‘Kalite Odaklı Belediyecilik’ Eğitimleri Sürüyor

Çanakkale (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2025 - 14:38, Güncelleme: 05.12.2025 - 14:38 2450+ kez okundu.
 

‘Kalite Odaklı Belediyecilik’ Eğitimleri Sürüyor

Çanakkale Belediyesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın (GMKA) 2025 Yılı Beşerî ve Sosyal Gelişim Teknik Destek Programı kapsamında yürütülen “Kalite Odaklı Belediyecilik” eğitimlerini sürdürüyor.
Çanakkale Belediyesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın (GMKA) 2025 Yılı Beşerî ve Sosyal Gelişim Teknik Destek Programı kapsamında yürütülen “Kalite Odaklı Belediyecilik” eğitimlerini sürdürüyor. Program çerçevesinde belediye personeline; ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Vatandaş Memnuniyeti Yönetimi konularında eğitimler verildi. Eğitimlerin amacı, çalışanların kalite yönetimi, bilgi güvenliği ve vatandaş memnuniyeti alanlarında bilgi ve farkındalık düzeylerini artırmak olarak açıklandı.   Eğitimleri başarıyla tamamlayan personele sertifikaları, Çanakkale Belediyesi Komisyon Odası’nda düzenlenen törenle takdim edildi. Törende konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Eroğlu, eğitim sürecini başarıyla tamamlayan personeli tebrik ederek sertifikalarını verdi. “Kalite Odaklı Belediyecilik” programı kapsamında eğitimlerin iç tetkikçi ve uygulama eğitimleri ile devam edeceği bildirildi.
Çanakkale Belediyesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın (GMKA) 2025 Yılı Beşerî ve Sosyal Gelişim Teknik Destek Programı kapsamında yürütülen “Kalite Odaklı Belediyecilik” eğitimlerini sürdürüyor.

Çanakkale Belediyesi, Güney Marmara Kalkınma Ajansı’nın (GMKA) 2025 Yılı Beşerî ve Sosyal Gelişim Teknik Destek Programı kapsamında yürütülen “Kalite Odaklı Belediyecilik” eğitimlerini sürdürüyor. Program çerçevesinde belediye personeline; ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 10002 Vatandaş Memnuniyeti Yönetimi konularında eğitimler verildi. Eğitimlerin amacı, çalışanların kalite yönetimi, bilgi güvenliği ve vatandaş memnuniyeti alanlarında bilgi ve farkındalık düzeylerini artırmak olarak açıklandı.

 

Eğitimleri başarıyla tamamlayan personele sertifikaları, Çanakkale Belediyesi Komisyon Odası’nda düzenlenen törenle takdim edildi. Törende konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Emrah Eroğlu, eğitim sürecini başarıyla tamamlayan personeli tebrik ederek sertifikalarını verdi. “Kalite Odaklı Belediyecilik” programı kapsamında eğitimlerin iç tetkikçi ve uygulama eğitimleri ile devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.