da çalışanımız küçük kentlimizin arkasında babası var, babası yakalasın diyebilirdi. O andaki bir saniyelik gecikme Allah korusun çok üzücü olabilirdi. O bakımdan Oğuzhan Akgün çalışanımız nezdinde duyarlı tüm belediye çalışanlarımıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

KURGU İDDİALARINA: “BEN 24 HAZİRAN’DA DA BİR KURGU PLANLIYORUM. İYİ BİR KURGU OLACAK”

 

AK Parti meclis üyelerinin kurgu iddialarına da yanıt veren Belediye Başkanı Ülgür Gökhan; “Tabi ben gidip temizlik işçime bırak hayvan yesin diyor sonra fotoğraflıyorum. Türk bayrağımızı da çöpten çıkartılırken ben çektirtiyorum. Şimdi de bu söz konusu küçük kız çocuğunu ben koşturttum. Hatta kovaladım. Bu genç arkadaşa da yakala dedim. Gitti yakaladı, kurguya devam edeceğiz inşallah. Ben 24 Haziran tarihinde de bir kurgu planlıyorum. İyi bir kurgu olacak inşallah” dedi.




Bu haber 7584 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI