thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:



Çanakkale İstihdamı Masaya Yatırıldı

Tarih: 31-10-2022 12:09:28 Güncelleme: 31-10-2022 12:11:28 + -


İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş Başkanlığında ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapıldı.


Çanakkale İstihdamı Masaya Yatırıldı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Çanakkale Valisi İlhami Aktaş Başkanlığında ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapıldı. Toplantıda; Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Celil Sezgin, Çanakkale 18 Mart Üniversitesini temsilen Prof Dr. Bünyamin Bacak ve Prof.Dr. Deniz Yenğin, İŞKUR İl Müdürü Mehmet Uğur Yavuz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Büyük, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferhat Güvel, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Çanakkale İl Koordinatörü Recai Başaran, Ticaret İl Müdürü Hakan Tuncerli, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan, Türk İş Sendikası temsilcisi Osman Akkurt, Çanakkale Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği Özge Aretlik ve ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri hazır bulundu.

 

İl İstihdam Toplantısı hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak İlimizde nitelikli istihdamın desteklenmesi amacıyla Mesleki Yeterlilik sınavları düzenliyor, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi işbirliğinde seminer ve bilgilendirme çalışmaları yürütüyoruz. İstihdam ve girişimciliğe yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek” ifadelerine yer verdi.

 

Toplantıda, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurumları Çalışma Usul ve Esasları, Çanakkale Lise son sınıf öğrencileri için düzenlenmeye başlayan “İŞKUR Faaliyetleri ve Staj Portalı Tanıtım Programı”,  ÇOMÜ İletişim Fakültesi ve İŞKUR ortaklığında düzenlenmesi planlanan “2. Çanakkale Troya Kısa Film Festivali” düzenlenmesi, Troya Forum ve Teknoloji ve İnovasyon Buluşmaları etkinlikleri görüşüldü.  İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı, açılan kurslar ile 2022 Temmuz-Ağustos-Eylül dönemlerine ait denetim raporlarının Kurul’a sunulmasının ardından, kurum kuruluş temsilcilerinin görüş ve önerileri ile son buldu.




Bu haber 1592 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

DİĞER ÇANAKKALE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI