thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Gökçeada Belediyesinin SGK’ya 132 Milyon Borcu çıktı!

Tarih: 20-04-2024 10:32:27 Güncelleme: 20-04-2024 10:34:27 + -


31 Mart tarihinde gerçekleşen seçimde seçilen Gökçeada Belediye Başkanı ve belediye meclis üyeleri Bülent Ecevit Atalay başkanlığında ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis toplantısında Gökçeada Belediyesinin SGK’ya gecikme borçları hariç 132 milyon TL borcu olduğu açıklandı!


Gökçeada Belediyesinin SGK’ya 132 Milyon Borcu çıktı!

Gökçeada Belediye Başkanı ve belediye meclis üyeleri Bülent Ecevit Atalay başkanlığında ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Tüm üyelerin Atatürk Anıtına çelenk sunumu ardından katılarak hazır bulunduğu toplantıya siyasi parti ilçe başkanları ve Gökçeadalılar da katılım sağladı. 5 yıl görev yapacak üyeler önce kendi aralarında gerçekleştirilen seçimle görev dağılımını gerçekleştirdi. Yapılan seçimlerde Meclis başkan vekilliğine ilk sırada A. kadir Akmugan ve ikinci sırada Şirin Özay seçildi. Katip Üye olarak Murat Akpolat ve Salih Dilek ile Elifcan Şen ve Levent Varol seçildi.

 

Devam eden oylamalar ile Encümen Üyesi olarak Murat Akpolat ve M. Nihat Kahraman, İmar Komisyonu Üyesi olarak A. Baki Usta, Şirin Özay ve Murat Akpolat seçilirken Plan ve Bütçe Komisyonuna A. Baki Usta, Elifcan Şen ve Aysel Özköteş seçildi.

GECİKME FAİZİ HARİÇ SGK’YA 132 MİLYON BORÇ!

Üye olunan birlikler içinde temsilciler seçilerek belirlendi. Seçimler tamamlandıktan sonra kürsüye gelen Başkan Yardımcısı A. Baki Usta 2023 faaliyet raporu hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. 4 Nisanda göreve başlayan yeni yönetimin karşısında bulduğu bütçenin durumunu açıklayan Başkan Yardımcısı A. Baki Usta, 3 Nisan tarihi itibarıyla Gökçeada Belediyesinin personel kıdem tazminatı (19 Milyon) ve Personel izin bedeli (3 Milyon) ile hesaplanamayan SGK prim gecikme faizleri hariç 132 Milyon net borç alınan belediye bütçesini açıklayarak bütçenin durumunu özetledi.

 

Görev dağılımı oylamaları ve bütçenin fotoğraflanması ardından sona eren toplantı ardından makamında üyeler ve siyasi parti ilçe başkanlarıyla sohbet eden başkan Bülent Ecevit Atalay “Siyasi kaygıları bir kenara bırakarak el birliği ile belediyemize sahip çıkmalı ve ilçemizi daha üst noktalara taşımak için birlikte hareket etmeliyiz mesajını verdi.




Bu haber 838 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI