Tuğamiral Biçen ve Genel Müdür Yürükçü Bir Araya Geldi
Tuğamiral Biçen ve Genel Müdür Yürükçü Bir Araya Geldi
Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, GESTAŞ Genel Müdürü Hasan İlhan Yürükçü’yü makamında ziyaret etti. Gerçekleşen nezaket ziyaretinde, Çanakkale bölgesindeki deniz ulaşımı faaliyetleri ve güncel çalışmalar değerlendirildi.
Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Biçen, kentin en önemli ulaşım ağlarından birini yöneten GESTAŞ Deniz Ulaşım'a nezaket ziyaretinde bulundu. GESTAŞ Genel Müdürü Hasan İlhan Yürükçü tarafından karşılanan Tuğamiral Biçen, kurumun genel müdürlük binasında gerçekleştirilen görüşmede bölgesel konular üzerine sohbet etti.
DENİZ ULAŞIMI VE ÇALIŞMALAR ELE ALINDI
Sıcak bir atmosferde geçen ziyarette, Çanakkale Boğazı ve adalar hattındaki deniz ulaşımının mevcut durumu, yürütülen projeler ve deniz güvenliği ile koordineli çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
KARŞILIKLI TEŞEKKÜR VE BAŞARI DİLEKLERİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GESTAŞ Genel Müdürü Hasan İlhan Yürükçü, Tuğamiral Mustafa Biçen’e nazik ziyareti ve yakın ilgisi dolayısıyla teşekkürlerini iletti. Tuğamiral Biçen de misafirperverliği için Yürükçü’ye teşekkür ederek, GESTAŞ ailesine çalışmalarında başarılar diledi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.
