thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Başkan "Faturalar Savaşı" Başlattı Ama... Yanıt Gecikmedi!

Tarih: 16-05-2019 06:54:44 Güncelleme: 16-05-2019 07:04:44 + -


31 Mart Yerel seçimleri öncesinde Haluk Babaoğlu yeniden aday gösterilmemesiyle başlayan Ezine'de yeni AK Partili Başkan Güray Yüksel'in koltuğa oturması da tartışmaları kesmedi. Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Haluk Babaoğlu'na yakın bir işadamının belediyeye kestiği faturalar ile ilgili sosyal medyada paylaşması kavganın daha uzun süre bitmeyeceğini gösterdi.


Başkan

2014-2019 döneminde Ezine Belediye Başkanlığı yapan AK Partili Haluk Babaoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde partisinden yeniden aday gösterilmemişti. Babaoğlu kendisinin aday gösterilmemesini AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ı sorumlu tutmuş, AK Partili bakanların bile katıldığı hiçbir toplantıya katılmayarak tepkisini göstermişti. Seçim çalışmalarına da katılmayan Haluk Babaoğlu'nun yerine ise; AK Parti Ezine İlçe Güray Yüksel belediye başkan adayı gösterilmiş ve seçimleri kazanmıştı.

 

TARTIŞMALAR GERİDE KALDI SANILIYORDU..

Güray Yüksel'in belediye başkanlığı koltuğuna oturmasının ardından parti içi kavganın bittiği sanılıyordu. 31 Mart yerel seçimlerinden 14 Mayıs 2019 akşamına kadar hiçbir tartışma yaşanmazken dün gece Güray Yüksel'in yaptığı paylaşım kavganın fitilini yeniden ateşledi!

 

BABAOĞLU'NA YAKIN İŞADAMININ FATURA TUTARINI PAYLAŞTI!

AK Partili Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, dün akşam saatlerinde sosyal medyada Haluk Babaoğlu'na yakın ve Ezine Belediyesine iş yapan İsmail Pala isimli işadamının belediye kestiği fatura tutarları ile ilgili paylaşımda bulundu.

"750 BİN LİRALIK RANT YAPAN ARKADAŞ MAMA KESİLİNCE.."

Yüksel yaptığı paylaşımda; "2 senede 750 Bin liralık rant yapan arkadaş mama kesilince şimdi çıkmış memleket meselesi diyor. İsmini açıklatma.. Böyle konuşma halk nezdinde komik duruma düşüyorsun.. Faturalar Savaşı.. Bir de utanmadan Esnaf odasına laf atıyor.. Bir gece ansızın gelebiliriz.. Tüyü bitmemiş       yetimin hakkını kimseye yedirtmeyiz.." ifadelerini kullandı. Paylaştığı iletiyi Güray Yüksel kısa süre sonra da sayfasından sildi!

 

EZİNE BELEDİYESİNDEKİ RANTIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖZLER ÖNÜNE SERDİ!

Ezine'nin AK Partili Belediye Başkanı Güray Yüksel, yaptığı paylaşımı kısa süre sonra silmiş olsa da açıklamalarının öznesi olan işadamı İsmail Pala, Yüksel'in yaptığı paylaşımdan haberdar oldu! Belediyeye 750 Bin liralık fatura kesmekle suçlanan işadamı İsmail Pala ise kendisinin iki yılda kestiği fatura tutarının 750 Bin değil 500 Bin olduğunu açıkladı. Açıklamalarına devam eden işadamı İsmail Pala, Ezine Belediyesinden Güray Yüksel'in de yönetiminde olup, belediyeye 2,5 Milyon Lira tutarında faturalar kesenler olduğunu duyurdu!

 

"BAŞKAN OLMUŞSUN AMA.."

İşadamı İsmail Pala, Güray Yüksel'in yaptığı paylaşımın ekran görüntüsünü kendi sosyal medya hesabından paylaşarak Yüksel'e şu yanıtı verdi; "Ezine belediye başkanı Güray Yüksel kendi sayfasında biraz önce bu paylaşımı yapmıştır.. Nedendir ki hemen arkasından paylaşımı silmiştir. Fakat arkadaşlarım ekran görüntüsünü alıp bana yollamışlardır.. Başkan bu paylaşımla beni kastetmektedir ve bana cevap hakkı doğmaktadır.. Öncelikle şunu belirteyim !!! "Benim kestiğim fatura 750 bin değil 500 bin liradır, bu bir. Başkan olmuşsun ama sosyal medyada bu tarz olayların konuşulmayacağını öğrenememişsin bu iki."

"BİR GECE ANSIZIN GELMENE GEREK YOK!"

Güray Yüksel'in işadamını kastederek "Bir gece ansızın gelebiliriz" şeklindeki tehditvari ifadesine de yanıt veren işadamı Pala; "Benim yerim yurdum belli “ bir gece ansızın gelmene gerek yok” bu üç" dedi.

 

"YÖNETİMİNDE OLUP 2,5 MİLYON LİRA FATURA KESENLERİ KONUŞALIM.."

İşadamı İsmail Pala paylaşımının devamında ise; "Ben 500 bin lira faturayı kestim karşılığında mal verdim bu dört. Şuan senin yönetiminde olup 2,5 milyon eski parayla 2,5 trilyon fatura kesenleri de konuşalım bu da beş. Sen başkan olup milleti kucaklamaya mı geldin yoksa “Ali kıran baş kesen” olup milleti tehdit etmeye mi geldin bunu bilelim. Bir daha söylüyorum benim yerim yurdum belli sayın başkan.. Biz bu memlekette doğduk ismimiz ezanla konuldu selalar ile silinir sıkıntı yok" ifadelerine yer verdi.




Bu haber 8351 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI