thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



CHP'den O Şahsa Suç Duyurusu..

Tarih: 20-06-2019 06:28:27 Güncelleme: 20-06-2019 07:14:27 + -


ÇOMÜ'de Burs ve Barınma Koordinatör Yardımcı olarak görev yapan Ömer Tatlı isimli şahıs CHP ve İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yaptığı hakaretler ile ilgili olarak CHP İl Başkanlığı suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.


CHP'den O Şahsa Suç Duyurusu..

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'ın şoförlüğü ve yardımcılığı gibi görevlerde bulunduktan sonra 2017 yılında ÇOMÜ'ye personel olarak giren Ömer Tatlı, daha sonra da hızla yükselerek ÇOMÜ'de Burs ve Barınma Koordinatör Yardımcılığı görevine getirilmişti. Tatlı bu görevde iken geçtiğimiz günlerde CHP'ye yönelik olarak yaptığı "CHP'nin terör örgütlerinin arka bahçesi ve bölücü bir katliam müessesesidir" ifadesi ve İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na hakaret dolu ifadeler kullanarak yaptığı paylaşımlarda bulundu. Ömer Tatlı isimli şahsın paylaşımları sonrasında CHP İl Örgütü suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

 

"BU ŞAHIS ÇOMÜ'DE ÇOK HIZLI YÜKSELMİŞTİR"

Türkiye bugün bu noktaya gelmiş ise; bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi liyakatin ortadan kaldırılmasıdır. Sadece bu adam için değil; Türkiye'de bugün birçok kurumda hak etmediği halde insanlar o konumları işgal ediyorlar. Çanakkale'de de ÇOMÜ maalesef özerk, bağımsız ve bir eğitim yuvası olması gerekirken; farklı işler ile uğraşmak zorunda kalıyorlar. Sadece çalışanlar değil; geçmiş dönemlerde bir çok öğretim üyesi bu şekilde açıklamalarda bulunuyorlardı. Ömer Tatlı denilen şahıs ÇOMÜ'de de çok hızlı yükselmiştir. Türkiye öyle bir noktaya geldi ki; 17 yıllık AKP iktidarında kendilerinin yanında olup, karşı tarafa hakaretler etmiş kim varsa bir bakıyorsunuz kariyer basamaklarını hızla yükselmiştir.

 

"O KONUMA HAK ETTİĞİ İÇİN GELMEDİ.. ÇANTA TAŞIYARAK GELDİ"

Ömer tatlı denen şahsın kendisini ÇOMÜ'ye sokup, oradan da işçi iken Burs ve Barınma Koordinatör Yardımcılığına getirilmesini eleştiren İsmet Güneşhan, Tatlı'nın kendisini o makamlara getiren kişilere karşı diyetini CHP ve adaylarına hakaret ederek ödediğini söyledi. Tatlı'nın o makamlara hak ederek gelmediğini ifade eden İsmet Güneşhan, "İşte bu şahıs şimdi bulunduğu konumu hak ederek gelmemiştir. Bülent Turan'ın şoförlüğünü yaparak, Bülent Turan'ın çantasını taşıyarak, yanından ayrılmayarak, adrese teslim ilanla işçi olarak ÇOMÜ'ye girmiştir" dedi.

"BU ŞAHSIN HİÇ BİR ÖZELLİĞİ, VASFI YOKTUR.. ŞİMDİ DİYET ÖDÜYOR"

Ömer Tatlı'nın ÇOMÜ Burs ve Barınma Koordinatör Yardımcılığına getirilebilmesi için hiçbir gerekli özelliğinin olmadığını ifade eden Güneşhan; "Ömer Tatlı denen bu şahsın o makama gelebilmesi için hiçbir özelliği, hiçbir vasfı yoktur. Hiçbir alt yapısı, bilgi birikimi yoktur. Tamamıyla AKP'ye yakınlığı ve Bülent Turan'ın adamı olduğu için o konuma gelmiştir. Bu tür insanlar hem kullanılıyor hem de kendisini oraya getirenlerin karşısında sorumluluğunu yapıyor, diyetini ödüyor. Bunun yaptığı hakaretler kabul edilebilir değildir. Bu konuyla ilgili olarak yeni göreve atanan Rektörümüze aktaracağız. Hem kendisine hayırlı olsun ziyareti yapacağız, hem de bu şahıs ile ilgili gerekli işlemleri başlatmasını isteyeceğiz. Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi olarak da bu şahsın partimize ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu'na yönelik hakaretleri de suç kapsamındadır. Kendisi hakkında Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

"LİYAKATSİZLİK ÖRNEĞİ: "ALPER ALTINOK"

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde altyapı çalışmaları devam eden Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğüne Alper Altınok atandı. Liyakat sorununun Türkiye'nin en büyük sorunu olduğuna dikkat çeken İsmet Güneşhan, Alper Altınok'un Ezine OSB'ye müdür olarak atanmasını örnek gösterdi. Güneşhan; "Türkiye'nin önündeki en büyük sorun AKP iktidarı ile her kurumda baş gösteren Liyakat sorunudur. Bunun bir örneği de Kepez'de seçimi kaybeden AKP adayı Alper Altınok'un Ezine OSB'nin yönetimine getirilmesidir. Alper Altınok 31 Mart seçimlerini kaybetmiştir ardından ise Ezine OSB'ye Müdür oluyor. Şimdi bunun bilgisi birikimi, eğitimi hiç bir şeyi kurtarmıyor. Kendisi bildiğim kadarıyla iki yıllık inşaat teknikeridir. En az 4 yıllık bir bölüm mezunu olması gerekmektedir. Hadi diyecekler ki; vekaleten atadık. Sonuçta o işi yap diye oraya verilmiştir. Hangi bilgi birikim ile bu göreve atanmıştır. Başka insan yok mudur ki o konuma getirilecek Kepez'de seçimi kaybeden adayı oraya atıyorlar? Başka hiç mi bilgili, birikimi olan kişi yoktur. Bekleyin çok farklı arkadaşlarda başka noktalara gelecektir. Bunu yakında hep birlikte göreceğiz. Dediğim gibi Türkiye'nin en büyük sorunu liyakatsizlikti. Bunun en basit örnekleri işte gördüğümü gibi Alper Altınok ve Ömer tatlı denen şahıstır" dedi.




Bu haber 8411 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI