thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Faturalar Ortaya Çıktı!

Tarih: 21-11-2017 07:13:23 Güncelleme: 21-11-2017 07:23:23 + -


CHP Çan İlçe Başkanı Av.Ümran Aydın, Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’yu vatandaşı yalan söylemekle suçladı! Başkan Abdurrahman Kuzu, Çan’ın Kurtuluşu için konser veren Serkan Kaya isimli sanatçının ücretsiz sahneye çıktığını açıklamıştı. CHP Çan İlçe Başkanı Aydın ise; Serkan Kaya konseri için kesilen faturaları yayınladı!


Faturalar Ortaya Çıktı!

Çanakkale’nin Çan ilçesinin düşman işgalinin kurtuluşu olan 23 Eylül 2017 günü Çan Belediyesi etkinlikler düzenledi. Düzenlenen etkinlikler kapsamında Serkan Kaya isimli şarkıcı konser verdi. Serkan Kaya’nın konserinde sahneye çıkan Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu, Serkan Kaya’nın Çan’ın fahri hemşerisi olduğunu ve belediyeden ücret talep etmeksizin sahneye çıktığını açıklamıştı.

 

Çan’ın Kurtuluşu etkinliklerinin üzerinden yaklaşık iki ay geçti ve CHP Çan İlçe Başkanı Ümran Aydın, Serkan Kaya konseri için belediyeye kesilen faturaları yayınladı! Çan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’nun hiç para talep edilmediği Serkan Kaya’ya ödenmek üzere Salih Gök isimli Prodiksiyon şirketinin organizasyon bedeli ve Serkan Kaya konseri için Çan Belediyesine 55 Bin TL + KDV toplam 64 Bin 900 TL fatura kestiği görüldü.

CHP Çan İlçe Başkanı Av.Ümran Aydın Prodüksiyonu yapan Salih Gök isimli şahsın kestiği 64 Bin 900 TL tutarındaki faturanın yanı sıra bir fatura daha yayınladı. Başaran Reklam ve Organizasyon firmasının da Serkan Kaya konserdeki ışık, LED ve sahne kurulumu için Çan Belediyesine 18 Bin 500 TL + KDV toplam 21 Bin 830 TL fatura kestiği görüldü.

 

“ÜCRET ÖDENMEDİ” DENDİ AMA FAHİŞ FİYAT ÖDENDİĞİ ORTAYA ÇIKTI”

 

Yaşanan skandalı ortaya çıkartan CHP Çan İlçe Başkanı Av.Ümran Aydın yaptığı yazılı açıklamada; “Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Kuzu, yine gerçek dışı beyanlarla kamuoyunu yanıltmaya devam ediyor. Alışkanlık yapmamış olmasını umuyoruz. Çan’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü münasebetiyle, ilçemizde geçtiğimiz 23 Eylül'de düzenlenen halk konserinde sahne alan Serkan Kaya hakkında, kendisinin fahri hemşerimiz olduğu iddiasıyla, belediyemizde ücret talep etmediğini Sayın Kuzu halka duyurmuş ve sahnede kendisine teşekkür etmişti.”

“BAŞKAN KUZU’DAN CEVAP BEKLİYORUZ!”

 

“Ancak, sonradan edindiğimiz bilgiye göre, sanatçı Serkan Kaya'ya ücret almaksızın sahne alması bir yana, kendisine oldukça fahiş bir fiyat ödendiği ortaya çıkmıştır. Bu konuda Çan halkının aldatılmasını anlamlı bulmak tarafımızca mümkün olmamıştır. Yoksa yalnız arsa bedeline satılarak büyük bir çıkar sağlaması hedeflenen Termal Otel'in anılan sanatçıya satılacağı ve kendisine yönelik halk nezdinde sempati oluşturmayı mı hedeflemektedir. Bu konuda söylenen gerçek dışı beyanın nedeni kamuoyunda anlaşılamamış olup, Çan halkı adına bunu soruyor, Sayın Kuzu'dan konuya ilişkin cevaplarını bekliyoruz.

 




Bu haber 10064 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI