thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Güner; “Kepez’in Takipçisi Olacağım”

Tarih: 04-04-2024 09:33:58 Güncelleme: 04-04-2024 10:10:58 + -


İYİ Parti Kepez Belediye Başkan adayı Didem Güner, seçim sonuçları ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Kepez’i kazanan belediye başkan ve meclis üyelerini tebrik eden Güner, “Bundan sonra da halkımızın içinde olmaya ve önümüzdeki 5 yıl içinde kepez belediyesinin hizmetlerini takip etmeye, başarıları takdir, yapılamayanları da eleştirmeye devam edeceğiz. Bize düşen bir görev olduğunda da elimizden gelen desteği veriyor olacağız” dedi.


Güner; “Kepez’in Takipçisi Olacağım”

İYİ Parti Kepez Belediye Başkan adayı Didem Güner seçim sonuçlarını değerlendirdi. İl Başkanı Selahaddin Yıldızlar, İl Genel Meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldılar. İl Başkanı Yıldızlar yaptığı konuşmada; “Teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Kepez’de iyi bir sonuç aldığımıza inanıyorum. Seçim yarışına biz çok sonradan katıldık; keşke 3-4 ay öncesinden sahaya çıksaydık. Bu bir siyasi yarışmadır; bazen geç de kalabiliyorsunuz” dedi.

 

“ÇANAKKALE’Yİ KAZANABİLİRDİK AMA OLMADI..”

Seçim sonuçlarını değerlendiren İl Başkanı Selahaddin Yıldızlar, İYİ Parti’nin Çanakkale’de seçimlerde iyi bir sonuç aldığına dikkat çekerek; “Çanakkale’de erken yola çıkmıştık, güzel de yol kat etmiştik maalesef olmadı. Bazen bu tür şeyler olabiliyor. Seçimlerde herkesin emeği var; İYİ Parti teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. İYİ Parti olarak Çanakkale’de seçimi başarılı geçirdiğimizi düşünüyorum. Ama siyasetin içerisinde olan şeyler var; her zaman kazanacaksın diye bir şey yok, bazen kaybetmekte oluyor. Çanakkale’yi kazanabilirdik ama olmadı. Bir dahaki sefere diyoruz inşallah. Didem hanımı şimdi 5 sene Kepez için hazırlayacağız. Kepez’e talibiz biz, Partimizin bayrağını Kepez’de dalgalandıracağız” dedi.

 

“KEPEZ, YILLARDIR İKİ KUTUP ARASINA SIKIŞMIŞTI”

İYİ Parti Kepez Belediye Başkan adayı Didem Güner ise yaptığı değerlendirmede; “İYİ Parti Çanakkale Kepez Belediye Başkan adayı olarak, 31 Mart yerel seçimlerini mücadelemiz adına büyük bir özveri ile geride bıraktık. İYİ Parti olarak tüm yurtta ve Kepez’de yıllardır iki kutup arasına sıkıştırılmış siyasete üçüncü yol, iyi bir alternatif olarak Ocak ayı itibari ile sahaya indik. Gece gündüz demeden, yağmur soğuk demeden, teşkilatım ile birlikte Kepez halkının sorunlarını dinledik, sorunlara yönelik ürettiğimiz projelerimiz ile Kepez halkının yanında olduk. 2 bin 500’den fazla evi tek tek ziyaret ettik, seçmenimizin kalbine dokunmak bu süreçte ilk hedefimiz oldu. Bu anlamda başarılı bir seçim çalışma süreci geçirdiğimize inanıyoruz” dedi.

 

“KEPEZ’DE PARTİMİZİN ÜLKE OY ORANININ ÜÇ KATI OY ALDIK”

İYİ Parti’nin tüm Türkiye genelinde aldığı oy oranının üç katını Kepez Belediyesindeki seçimlerde aldığına dikkat çeken Didem Güner; “Kepez halkı bunu verdiği oylar ile gösterdi ki; Kepezde partimizin Türkiye oy oranı ortalamasının 3 katından fazla oy aldık. Ancak sandıktan çıkan mesajı duymak, özeleştirimizi yapmak görevimizdir. Oyunu bizden yana kullanan kepezli hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum. Desteğini oy vermeden de olsa gösteren tüm hemşerilerimi sevgi ile selamlıyorum. Kepez halkının tercihlerine her zaman saygı duyuyor, size layık olmak için daha çok çalışacağımıza söz veriyorum” dedi.

“DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ VE KEPEZ’İ TAKİP EDECEĞİZ”

Seçmenin tercihlerine saygı duyduğunu, 5 sene sonrası için şimdiden çalışmaya başlayacağını belirten Didem Güner; “Seçimi kazanan belediye başkanı, belediye meclis üyelerini, il genel meclis üyelerini ve muhtarlarımızı kutluyor ve başarılar diliyorum. Kepez’e hizmet etmek için mücadelemiz sürüyor, mücadelemiz büyüyor. Bundan sonra da halkımızın içinde olmaya ve önümüzdeki 5 yıl içinde kepez belediyesinin hizmetlerini takip etmeye, başarıları takdir, yapılamayanları da eleştirmeye devam edeceğiz. Bize düşen bir görev olduğunda da elimizden gelen desteği veriyor olacağız. Kepez’i 5 yıl sonra gerçekleştirilecek olan yerel seçimde iyi belediyecilik ile tanıştırmak için çalışacağız. 90 gündür bana inanarak, benimle yol yürüyen kadınlarımıza, teşkilatımıza, belediye meclis üyesi adaylarımıza, gençlerimize ve tabi ki gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

“KEPEZ VE MERKEZDE SÖYLENTİLER YÜZÜNDEN KAYBETTİK”

Basın açıklamasında soruları da yanıtlayan İl Başkanı Selahaddin Yıldızlar, Çanakkale ve Kepez’de seçime birkaç gün kala ortaya atılan söylentiler yüzünden seçimi kaybettiklerini söyledi. İl Başkanı Yıldızlar; “Şuanda Çanakkale’de ve Kepez’de yüzde 60’lık bir CHP seçmeni var. Ama şu oldu; Çanakkale’de biz öndeydik, 3-4 gün kala algı operasyonları yapıldı. ‘Burak Kunt üçüncü oluyor,  AK Parti aradan sıyrılacak’ algısı yaydılar ve CHP seçmenlerini endişelendirerek safları sıklaştırdılar. Bunun aynısını da Kepez’de yaptılar. ‘Burak Kunt kazanırsa AK Parti’ye geçecek’ dediler. Kepez’de her evden her kapıdan CHP adayına tepki vardı. Orada da ‘Siz oy vermezseniz AK Partili Cüneyt gelecek’ dediler, bu algıları yaydılar” dedi.

 

“KEPEZ’DE ŞİKÂYETLERİ HEP BİRLİKTE DUYDUK AMA SEÇMEN BİR ŞANS DAHA VERDİ”

Didem Güner ise Kepez ile ilgili olarak; “Seçim çalışmalarımız esnasında hepimiz duyduk şikâyetleri ve söylemleri. Ancak seçmenin iradesini saygı göstermek zorundayız. Onlar bir kez daha denemek istediler, kendi tercihleridir, bizde onlara saygı duymak zorundayız. Bu süreçte ben halkımızla birlikte olmaya devam edeceğim. Bir sonraki seçimde de; artık o dönem ne olur, ne gösterir bilmiyorum ama seçmenimiz bir şans verdi. Ama adaya şans verdi ama partisine bir şans verdi bilemiyorum. Benim eleştirildiğim nokta çok geç olmasıdır, o yüzden 5 yıl öncesinden, bugünden yola çıkıyorum. Benden istenilen bir şey olursa tabi ki destek vereceğim ama yapamadıkları noktada da eleştiririm teşkilatımla birlikte” dedi.




Bu haber 2234 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI