thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



İl Başkanı Eski İl Başkanından Şikâyetçi Oldu!

Tarih: 22-07-2020 07:19:06 Güncelleme: 22-07-2020 07:21:06 + -


CHP üyesi Cumhur Arslan’ın “CHP İktidar Olmamalı” ifadelerini içeren paylaşımda bulunmasının üzerinden 1 ay geçti ancak tartışmalar bitmedi. Parti içerisindeki dağınıklık mahkeme salonlarına taşındı!


İl Başkanı Eski İl Başkanından Şikâyetçi Oldu!

CHP’li Cumhur Arslan’ın yaklaşık bir ay önce yaptığı paylaşımda “..CHP iktidar olmamalı” ifadelerini de içeren sosyal medyada paylaşımda bulunmuştu. İktidar hedefleyen CHP’nin Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural’da bu paylaşımı beğenmişti. Sözcü gazetesi muhbiri Mehmet Andaç, İl Başkanı Ural’ın ifadeleri beğenmesini haber yapınca, Metin Ümit Ural paylaşıma yaptığı beğeniyi kaldırmıştı.

 

ESKİ İL BAŞKANI TEZ: “CHP’YE SIZAN İKİ PROVOKATÖR”

CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural’ın “CHP iktidar olmamalı” ifadelerini de içeren paylaşımı beğenip, haber olduktan sonra beğeniyi geri çekmesi CHP örgütünde de infiale yol açtı. CHP üyesi birçok isim Metin Ümit Ural’ın istifası etmesini, etmiyorsa da Parti Disiplin Kuruluna sevk edilmesini istediği biliniyordu. Hiç kimse açıkça CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural’a tepki gösterip istifaya davet etmezken; CHP’nin eski İl Başkanlarından Erhan Tez sosyal medyada paylaşımda bulunarak CHP üyesi Cumhur Arslan’ı ve Metin Ümit Ural’a şok suçlamalarda bulunarak partiden istifalarını istedi.

 

CUMHUR ARSLAN’A “LAÇİNER’İN GÖZDE ELEMANI İDİN”

Cumhur Arslan ve İl Başkanı Metin Ümit Ural hakkında “CHP’ye sızan iki Provokatör” başlıklı uzun bir paylaşımda bulunan Erhan Tez; CHP’den istifa edeceğini açıklayan fakat henüz istifa etmeyen Cumhur Arslan için; “Seni tanımıyoruz.Ne zaman CHP ye girdin?,ne gibi çalışmalar yaptın?, neler ürettin?,Hangi köye gittin de köylünün, Hangi işçi sendikalarıyla görüştün de işçinin, Emeklinin, işsizin, Üniversitelinin dertlerini dinledin de CHP Genel Merkezine Raporlar yazdın. Hiçbirini yapmadığını biliyorum, çünkü sen CHP’ye bir ajan olarak girdin ve Fetöcü Rektör Laçin’in Üniversite yıllarındaki gözde elemanı idin.…C HP uşakların, yalakaların, partisi değildir. Deşifre oldun . Deşifre olman dolayısıyla istifa ediyorsun, Kaçıyorsun. Parti disiplin suçu işledin, zaten kovulacaksın…” ifadelerini kullanmıştı.

 

URAL’A “EN KISA ZAMANDA İL BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA EDİNİZ”

Erhan Tez açıklamalarının devamında ise CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural’ı hedef alarak içerisinde istifaya da davet ettiği ağır ifadelerin de olduğu; “En kısa zamanda CHP İl Başkanlığından İstifa Ediniz. Hangi amaçlarla partiye sızdığınızı bilen yok, Ama hırslı olduğunuzu, İzmir CHP örgütüne girip Belediyeden güzel işler aldığınızı öğrendik. Çanakkale’ye döndüğünüzde Yenice İlçesinden İl Genel Meclis Üyeliğine, daha sonra Milletvekilliğine ve daha sonrada Çanakkale İl Başkanlığına adaylığınızı koydunuz. Kısa bir süreçte hem yerel hem Genel Seçimlere aday olmanıza rağmen seçimleri kaybettiniz ama İl Başkanlığı Seçiminde Güçlü ve Gizli bir el sizi İl Başkanı olmanıza yardımcı olduğu söyleniyor... Ancak burada Hoca efendinin hakkını yemeyelim tüm gücüyle arkanda olduğunu ifade ediyorlar. Yoksa onun bu yardımseverliğinin diyetini mi ödüyorsun…. Siz, artık CHP liler için bir provokatörsünüz. Artık onların yüzlerine bakamayacak durumdasınız. En kısa zamanda il Meclisini toplayarak, Bunun hesabını verdikten sonra istifa ediniz. Aksi takdirde Yüzlerce CHP li, Yüksek Disiplin Kuruluna Başvuru için Ankara yolunda olacaklarını ifade edeyim” ifadelerine yer vermişti.

 

YENİ İL BAŞKANINDAN ESKİ İL BAŞKANINA SUÇ DUYURUSU

Cumhur Arslan ve Metin Ümit Ural’ı çok sert bir şekilde eleştirerek istifalarını isteyen, istifa etmiyorlarsa da disiplin kurulu aracılığıyla partiden atılmalarını isteyen Erhan Tez hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, kendisine hakaret ve iftirada bulunduğu iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığına giderek eski İl Başkanı Erhan Tez’den şikayetçi oldu. Metin Ümit Ural’ın şikayeti üzerine Erhan Tez’in dün savcılığa giderek ifade verildiği öğrenildi.




Bu haber 3902 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI