thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Erbakan’ın Damadı Biga’da..

Tarih: 18-10-2020 03:33:01 Güncelleme: 18-10-2020 03:38:01 + -


Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın damadı Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi Biga İlçe Teşkilatı ziyaretinde yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin yarın erken seçime gitmesi lazım. Yarın derken ne kadar acil seçim olması gerektiğini ifade etmek için söylüyorum. Erken seçimin derhal olması lazım” ifadelerini kullandı.


Erbakan’ın Damadı Biga’da..

Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın damadı Mehmet Altınöz, Yeniden Refah Partisi Biga İlçe Teşkilatı ziyaretinde yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin yarın erken seçime gitmesi lazım. Yarın derken ne kadar acil seçim olması gerektiğini ifade etmek için söylüyorum. Erken seçimin derhal olması lazım” ifadelerini kullandı. Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi Altınöz, partisinin ilçe binasında yaptığı konuşmada ekonomiden dış politikaya hükümeti eleştirdi. Medya Lokum’dan Ahmet Tunç’un sorularını da yanıtlayan Altınöz özetle şunları söyledi:

 

“GÜÇLÜ BİR TEŞKİLATIMIZ VAR”

“Biga, Türkiye’de en çok köyü olan bir ilçemiz. Baktığınız zaman adeta bir şehir kadar büyük ilçe. 2 belde, 108 köyü var. Burada çok güçlü bir teşkilatımız var. Teşkilatımızın örnek olmasının nedeni de samimiyetidir. Siyasetin sermayesi insandır. İnsanın sermayesi de heyecandır. Siyasette heyecanınız olacak. Moral ve motivasyonunuz olacak. İnancınız olacak. Davanız olacak. Bu dava için çalışacaksınız. Bizim de elhamdülillah kurucu liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın açtığı milli görüş yolunda, adil düzen kurmak için yola çıkmış insanlar olarak bizler de adalet üzerine olan siyasetimizi icra etmeye çalışıyoruz.”


“HOCAMIZIN TALEBELERİNİ OLDUĞUNU İDDİA EDENLER…”

“Türkiye’nin yarın erken seçime gitmesi lazım. Yarın derken ne kadar acil seçim olması gerektiğini ifade etmek için söylüyorum. Erken seçimin derhal olması lazım. Bu erken seçimde de Yeniden Refah Partisi’nin bir an önce iktidar olması lazım. Kurucu Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın liderliğinde 54’üncü Hükümet kurulmuştu. 54’üncü Hükümet çok büyük başarılara imza attı. Bugün Türkiye’de yaşanan önce ahlak ve maneviyat hususunda yaşanan sıkıntıların derhal ortadan kalkması lazım. Bunu da ancak biz yapabiliriz. Yeniden Refah Partisi haricinde Türkiye’nin sorunlarına çözüm bulacak bir parti yok. Çok net. Geçmişte biz bunları çözdük. Yine biz çözeriz. Çünkü bu zihniyet meselesi. Yapamadınız. Yapamıyorsunuz. Yani Erbakan hocamızın talebeleri olduğunu iddia eden arkadaşlarımız maalesef Türkiye’nin sorunlarının hiçbirine çözüm bulamadılar.”

 

“KAMERA ŞAKASI MI BU”
“Baktığınız zaman dış politika ne hale gelmiş durumda. Yunanistan bize kafa tutuyor. Tabi biz buna müsaade etmeyiz. O başka bir konu. Gelmiş bizim yapmış olduğumuz Navtex ilanlarını kabul etmediğini ifade ediyor. Doğalgaz çıkartıyoruz. Küçücük Yunanistan doğalgaz çıkarmamıza itiraz ediyor. Neden? Çünkü güçlü bir dış politikanız yok. D8’leri aktif hale getirmemişsiniz. D8’leri aktif hale getirseydiniz, şu anda D8’lerin 2 milyar nüfusu var. Bu 2 milyar nüfusla siz ortak para birimini kuracaktınız, İslam dinarını faaliyete geçirecektiniz. Çok güçlü bir ekonominiz olacaktı. Satın alma gücünüz olacaktı. Dünyadaki en büyük güç, satın alma gücüdür. Bir insan müşterisine karşı çok saygılıdır. Bizim çok güçlü bir satın alma gücümüz var. Sadece D8’lerden bahsediyorum. 8 ülkenin nüfusu 2 milyar. Diğerlerini de katarsanız yaklaşık 3.5 milyarlık bir Müslüman nüfustan bahsediyorum. İslam Birliği’ni kurmadan dünya üzerindeki yaşanan sorunları çözemeyiz. Siyonizm sistemini ortadan kaldıramayız. O yüzden bizim çok acil iktidara gelmemiz lazım. Sadece dış politikadan bahsettim. Ekonomiye girmeyelim. Ekonomi çok uzun sürer. Dolar 8 lira olmuş. İnsanların cebindeki para yarı yarıya azalmış. Bir de bakıyorsunuz Hazine ve Maliye Bakanımız diyor ki, ben döviz kurlarına bakmıyorum. Neye bakıyorsunuz o zaman siz? Siz ne işe yarıyorsunuz kusura bakmayın da. Ne yapıyorsunuz siz? Hazine ve Maliye Bakanlığı bu ülke için ne yapıyor? Bakmıyorsunuz, çünkü sizin dövizle işiniz yok. Ama vatandaş ne yapsın? Biga’daki çiftçi ne yapsın mesela? Biga’daki çiftçi mazot alıyor, bir de bakıyorsunuz, bir gecede mazota zam geliyor. Gübre alıyor, dolar bazında zam geliyor. Kullandığı her şey dolar bazında. İlaç alıyor, dolar bazında. Birçok mahsulü çiftçi şu anda toplamıyor. Çünkü toplaması için insanları oraya getirmesi lazım. İnsanlara yevmiye vermesi lazım. Onun da bir maliyeti var. Kurtarmıyor, toplamıyor. Tarlada çürüyor. Niğde’de patates tarlada çürüyor. Toplamıyorlar. Para etmiyor. Ama hükümetimiz gidiyor Suriye’den 200 milyon dolarlık patates ithal ediyor. Kamera şakası mı? Ne yapılmak isteniyor, anlaşılır gibi değil. Bizim üreticimiz patatesi toplayamıyor, zarar ediyor. Bizim hükümetimiz Suriye’den patates alıyor. 200 milyon doların Türk Lirası karşılığı nedir? 1.6 katrilyon lira ediyor eski parayla.”


“FAİZE YILDA 30 MİLYAR DOLAR BULUYORLAR AMA EYT’LİLERE YOK”

“Erken seçimin çok acil olması lazım. Biz hazırız. Erken seçime en hazırlıklı parti biziz. Genel Başkanımızın önderliğinde inşallah ilk yapılacak erken seçimde iktidara da talibiz. Kadrolarımız hazır. 81 ilde teşkilatımız var. Geçen hafta sonu genel başkanımız Kars, Ardahan, Iğdır çıkartması yaptı. O heyecanı, oradaki karşılamaları izleyin. Halk artık susamış, aç kalmış. Bizi tutuyor, bırakmıyor. Cenab-ı Allah ol derse olur. Biz inançlı insanlarız. Çalışacağız. Cenab-ı Allah’ın yardımıyla, halkımızın da teveccühüyle inşallah derhal bizim iktidar olmamız gerekiyor. İsraf, yolsuzluk, hırsızlık, uğursuzluk, bunların hepsi ortadan kalkacak. Yeni bir dönem başlayacak. Biz yeni bir sayfa açmayacağız. O defteri kapatıp, yeni bir deftere başlayacağız. Bizim adil düzen sistemini tüm dünyada icra etme mecburiyetimiz var. Amerika’da yaşayan insanların da bizim iktidarımıza ihtiyacı var. Biz inancımız gereği, imanımız gereği bizim insanlığa hizmet etme mecburiyetimiz var. Biz sadece kendimiz için çalışmayacağız. Biz doğru bir siyaset yapıyoruz, temiz bir siyaset yapıyoruz. İddialıyız. Geçmişte yaptık. Şimdi de yapacağız. Arakan’daki, Doğru Türkistan’daki Müslümanların bize ihtiyacı var. Amerika’daki evsizlerin bize ihtiyacı var. Dünya üzerindeki sömürüyü ortadan kaldırmak için, adil bir düzeni kurmak için, paylaşımda ve yönetimde adaleti getirmek için bizim Türkiye’de öncelikle iktidar olmamız lazım. Sonra da tüm İslam alemini toplayıp İslam Birliği’ni kurmamız lazım. Biz 7 milyar insanın saadeti için çalışıyoruz. Biz hükümetin iyi yaptıkları işleri destekliyoruz. Ama eksik olanları için de uyarıyoruz. Şu andaki ekonomi sistemi yanlış. Faizci kapitalist sistem. Olmaz. Olmaz. Olmaz. Burası çıkmak sokak. Boşuna uğraşıyorsunuz. Devletimiz, hükümetimiz yılda 30 milyar dolar faize para ödüyor. Ama Emeklilikte Yaşa Takılanların maliyeti 7-8 milyar dolar. EYT’lilere ‘biz size yardımcı olmayacağız. EYT’liler beklentilerini alamayacaklar’ diyor cumhurbaşkanı. Bütçede para yokmuş. Nasıl yok, faize ödüyorsunuz işte. Faize para buluyorsunuz da EYT’lilere niye yok. Para var ama yönetim sorunu var. Paylaşımda adalet, yönetimde adalet. KPSS’de birinci olan çocuk mülakatta eleniyor. Böyle adalet olur mu? Yanlış yanlıştır.”
Yeniden Refah Partisi Genel Merkez İl Sorumlusu Selim Tezcan, Erbakan Vakfı İstanbul İl Koordinatörü Muhammet Özcan, Genel Merkez Tanıtma Başkan Yardımcısı Cihan Arısu, Biga İlçe Başkanı Enes Şahin, Kadın Kolları Başkanı Sevgül Bozoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Fuat Pişkin ve parti yöneticileri ziyarette yer aldılar. Parti binasında ilçe yöneticileriyle bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Altınöz bir dizi esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette KHK mağdurlarını da dinleyen Altınöz ve beraberindekiler daha sonra Bayramiç İlçe Kongresi’ne katılmak üzere Biga’dan ayrıldılar.




Kaynak: http://www.medyalokum.com

Bu haber 5197 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI