thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Covid-19 Aşı Uygulama Noktası İskele Meydanında..

Tarih: 02-07-2021 18:04:08 Güncelleme: 02-07-2021 18:08:08 + -


Vatandaşları aşı olmaya teşvik etmek ve kolayca aşı olmalarını sağlamak amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Covid-19 Aşı Uygulama Noktası kuruldu.


Covid-19 Aşı Uygulama Noktası İskele Meydanında..

Vatandaşları aşı olmaya teşvik etmek ve kolayca aşı olmalarını sağlamak amacıyla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Covid-19 Aşı Uygulama Noktası kuruldu. Vali İlhami Aktaş, İskele Meydanında kurulan Covid-19 Aşı Uygulama Noktasını ziyaret ederek çalışmalar hakkında İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk ve sağlık çalışanlarından bilgi aldı.

 

1 Temmuz’dan itibaren kademeli normalleşme tedbirleri kapsamında bütün kısıtlamaların kaldırıldığını belirten Vali İlhami Aktaş, “Kısıtlamaların kaldırılmasıyla virüs bulaş hızını ve varlığını kaybetmiş değil. Onun için 3 temel kuralımız olan temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymak zorundayız. Bugün itibariyle de iskele meydanında vatandaşlarımızın önceden randevu almadan aşı olabilmeleri için aşı çadırı kurduk. Sistemde aşı hakkı olan tüm vatandaşlarımızı aşı olmaya bekliyoruz” diye konuştu.

 

VALİ AKTAŞ 3.DOZ AŞIYI ÇADIRDA OLDU

Vali İlhami Aktaş, vatandaşlarımıza örnek olmak için Covid-19 Aşı Uygulama Noktasında 3. doz aşısını da oldu. Vali İlhami Aktaş’ın Covid-19 Aşı Uygulama Noktası ziyaretlerine AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah Köklü, AK Parti İl Başkanı Naim Makas ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bekir Çelen eşlik etti. Sistemde aşı hakkı olan vatandaşlarımız saat 16:00 – 00:00 saatleri arasında İskele - Demokrasi Meydanında kurulan aşı çadırında aşılarını olabilecekler.




Bu haber 2389 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SAĞLIK Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI