thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Ak Partilileri Gizli Kameraya Çektiren Kim?

Tarih: 22-10-2018 06:29:01 Güncelleme: 22-10-2018 07:14:01 + -


Ak Partililere gizli kamera çekimi yapan bayan, gizli kameraya yakalanınca ortalık karıştı. A.A isimli bayan gizli kamera ile çekilen sohbette, kimlere gittiğini, kimin gönderdiğini tek tek açıklıyor.


Ak Partilileri Gizli Kameraya Çektiren Kim?

Ak Partililere gizli kamera çekimi yapan bayan, gizli kameraya yakalanınca ortalık karıştı. A.A isimli bayan gizli kamera ile çekilen sohbette, kimlere gittiğini, kimin gönderdiğini tek tek açıklıyor.

 

İddialar vahim. Gizli çekimi yapılan isimler isyanda. Konu Bülent Turan'a kadar taşındı. Ama, bayanın bunları ne için ve neden ve kimler için yaptığı merak ediliyor. Kadın gittiği isimler ile cinsel içerikli sohbetler etmeye çalıştığı iddia ediliyor...

 

Ak Parti'de günlerdir partililere gidip gizli çekimleri yapan bayanı konuşuyor.  İddialara göre, A.A. isimli bayan partinin önemli isimlerine gidiyor onlarla sohbet ederken cinsel içerikli konulara giriyor ve bunları gizli kameraya alıyor. Olay gizli kamera çekimleri yapan bayanın yaptıklarını partiye yakın bir kişiye anlatırken, kendisi gibi gizli kameraya çekilmesi ile ortaya çıkıyor. A.A isimli bayan gizli kamera ile çekilen sohbette, kimlere gittiğini, kimin gönderdiğini tek tek açıklıyor. Hata bayan yaptığı çekimleri de gösteriyor.

 

İddialar vahim. Çekimleri şantaj amaçlı kullanılabileceği dahi söyleniyor. Gizli çekimi yapılan isimler isyanda. Bunun ahlakdışı bir durum olduğunu belirterek,

konu Bülent Turan'a kadar taşındı. Böyle bir yöntemin ne için ve ne amaçla yapılabileceğini anlam verilemiyor. Ama , bayanın bunları ne için ve neden ve kimler için yaptığı merak ediliyor. Kadın gittiği isimler ile cinsel içerikli sohbetler etmeye çalıştığı iddia ediliyor... En tehlikeli iddia ise bu bayanı partiden önemli bir ismin yönlendirdiği iddiası . Mağdur olanlar şimdi bu olayın aydınlanmasını istiyor.

 

Tamda bu süreçte , Ak Parti'nin bayan milletvekili Jülide İskenderoğlu'nun geçtiğimiz pazar yapılan merkez ilçe danışma kurulu toplantısındaki "ahlak sınırlarını aşan eylem ve davranışlardan uzak duralım. Bunlar partimize zarar veriyor" sözleri dikkat çekici.... Bu durumdan oldukça rahatsız olduğu öğrenilen İskenderoğu'nun , partilileri uyardığı öğrenildi.

 

 

ZAFER TV BU OLAYI MI YAZDI?

 

Avukatlar İl Dışından..Bakanlıklar ve Yargıya Dosya Hazırlanıyor.? Müdahale ve Deşifre Yakın

 

Özel hayatın gizliliği, Yürütülen soruşturmaların salahiyeti açısından ve de habercilik ilkeleri gereği isimlerini saklı tuttuğumuz mağdur ve de F-Tipi hamlelerde piyon olarak kullanılan şahısların yanı sıra şantaj ve tehditlere uğrayanların da içinde bulunduğu vatandaşların birlikte hareket edip; Çanakkale dışından Hukukçular ile iletişime geçerek ve de aynı zamanda İlgili Bakanlıklara mail ve Posta yolu ile ilettikleri durum için resmi dosyanın hazırlıklarına başlandığı öğrenildi.

Daha önceki haberimizde; bulundukları Siyasi mevki ve konumu vatandaşa, millete hizmet yerine, acizlerin ve zor durumda olan vatandaşların zafiyetinden faydalanarak özellikle bayanlarla İş vaadi para vs teklifler ile gayri ahlaki, Ahlaksızca ilişkiler yaşadıklarının belgelendirilerek öğrenildiğini belirtmiştik.

Ayrıca bu furyanın Çanakkale’de önemli siyasi ve Ticari konum sahibi bazı isimlere F-Tipi Gladyo/Fetö Terör örgütünün kullandığı BAL TUZAĞI yöntemi ile Bayan(lar) yönlendirerek, videoya veya  ses kayıt yöntemi ile kayıt ederek, akabinde şantaj amaçlı kullandıkları ve karşılığında bu isimlerden para aldıklarının da belgeler beyan ve kayıtlarla tespit edildiğini paylaşmıştık.

Bakanlıklara mail ve posta yolu ile gönderilen durumla alakalı, hâlihazırda devreye giren hukukçularla birlikte işleyecek olan yargı ve teftiş mekanizması ile nihai ve adilane sonuca ulaşılarak bu ve benzeri çöplük ve bataklıkların kurutulacağı kesin.

Ayrıca; Bu durumlara göz yumanların da, olanak sağlayanların da, KRİPTO varlıklarıyla doğrudan yada dolaylı bir şekilde SUÇA ve AHLAKSIZLIĞA ortak olanlara da; tabirinizle algı değil, Yüce Türk Devleti ve YARGI devreye giriyor diyoruz.

 

DİP NOT: Daha öncede belirttiğimiz ve de her daim BİLİNDİĞİ ÜZERE hiç bir haberimizi paylaşımımızı belge beyan ve delil olmaksızın kamuoyu ile paylaşmadık, lakin üçüncü kişilerin(ailelerin; çocukların ve masum şahısların) zarar görmemesi adına isimleri saklı tutuyor, Evde ARSIZ var dediğimiz de bize tavır koyanlara makam mevki ve konumların geçici olduğunu tekrar buradan hatırlatarak, Devlet ve yargının işleyişine bağlı olarak, gizlilik ve masumiyet karinesi doğrultusunda, siz kamuoyu ile,isim ve konumları dahil olmak üzere TÜM DETAYLARI ile paylaşacağımızı taahhüt ediyoruz.




Bu haber 13912 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI