thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



FETÖ'nün Dehşet Saçan Yüzü

Tarih: 18-12-2017 08:25:57 Güncelleme: 18-12-2017 08:57:57 + -


Mahrem imamlar konuştu Fetönün gizli hücreleri ortaya çıktı… Askeriyenin mahrem imamları ÇOMÜ’lü iki Yrd. Doç çıktı. Kurtulmak için iki akademisyende İtirafçı oldular. Emniyetteki ifadesinde Gizli FETO’cuları tek tek açıkladılar. 60 isim verdiler. Operasyonlar ardı ardına geliyor…


FETÖ'nün Dehşet Saçan Yüzü

Mahrem imamlar konuştu Fetönün gizli hücreleri ortaya çıktı… Askeriyenin mahrem imamları ÇOMÜ’lü iki Yrd. Doç çıktı. Kurtulmak için iki akademisyende İtirafçı oldular. Emniyetteki ifadesinde Gizli FETO’cuları tek tek açıkladılar. 60 isim verdiler. Operasyonlar ardı ardına geliyor…

 

Ülkenin 15 Temmuzda ne kadar büyük bir tehlike atlattığı ve FETO’nun ne kadar büyük bir tehlike olduğu bir kez daha ortaya çıktığı. Askeriyenin mahrem imamı ÇOMÜ’lü iki akademisyen çıktı. Kurtulmak için iki akademisyende İtirafçı oldular. Emniyetteki ifadesinde Gizli FETO cuları tek tek açıkladı. 60 isim verdi. Operasyonlar ardı ardına geliyor… Gözaltılar, tutuklamalar ve aramalar ardı ardına geldi. ÇOMÜ’de bu güne kadar isimler hiç duyulmayan iki mahrem imamın örgüttü gizli görevleri olduğu tespit edildi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde 15 Temmuz sonrası operasyonlara onlarca akademisyen ihraç edilmiş, tutuklanmış ve yargılamaları başlamıştı. ÇOMÜ ülkede en fazla fetocu olduğu için hakkında işlem yapılan öğretim elemanı olan üniversitelerin başında geliyordu.

 

MAHREM İMAM KONUŞTU.. OPERASYONLAR BAŞLADI

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince 19 Kasım 2017 tarihi itibariyle operasyonlara başlatıldı. Çanakkale, Balıkesir, Yalova, Kocaeli, İstanbul, İzmir, Ankara ve Zonguldak'ta aralarında halen görevde bulunan bir kurmay albay, 2 binbaşı, bir yüzbaşı, bir üsteğmenin de bulunduğu 27 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda adreslerinde bulunan 7 şüpheli yakalandı. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. Diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor.

 

EDREMİTTE İKİ FETÖ ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca örgüt üyesi oldukları iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan iki şüpheli oturdukları adreslerde gözaltına alındı. Söz konusu adreslerde yapılan aramalarda, suç unsuru olabilecek dijital materyal ele geçirildi. Şüphelilerin, Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edileceği belirtildi.

 

19 ŞÜPHELİDEN 11’İ TUTUKLANDI 14 KİŞİ ARANIYOR!

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen ve Çanakkale Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekiplerince Çanakkale, Balıkesir, Yalova, Kocaeli, İstanbul, İzmir, Ankara ve Zonguldak'ta 19 Kasım'da gözaltına alınan zanlıların sorguları 10 Aralık 2017 günü tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan doktorluk ve öğretmenlik yapan 3 mahrem imam ile aralarında kurmay albay ve binbaşının da bulunduğu 6 muvazzaf subay, 2'si eski ordu mensubu 11 kişi tutuklandı. 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Firari olan 14 kişinin arama çalışmaları ise halen devam ediyor.




Bu haber 14795 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI