thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



CHP’li Kadınları Araçla Ezmek İstediler..

Tarih: 03-09-2021 05:16:09 Güncelleme: 03-09-2021 05:21:09 + -


Çanakkale'de yurt gezisine çıkan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve beraberindeki CHP Kadın Kolları üyelerine saldırı girişiminde bulunuldu. Bir araç partilileri ezmek istedi.


CHP’li Kadınları Araçla Ezmek İstediler..

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ve beraberindeki CHP Kadın Kolları üyelerine saldırı girişiminde bulunuldu. CHP otobüsü önündeki CHP’lilerin üzerine araç süren saldırgan olay yerinden kaçarken, ayrıntıları CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka anlattı.

 

Öncelikle sağlık olarak iyi olduklarının altını çizen CHP’li Başkan Aylin Nazlıaka, şunalrı söyledi: “Kadına yönelik şiddet kapmasında bir projeyi hayata geçirdik. Projenin adı ‘Yaşam Hak’. CHP’nin logosunun ve Sayın Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının yer aldığı otobüsümüz var. Tüm illeri geziyoruz ve şidet mağduru kadınlarla bir araya geliyoruz. Dün gece iki civarında Çanakkale’ye vardık. Otelde kayıt yaptırırken, Çanakkale il kadın kolu başkanı ve otobüs şoförünün üzerine bir kişinin aracını sürüp ‘Reisi size yedirtmeyeceğiz’ deyip direksiyonu üzerlerine kırdığını öğrendik.”

 

“DEMİRDEN KORKSAK TRENE BİNMEZDİK”

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka “Demirden korksak trene binmezdik” deyip saldırı şu sözlerle kınadı: “Çanakkale’de ilk kez böyle bir şey olduğunu söylüyorlar. Bu durum kutuplaşmanın nerelere ulaştığını gösteriyor. Kutuplaşmanın da nereden beslendiğini tahmin etmek zor değil. Siyasetçilere düşen görev bunu sönümlendirmek olmalıdır. ‘Bunlar daha iyi günler’ diyenlerin zihniyetini de kınıyoruz.”

 

CHP İL BAŞKANLIĞI SALDIYI KINADI

CHP Çanakkale İl Başkanlığı da yayınladığı kınama mesajında; "Provakasyonlara, ötekileştirmeye, saldırılara geçit vermeyeceğiz! Barışın ve Özgürlüklerin kenti Çanakkalemize misafir olan Kadın Kolları Genel Başkanımız Sayın Aylin Nazlıaka ve partililerimize karşı yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Kentimizdeki huzur ortamını bozmaya yönelik bu tarz provakasyonlara kesinlikle geçit vermeyeceğimizi tüm kamuoyu önünde ilan ediyoruz. Toplumu yeniden bütünleştirene kadar mücadelemiz devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

 

"SALDIRGAN GÖZALTINDA"

Nazlıaka, Çanakkale'de kendilerine karşı saldırı girişiminde bulunan şahsın gözaltına alındığını duyurdu. Nazlıaka, "Saldırı girişiminde bulunan şahıs Çanakkale İl Emniyeti tarafından gözaltına alındı. Süreci yakından takip ediyoruz. Bu olayın peşini bırakmayacağız" dedi.




Bu haber 3447 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI