thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


Doğtaş, Libya'nın Başkentinde İkinci Mağazasını Açtı
Tarih: 31-10-2023 07:49:43 Güncelleme: 31-10-2023 07:51:43 + -


Doğtaş, global pazarda büyüme trendini sürdürüyor. Libya'nın başkenti Trablus'ta hizmet sunulan ikinci mağazanın açılış törenine Doğanlar Mobilya Grubu Ceo'su Mustafa Karamemiş ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.


Doğtaş, Libya'nın Başkentinde İkinci Mağazasını Açtı

Türkiye'nin global markası Doğtaş, artan mağaza sayıları ile yurt içi ve yurt dışındaki müşterilerine ulaşmaya devam ediyor. Doğtaş Trablus Libya'daki ikinci mağazasının açılışıyla yurt dışı atılımlarına bir yenisini daha ekledi. Açılışa Doğanlar Mobilya Grubu Ceo'su Mustafa Karamemiş, Uluslararası Pazar Geliştirme Müdürü Burak Sarı, yerel yöneticiler, bölgedeki çok sayıda mimar ve davetli katılım sağladı.

 

Açılışta konuşan Doğanlar Mobilya Grubu Ceo'su Mustafa Karamemiş, "Doğtaş Ailesi olarak Libya'daki ikinci Doğtaş Exclusive konsept mağazamız ile yurtdışında 62'inci mağazamızı hizmete sokmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. Mustafa Karamemiş konuşmasında, "Libya'nın Trablus kentinde yer alan konsept mağazamız Doğtaş Exclusive 900 m2'lik bir alanda tüketicilere hizmet vermeye başlıyor. 70'li yıllarda Çanakkale'de temelleri atılan Doğtaş markamız, bugün 41 ülkede, 300'ün üzerinde mağazayla hem Türkiye'de hem de dünya mobilya sektöründe önemli oyuncular arasında yer alması bizler için gurur kaynağı olmaktadır. Türkiye ile Libya arasındaki ilişkilerin güçlenmesi, iki ülke arasındaki iş birliklerinin artması yönündeki yapıcı çalışmalarınız, bizlere olan desteğiniz ve yardımlarınız için şirketimiz ve ülkemiz adına müteşekkiriz" dedi.

Doğtaş, küresel bir marka olma yolunda attığı emin adımlarla bugün Türkiye'nin yanı sıra New Jersey, Londra, Paris, Köln, Marsilya, Berlin, Viyana, Kişinev gibi dünyanın önde gelen şehirlerinde mobilya sektörüne yön vererek trend belirleyen değerli bir konuma sahip olarak Türk mobilyasının kalitesini yurtdışında yaygınlaştırarak bir dünya markası olma hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.




Bu haber 1405 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI