thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



CHP’deki Hain Bulunamadı!

Tarih: 06-09-2021 05:57:34 Güncelleme: 06-09-2021 06:16:34 + -


Kuran’a el bastırdılar… En Sevdiklerinin adına yemin ettirdiler ama İl Genel Meclis Başkanlığı seçiminde AKP‘ye oy veren CHP’li üyeyi bulamadılar. CHP’liler sessiz sedasız konuyu kapatıp hesaplaşmayı seçim zamanına bıraktılar.


CHP’deki Hain Bulunamadı!

Nejat Önder transferi ile CHP AKP’den hayatının golünü yemişti.  Yıllar sonra İl Genel Meclisinde seçimle çoğunluğu ele geçiren CHP, Nejat Önder’in AKP’ye geçişi ve  meclis üyelerinden birinin oyu ile İl Genel Meclisinde çoğunluğu kaybetmişti. Büyük yankı uyandıran geçiş ve İl Genel Meclisinde çoğunluğun kaybedilmesi bir üyenin daha AKP adayı olan Nejat Önder’e oy vermesi ile sağlanmıştı.  Aylardır Nejat Önder’e oy veren CHP’li hain arandı. Hatta İl Genel Meclisi CHP gurubunda tüm üyeleri en sevdikleri üzerine yemin ettirildi. Yetmedi Kuran’a el bastırıldı. Fakat kimse suçunu itiraf etmedi.

 

6 Nisan 2021 tarihinde partisinden aday gösterilmeyen Nejat Önder, İl Genel Meclisi başkanlık seçimine bağımsız olarak girmişti. AKP ve MHP’nin ortak adayı Bülent Korkmaz dahi Nejat Önder’e oy vermiş buna rağmen meclisteki oy oranına göre bir CHP’linin de Nejat Önder lehine oy kullanması gerekiyordu. Haliyle AKP ve MHP adayının yanı sıra mecliste çoğunluğu bulunan CHP’nin kendi adayı dururken Nejat Önder’in Meclis başkanı seçilmesi hayal gibiydi.

AYLARDIR ÖNDER’E OY VEREN CHP’Lİ ARANIYOR!
AKP ve MHP’lilerin oylarının yanı sıra 1 CHP’li İl Genel Meclis üyesinin oyu ile Nejat Önder İl Genel Meclis Başkanı seçilmişti. Sürpriz bir şekilde biten seçimin ardından Nejat Önder’e CHP’den oy veren meclis üyesini bulma çalışmaları aylardır sonuç vermedi.

 

KURAN’A EL BASTIRDILAR AMA..
CHP kulislerinden edinilen bilgiye göre; CHP İl Genel Meclis grubu ile toplantı yapan İl Yönetimi tüm üyelere Nejat Önder’e kimin oy verdiğini sordu. Hiçbir üye Nejat Önder’e oy verdiğini itiraf etmeyince bu sefer farklı bir yöntem denendi. Kuran’ı Kerim’e el bastırılan üyeler yemin ederek yine Nejat Önder’e oy verenin kendisi olmadığını beyan etti.

 

İL BAŞKANI HALEN GÖREVİ BAŞINDA
6 Nisan’da meclis başkanı seçilen 7 Nisan 2021 tarihinde de meclise giderek AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından parti rozeti takılan Nejat Önder ayrıca AK Parti grubuna da hitap ederek CHP’ye akıl almaz suçlamalarda bulunmuştu. Önder’in AK Partiye geçişi sonrasında büyük tepki çeken ve parti yönetimine hakim olamamakla eleştirilen Metin Ümit Ural ise konuyla ilgili bugüne kadar hiçbir açıklama yapmazken; parti İl Başkanlığı görevinden de istifa etmedi.

CHP’DEN AK PARTİYE GEÇİŞLER SÜRÜYOR!
Aylardır hain arayan CHP araştırmalarında hiçbir sonuca ulaşamazken CHP’den AK Partiye geçişlerde sürmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu da Geyikli Belediye Meclis Üyeleri Sencer Akçin ve Fatih Özcan ile CHP parti üyesi Naci Sarı’nın AK Parti’ye geçtiler. AK Partiye geçen isimlere de rozetlerini Bülent Turan ile Jülide İskenderoğlu taktı.

 

CHP il ve ilçe yönetimlerince belirlenen adaylara oy veren vatandaşlar ise seçtikleri isimlerin AK Partiye geçmesinden dolayı hem doğru aday tercihi yapmayan yöneticileri hem de bu geçişleri engellemek bir yana tepki dahi göstermeyen yöneticilere tepkililer.




Bu haber 3885 defa okunmuştur.

Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI