thejrc.org
Bugun...
Bizi izleyin:


“CHP’liler Artık Çanakkale’de Rahat Bir Nefes Alabilir”
Tarih: 19-10-2023 06:54:00 Güncelleme: 19-10-2023 07:17:00 + -


Kongrede 364 delegenin oyunu alarak CHP İl Başkanı seçilen Avukat Levent Gürbüz ile Doğan Ateş arasında devir teslim töreni gerçekleşti. Parti mührünü alarak göreve başlayan İl Başkanı Av.Levent Gürbüz, “Sorumluluğumun bilincindeyim, bana güvenebilirsiniz. Cumhuriyet Halk Partililer artık Çanakkale’de rahat bir nefes alabilirler. Partimizi iktidara getirmek için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.


“CHP’liler Artık Çanakkale’de Rahat Bir Nefes Alabilir”

15 Ekim tarihinde gerçekleşen 38’nci CHP İl Kongresinde Özgür Şimşek ile Av.Levent Gürbüz İl Başkanlığı için yarışmışlardı. İl Delegelerinin 164’ünün desteğini alan Özgür Şimşek’e karşı Av.Levent Gürbüz 364 delegenin oyunu alarak CHP’nin yeni İl Başkanı seçildi. Kongrenin ardından CHP İl Binasında Doğan Ateş parti mührü ve evrakları İl Başkanı Levent Gürbüz’e teslim etti.

 

Devir teslim töreninde CHP İl Başkanı Av.Levent Gürbüz’ü tebrik eden Doğan Ateş; “3 Temmuz 2023 tarihinde başlayan kongre süreci 15 Ekim 2023 tarihinde yapılan İl Kongresi ile sona erdi. Çanakkale’mizde 38’nci kongremizde yaptığımız seçimlerde Levent başkanım ve yönetim kurulu bu göreve seçilmişlerdir. Levent başkanımı ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum. Birlikte görev yaptığımız yönetim ve disiplin kurulundaki arkadaşlarıma da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

“İHTİYAÇ HALİNDE DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”

Yerel seçimlere kısa bir süre kaldığının altını çizen Doğan Ateş; “Yeni dönemde Levent Başkanım ve yönetim kuruluna görevi devrederken, kısa süre sonra başlayacak olan Yerel Seçim takviminde ve bundan sonraki CHP’nin siyasi çalışmalarında halka daha fazla dokunmak, halkla daha fazla iç içe olacağına, halktan yana tavız izleyeceğine olan inancım tamdır. Bu yolda kendisine sonsuz başarılar diliyorum. İhtiyaç duymaları halinde de arkadaşlarımla birlikte her türlü katkıyı vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.

 

“SORUMLULUĞUMUN BİLİNCİNDEYİM, BANA GÜVENEBİLİRSİNİZ”

CHP İl Başkanı Levent Gürbüz ise yaptığı konuşmada; “Çok zor bir dönemde, çok zor bir görev üstlendik arkadaşlarımla birlikte. Mayıs ayında gerçekleşen seçimlerin ardından toplumda yaşanan umutsuzluğu düzeltmek, umutları yeniden yeşertmek, partimizi yeniden ülkemizin, halkımızın umudu yapmak ve iktidar olmak için çok çalışacağız.

“CHP’LİLER ARTIK ÇANAKKALE’DE RAHAT BİR NEFES ALABİLİR”

Çok geniş bir kesimin desteğini alarak seçimleri kazandık. Bunun ağırlığının ve sorumluluğunun bilincindeyim. Bu sorumluluğun bilincindeyim, bana güvenebilirsiniz. Cumhuriyet Halk Partililer artık Çanakkale’de rahat bir nefes alabilirler. Partimizi iktidara getirmek için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

“BİZLER, DEĞİŞİMDEN YANAYIZ”

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan CHP İl Başkanı Av.Levent Gürbüz; “CHP Kurultay’ında Kemal Kılıçdaroğlu’nu mu yoksa Özgür Özel’i mi destekleyeceksiniz” sorusuna şöyle yanıt verdi; “Bizler, değişimden yanayız. Bu konuda ekibimiz ve kurultay delegelerimizle oturup değerlendirmeler yapacağız. Açıklamamızı zamanı geldiğinde yapacağız.”

 

KONGRE SEÇİM SONUÇLARI: “EMEĞİMİZİN KARŞILIĞINI ÜYE VE DELEGELERİMİZ VERDİ”

“Mahalle delege seçimleri, ardından ilçe başkanlıkları ve sonrasında Kongre’de seçimi kazandınız. Bu başarıyı ve kongre de bu kadar büyük bir fark bekliyor muydunuz” sorusuna ise CHP İl Başkanı Av.Levent Gürbüz; “Biz saha tecrübesi çok olan bir ekibiz. Gerçekten uzun zamandır çok sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Bunun karşılığını aldık. Emek nankör değildir, emeğimizin karşılığını üyelerimiz ve delegelerimiz bizlere verdi” diyerek yanıtladı.




Bu haber 1599 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AYNALI PAZAR Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
FOTO GALERİ
  • Bebişler
    Bebişler
  • Yurdum İnsanı
    Yurdum İnsanı
  • FANTASTİK
    FANTASTİK
  • ATATÜRK
    ATATÜRK
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
  • Doğtaş Mobilya'dan 18 Mart'a Özel Video
    resim yok
  • 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
    18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi 108'nci Yıldönümü
  • Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
    Çanakkale 2015 Tanıtım Filmi
  • Barışın ve Özgürlüklerin Kenti "Çanakkale"
    Barışın ve Özgürlüklerin Kenti
  • TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
    TSK'dan Muhteşem Çanakkale Türküsü
  • Çanakkale Gangnam Style
    Çanakkale Gangnam Style
VİDEO GALERİ
YUKARI