DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Belli Oluyor

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.06.2020 - 02:30, Güncelleme: 29.06.2020 - 02:30 1730+ kez okundu.
 

DEVA Partisi Çanakkale İl Başkanı Belli Oluyor

Ali Babacan’ın liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) teşkilat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
2002-2015 yılları arasında 13 yıl Türkiye'nin Dışişleri ve Ekonomi bakanlığını yapan Ali Babacan’ın liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) teşkilat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Aralarında Çanakkale'nin de bulunduğu iller kurucular kurulundan oluşan 18 bölge komisyonunca değerlendirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda geçtiğimiz günlerde 12 il başkanı belirlendi.   Demokrasi ve Atılım Partisi'nin Çanakkale'deki teşkilatlanma çalışmalarını Genel Başkan Yardımcıları Elif Esen, Zeynep Dereli, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Kadir Köşdere, Burcu Kılıç Yağan, Kurucular Kurulu üyesi Metin Gürcan'ın yer aldığı heyet yürüttü.   Demokrasi ve Atılım Partisi'ne Çanakkale'den yaklaşık 1000 kişi aktif görev almak için başvuruda bulundu. Bu kişiler ile birebir olarak hem yüz yüze hem de sanal ortamdan görüşmeler gerçekleştirildi. Başvuruda bulunan kişiler değerlendirilirken öncelikli olarak liyakat, genç ve siyasi geçmiş kriterlerine bakıldı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Çanakkale İl Başkanlığı için 6 kişilik kurucu heyet belirlendi. Önümüzdeki günlerde 6 kişilik kurucu heyet Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Merkezi'ne davet edilecek. Burada yapılacak son görüşmeler neticesinde Demokrasi ve Atılım Partisi Çanakkale İl Başkanı belirlenecek. 
Ali Babacan’ın liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) teşkilat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

2002-2015 yılları arasında 13 yıl Türkiye'nin Dışişleri ve Ekonomi bakanlığını yapan Ali Babacan’ın liderliğinde kurulan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) teşkilat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Aralarında Çanakkale'nin de bulunduğu iller kurucular kurulundan oluşan 18 bölge komisyonunca değerlendirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda geçtiğimiz günlerde 12 il başkanı belirlendi.

 

Demokrasi ve Atılım Partisi'nin Çanakkale'deki teşkilatlanma çalışmalarını Genel Başkan Yardımcıları Elif Esen, Zeynep Dereli, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Kadir Köşdere, Burcu Kılıç Yağan, Kurucular Kurulu üyesi Metin Gürcan'ın yer aldığı heyet yürüttü.

 

Demokrasi ve Atılım Partisi'ne Çanakkale'den yaklaşık 1000 kişi aktif görev almak için başvuruda bulundu. Bu kişiler ile birebir olarak hem yüz yüze hem de sanal ortamdan görüşmeler gerçekleştirildi. Başvuruda bulunan kişiler değerlendirilirken öncelikli olarak liyakat, genç ve siyasi geçmiş kriterlerine bakıldı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Çanakkale İl Başkanlığı için 6 kişilik kurucu heyet belirlendi. Önümüzdeki günlerde 6 kişilik kurucu heyet Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Merkezi'ne davet edilecek. Burada yapılacak son görüşmeler neticesinde Demokrasi ve Atılım Partisi Çanakkale İl Başkanı belirlenecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve siteye yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.